Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honlap, prezentáció full egyszerû😊
word nagyon tökölõs volt a sok tabulátorral
excelben meg engem is a szumha tréfált meg, de b*sztam rá és megcsináltam segédtáblázattal😄
összességében én 90% felettit várok😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
szumha nekemis hülyült, aztán az érték (pl. beálló) helyett az adott táblát adtam meg a képletben, úgy jó lett
worddel végülis sokat baszakodtam,fõleg a 4. oldallal, de úgy érzem megérte
weblap,powerpoint nagyon pite volt kb 15 perc alatt végeztem a kettõvel, de kellett is mer az excel így is beszivatott, fõleg a végén elkezdtem kapkodni, volt amit kihagytam, diagrammom se tökéletes stb
access mondjuk jobban ment a vártnál de ott is lesznek hibák
az a baj hogy sztem mindenhol hagytam le apróságokat,plusz emellé a mér ismert hibáim,hát kivancsi leszek :\
#25686: az érettségi elõtt meg kell adni h milyen szoftverlistáról akarsz dolgozni,nem tudom h jegyzettömb benne van e,de a feladaton látszik h frontpagere csinálták mer minden mûvelet olyan benne amit két kattintással meg lehet csinálni,ezért sztem még egy profi weblapszerkesztõnek is érdemesebb ilyen esetben a frontpaget használni
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Word: eddig 1-2 oldal volt, most meg 4 oldal, tele olyan dolgokkal, amiket ott kellett kitalálnom, mert nem ilyeneket néztem át.
Powerpoint, weblap: ment, diagramra nem volt idõ, szöveg zavaros volt hozzá, dupla HA fv. egymásban nem ment, üres helyeken ###maradt.
Access: könnyebb volt, mint hittem, bár eddig 3 táblás sose volt, max 2. Utolsó 15-20 percben csináltam meg. Remélem jó lett nagyjából.
szóval a 90% biztos megvan 😊
wordbõl csak az utolsó oldalt nem tudtam formázni, de azért mert nem tudom mivel kell folyamatos alsó vonalat húzni <#idiota>#idiota>
frontpage, powerpoint ment.
excelbõl a diagramot és a táblázat formázást nem csináltam meg (az M1-22 táblázatokat otthagytam)
acces-ben pedig megcsináltam mindent, de sztem pontatlan lesz! összesítést sem használtam az adatoknál!
10:35-kor jöttem ki, szerintem 50-70% között lesz <#idiota>#idiota>
bloody fucking murder
Úgy hallottam, hogy aki elõ érettségit tesz le, az tehet olyat, hogy nem kéri a jegyét.
Ez igaz?
és változás 2 adat között, azt hogy, hogy ha x>y akkor -, ha x=y akkor 0, és ha x<y akkor + jel jelenjen meg? Ha csak 2 jelölés lenne, akkor meg tudnám csinálni "ha" fügvénnyel, de így nem.
Ezen az oldalon a gyakorló feladatsorhoz nincs megoldás. Az itteni excel-nek és accessnak hol a megoldása?
Acces be a számláló mit takar?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szum, Átlag, Fkeres, Ha, Szumha, Min, Max, ....de lehet még a Hol.van, Dátum, Százalék, és egyéb matematikai tudást igénylõek, pl összeadás, ilyesmi,
http://erettsegi.mindenkilapja.hu <-itt vannak 2006-ig visszamenõleg az érettségik, nézzétek meg.
És nekem is van pár kérdésem:
Microsoft Word:
-táblázatban, cellán belül tabulátort beállítok, de TAB-ot nyomva kijelöli a köv. cellát, és a szöveg a cellában nem a tabulátorhoz ugrik. Hogy tudom odaléptetni a szöveget?
-fejléc, lábléc pontosan micsoda, hogy írható be ilyen, és ez egyenlõ-e az élõfejjel, élõlábal?
-mi az a feltételes elválasztás? sortörés, hasábtörés, meg ilyeneket jelent? Vagy mit?
-Lábjegyzetet nem tudok írni, miért van ez? Ki van ütve a gombja.
Microsoft Access:
leírhatna vagy linkelhetne valaki valami olyan tutorialt, hogy a lekérdezésekben az operátorokat, függvényeket mikor melyiket használjuk, példafeladatokkal, v vmivel. Esetleg, aki gyakorolt rá, mutathatna feladatot, és mondjuk olyat mondani, h ha ilyen van, mindig ezt használjuk, stb. Csak kitalálni találok ki néha bonyolultakat, és közben egyszerû, meg ilyenek.
Kösz elõre is a válaszokat.
vagy holnap<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
van amikor a word megy, van amikor a power point se, van amikor semmi SEM....excel az nálam bukó lesz, a függvényekhez hülye vagyok, ha érettségin kell majd vmit cuccozni vele csak kamillázok majd...
acces...hát, rendezgetni az adatokat még ugyahogy tudok, de jelentés meg így semmi sem megy 😄
pár feladatot megkéne csinálnom, mert sík hülye vagyok 😄dd
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
és akkor is elbasztam 1 csomó mindent:C
pl.az összes tabulátort,de azokat azóta sem értem:-D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hát pl. ami trükközõ és könnyen be lehet bukni...szóval nem A/5 méret kell kezdéskor meg nemkell sokat centizgetni meg ilyesmi
és sok sikert mnindenknek😊
meg régebbi feladatsorok szinte bárhol találhatóak, forrással és megoldással...
remélem hogy a word-ben nemlesz semmi extra cucc hétfõn...
hanem éretségi feladatokat :d
vagy ez beletartozik af enti kiiírásba? akkkor bocs