Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Magyar közép: 90%
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Magyar közép: 91%
Matek közép: 100%
Töri közép: 91%
Fizika közép: 91%
Angol közép (elõrehozott anno két éve): 96%
No, kb erre számítottam, az a sok 91% azért durva 😄
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Hajrá Magyarország!
Matematika közép: 81%
Történelem közép: 88%
Angol közép: 93%
Magyar közép: 98%
Német emelt (elõrehozott, szóval ez már szóbelivel együtt): 93%
Hajrá Magyarország!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
egyvalami biztos:infóra nagyon rá kell gyúrnom hogy meglegyen szóbelin a max,akkor 321 pontom van...csak elég a mérnök infóra,amin tavaly 222 volt😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"
sajna én nemtom pontosan hányra lehet bemenni értük, akit érint annak mikor lehet megnézni ezeket?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Volt olyan feladat,hogy egy számot átváltogatni kellett!(tízesbe,16-osba,kettesebe)De sikerült!<#smile>#smile>
hát csesszék meg.
érvelés beszédhelyzete és eszközei
az elrendezés és a hatáskeltés retorikai eszközei
tételek?
Mert én megtaláltam a felsõt vagy 3 helyen, de teljesen különbözõ volt a tétel. Az egyik a részeit mondta el, a másik a típusait.
Valaki tudja, hogy mikor lesz info szóbeli? Egyik ismerõsöm érettségizik belõle, de nem nagyon tudta megmondani, hogy mikor lesz. <#idiota>#idiota> Köszi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
You\'ll never walk alone!
az érvelés nálunk is nagyon vegyes eredményeket hozott... Nekem 47/60 lett, és még ebbõl mínusz 2 pont az egész dolgozat helyesírása miatt... De nálunk is volt olyan, aki világéletében kitûnõ volt magyarból, meg remek esszéket írt, most meg csak 20-30 pontot ért el... Mondjuk sok függ a tanártól is, de azért tényleg eléggé bele is lehetett ám bukni. Ilyen szempontból a szövegelemzés biztosabb volt.
Az osztályomban 15pontos lett az elérhetõ 60 pontból a legjobb érvelés középszintû magyar érettségin. Nem vagyunk gyenge képességûek, hiszen a környék legjobb iskolájába, ott is a válogatott osztályba járunk. Ami bosszant, hogy az beleférne, hogy nagy általánosságban rosszak lettek, de akkor is kellene, hogy legyen 1-2 ember, aki jól írta meg, hiszen az osztály fele-kétharmada az érvelést választotta. Nektek hogy sikerült az érvelés, hány pontot értetek el?