Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
<#wink>#wink>
tudja valaki h emelt biosz szóbelinél van felkészülési idõ?mert nyelvnél nincsen
Infó középszintû érettségiben az Access-hez tudna adni valami olyan tutorialt, ami a középszinthez mérten ad információt? Mert vannak olyan függvények, meg operátorok benne, amiket annyira nem vágok, de a hivatalos oldalon meg olyan bonyolultan vannak leírva...
Meg h mi az SQL, meg ilyenek...
"13. A tanuló jelentkezik a 4 kötelezõ és 2 választható tantárgyból középszintû érettségire. A kötelezõ tantárgyakból, valamint az egyik választott tantárgyból (összesen 5 tárgyból) sikerül a vizsgája. Kap-e érettségi bizonyítványt?
Igen. Az elégtelen érettségi vizsgák eredménye nem kerül be az érettségi vizsgabizonyítványba. Ha a tanuló teljesítette az érettségi követelményeket, azaz a 4 kötelezõ és egy szabadon választott vizsgatárgyból az elõírásoknak megfelelõ, eredményes érettségi vizsgát tett, akkor érettségi bizonyítványt kap."
12-es kérdésre a válaszban: "Ezekbõl a vizsgatárgyakból nem kell javító érettségi vizsgát tennie, és ezek az eredmények nem kerülnek be az érettségi bizonyítványba.
Viszont legalább elégséges osztályzat esetén az érettségi vizsgán megszerzett minden osztályzat bekerül az érettségi bizonyítványba."
Spread De Love!
és biztos vagyok a válaszban is 😊
úgy kell csinálni hogy ha rosszul sikerül valamelyik választottból az írásbeli, akkor ne menj be szóbelire, és akkor érvénytelen az érettségid abból, de a többibõl nem
Spread De Love!
Kérlek, csak akkor válaszolj, ha biztos vagy benne!
Abból a háromból valamelyikbe tuti bekerülsz, és esélyes, hogy az elsõ helyen megjelöltbe...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
plussz van egy középfokú komplex nyelvvizsgám ez +35 pont
DE-turizmus és vendéglátás manager
ZMNE - katonai vezetõi(alkalmassági megvan)
DE-igazgatásszervezõ
Kérlek, csak akkor válaszolj, ha biztos vagy benne!
Az elsõ részben 4 pontot vesztettem, az esszéket még nem nézte.
Azok is jók lettek szerintem, szóval 95% körül meglehet 😊
Amúgy fizika írásbelim meg elvileg 83 % körüli...sokkal rosszabbra számítottam úgyhogy most örülök 😄 mondjuk még szóbelin alkotni kell.
osztálybol mindenki 90 fölöttit irt 😊 nekem 97 lett
You\'ll never walk alone!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Középszinten informatikából érettségizem 25.-én és az lenne a kérdésem, hogy a program választó nyilatkozatot mikor fogják kitöltetni, vagy általában minden gépre fel van telepítve az összes használható program.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"