Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
:C

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Borgi
matek emelt 94%. most örülök a fejemnek :C

porki fagyok fállalon

bazza
grat 😊

Zsolti9014
igen, tényleg nem volt nehéz a matek. én ki nem állom és õ sem engem, meg most év végén 3x írtam a 4-esemért. és mégis meglett a 81%

Hajrá Magyarország!

bazza
Õszintén szólva csak az utóbbi két évben, mióta eldöntöttem hogy mûszakira megyek. De a matekot most sem szeretem túlságosan. Emelt szinten 60% körülre írtam vna... Ez nem volt nehéz, elõtte meg írtam vagy 10-15 próbát. 😊

Töri emelt: 80%
Magyar közép: 90%

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Zsolti9014
Ez igen szép. Gondolom közel állnak hozzád a reál tárgyak. 😊

Hajrá Magyarország!

bazza
No nekem is megvannak az eredmények:

Magyar közép: 91%
Matek közép: 100%
Töri közép: 91%
Fizika közép: 91%

Angol közép (elõrehozott anno két éve): 96%

No, kb erre számítottam, az a sok 91% azért durva 😄

Zsolti9014
kösz. igazából a törit szerettem volna kicsit jobbra, 90 fölé, de a matek ellensúlyozza, mert abból síkhülye vagyok, és mégis. 😊

Hajrá Magyarország!

tigeroo
gratz, ez egész jó lett!
Zsolti9014
nálunk is van olyan suli ahol késõbb lehet megnézni

Hajrá Magyarország!

tigeroo
mi a picsa? a mi giminkben azt mondták hogy 11.én kell bemenni aláírni és megtekinte...
Zsolti9014
Na, megvannak az írásbeli eredményeim.

Matematika közép: 81%
Történelem közép: 88%
Angol közép: 93%
Magyar közép: 98%
Német emelt (elõrehozott, szóval ez már szóbelivel együtt): 93%

Hajrá Magyarország!

Borgi
na hogy sikerültek az emeltek?

porki fagyok fállalon

KAMIONOS KOGYO
16:00-ig lehet õket megnézni?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

HTS s3rg1nh00
hát baxa meg,aszittem azért jobb lett az érettségi...a magyartanár nagyon lepontozta a fogalmazást,össz-vissz 74 pontom van a 100-ból,holott a szövegértésem 36 pontos...a matekot jól saccoltam 60-65 közé,63 lett végül(bár itt sem ártott volna még pár pont),aztán a töri totál meglepetés,durván 0 tanulással 90 százalékos az írásbeli,angol ugye megvolt tavaly,infóból meg ismét csak faszmakk,90 pontom van a 120-ból,tehát még lehet ötös...
egyvalami biztos:infóra nagyon rá kell gyúrnom hogy meglegyen szóbelin a max,akkor 321 pontom van...csak elég a mérnök infóra,amin tavaly 222 volt😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Risu Führer
aha oké köszi

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Bebe555
8:00-tól 16:00-ig nézheted meg a sulidban. Az iskola magának osztja be a diákokat maximum, de abszolút Rajtad múlik.

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

Risu Führer
ha jól tudom holnap lehet megtekinteni az iskolában a érettségiket.
sajna én nemtom pontosan hányra lehet bemenni értük, akit érint annak mikor lehet megnézni ezeket?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Bebe555
Kevés esély van rá, de találkoztam már olyan B tétellel, sõt esszével is, ami kért valamilyen számolást. Reménykedjünk, hogy idén a genetikát már békén hagyják.. Mindenesetre átnézem alaposan 😄

KAMIONOS KOGYO
Jaja!Én megértettem 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

bardocz
Nem egy nagy szám,ha az ember megérti😊
KAMIONOS KOGYO
Jaja én tavaly infoból ezt kaptam: A kettes számrendszer és a kódolás.
Volt olyan feladat,hogy egy számot átváltogatni kellett!(tízesbe,16-osba,kettesebe)De sikerült!<#smile>

bardocz
Infon is kérhetnek olyat,hogy egy rgb színkódot válts át 16-os számrendszerre.
basszus nem mondod h számolás lehet szóbelin??én errõl nem is tudtam...mi a fasznak kell halálba szivatni még ezt is?nem elég h itt szarakszom mert 4.én szóbeli és lehet bekapok egy genetika számolgatást?
hát csesszék meg.

Üdv. Leírná valaki, hogy hol található normálisan, és lényeg kiemelve az:
érvelés beszédhelyzete és eszközei
az elrendezés és a hatáskeltés retorikai eszközei
tételek?
Mert én megtaláltam a felsõt vagy 3 helyen, de teljesen különbözõ volt a tétel. Az egyik a részeit mondta el, a másik a típusait.

5c0rp330n
kivéve ami emelt

passatgt
minden 1 napon van

tigeroo
és az infó szóbelit is letudom aznap, mint a többit?
PaintKiller
aznap lesz, mint a többi tantárgyból, azt õ tudja h mikor szóbelizik

passatgt
ugyanakkor, mint a többi

Darukezelő
Hali.
Valaki tudja, hogy mikor lesz info szóbeli? Egyik ismerõsöm érettségizik belõle, de nem nagyon tudta megmondani, hogy mikor lesz. <#idiota> Köszi.

Bebe555
Nálunk a törit pontozta le nagyon a tanár.. csak kapnánk már meg...Pont azoknak lett rossz, akik jók töribõl. :S

Nálunk töri esszét írni + felelni szörnyû még....Tanár Úrnak egyetemen kéne tanítania nem gimiben, baromi okos meg nagytudású, és nem veszi figyelembe hogy mi csak hülyegyerekek vagyunk, akik nem fogják olyan komplexen látni az egész történelmet, mint õ. Jah ezt anyumnak is mondtam õ meg szülõin visszamondta a tanáromnak, hogy a diákjai szerint egyetemen kellene tanítania..:S:S
HTS s3rg1nh00
végülis,az érvelés az pont nem irodalom...egyébként nálunk szóltak elõre,hogy a munkaközösség megegyezett mikor bejött a 2szintû érettségi,hogy mivel az kötõdik legkevésbé az irodalomhoz,azt osztályozzák legszigorúbban...de mi egyébként is az ország csodabogarai vagyunk,lévén a 28-ból 20+ novellaelemzés...viszont a bizottság elnöke meg snecie lesz,már 2 hete kérte a magyartanártól az összes érettségit(magyar szakos lesz ofc),holott csak 2-3at kellene megnéznie,és azt is betekintés után...de ha beleköt akkor pofánvágom-viszont a jó hír,hogy tökmind1 mit kérdez,simán lehet rá azt válaszolni,hogy nem tudom,nem számít bele az érettségi feleletbe:p

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én is érvelést írtam...hát így is meglett a 92 %, de tartalom: 20/15...szóval köszi, nálunk barmira pofára ment...nekem tök okés ez, de azért nem hiszem h 20/15 lenne a tartalom, nah mind1, meg h vki 100% írjon...a padtársam meg se akarta mondani, h neki mennyi lett pedig világéletében kitûnõ volt...sztem neki is lehúzta, mint a próbaérettségijét is...
bardocz
Állítólag az info érettségi javítókulcsa is nagyon geci,vannak benne olyan dolgok,amiket a feladatban nem is írt le.
Guilty01
Üdv, nálunk az osztályban 33-ból 26-an érvelést írtunk. Többségnek elég rossz lett, nekem is csak a helyesírás húzta le (azért 6 pontot levontak:S), így 60/44 lett. A szövegértés viszont majdnem max. pont, és így már 80% fölött vagyok. Nekem az volt a cél. De az érveléseket nagyon lepontozták tényleg.

You\'ll never walk alone!

bardocz
Info eddig 105 pontos.De jún.2-án derül ki, hogy mennyi lett végleg.
Hali,
az érvelés nálunk is nagyon vegyes eredményeket hozott... Nekem 47/60 lett, és még ebbõl mínusz 2 pont az egész dolgozat helyesírása miatt... De nálunk is volt olyan, aki világéletében kitûnõ volt magyarból, meg remek esszéket írt, most meg csak 20-30 pontot ért el... Mondjuk sok függ a tanártól is, de azért tényleg eléggé bele is lehetett ám bukni. Ilyen szempontból a szövegelemzés biztosabb volt.

PaintKiller
mi majd csak június 2.-án tudjuk meg az eredményeket

KAMIONOS KOGYO
Jún.2.

neevous
Sziasztok,
Az osztályomban 15pontos lett az elérhetõ 60 pontból a legjobb érvelés középszintû magyar érettségin. Nem vagyunk gyenge képességûek, hiszen a környék legjobb iskolájába, ott is a válogatott osztályba járunk. Ami bosszant, hogy az beleférne, hogy nagy általánosságban rosszak lettek, de akkor is kellene, hogy legyen 1-2 ember, aki jól írta meg, hiszen az osztály fele-kétharmada az érvelést választotta. Nektek hogy sikerült az érvelés, hány pontot értetek el?

passatgt
68 pontos lett a németem, és az utolsó hallásutániba 1 pontot vesztettem<#gonosz1>

Bebe555
Szerintem nagyon átnézem, mert a B tételnél sosem lehet tudni. Ott számolás is becsúszhat, ugyebár... <#szomoru1>És azért a számolást is ki lehet szépen fejteni feleletté, pláne, ha olyan kérdések vannak mellé.

passatgt
nekem 22.-én lesz

KAMIONOS KOGYO
2 hét tanulás?

passatgt
1-jétõl

KAMIONOS KOGYO
Ti mikortól kezdtek el tanulni a szóbelire???

Aki jövõ héten megy biológia szóbelire a genetikát mennyire nézi át?Abból mégis mit lehet felelni az inkább írásban számolós dolog nem??Vagy mondd el a Mendel törvényeket példával...?