Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy van ott is valami minimum
Spread De Love!
Magyar: 100 írásbeli; 50 szóbeli
Töri: 90 írásbeli; 60 szóbeli
Nyelv: 117 írásbeli; 33 szóbeli
Infó: 120 írásbeli; 30 szóbeli
Az írásbelieket tudom:
Matek 100
Angol 117
Töri 90
Magyar 100
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
mi is kiruccanunk ma a suliba bizonyítványért,aztán feladjuk,nehogy a faszok odabent kitalálják hogy nem volt meg máig aztán megszopassanak minket...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Excal1bur Leader of Sleepers
Amúgy van még egy legutolsó kitolt határidõ, júl9.
Addig kell leadni a papírokat, amiket még most kapsz meg (pl OKJs vizsga,stb)
Spread De Love!
angol 94 %
töri 73 %
magyar 78 %
fizika 80 %
tökéletesen megfelel, fizikából kell egy jó szóbeli és sztem felvesznek BMEre.
kérdés: mindenkinek megjött már a felsõoktatástól a regisztrációs lap meg diákigazolvány-igénylõ stb.? mert nekem még nem de ismerõseimnek mindnek már 2 hete és kezdek aggódni. milyen számot kéne hívni ezzel kapcsolatban?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
de hogy pontos legyek:
word: májusban megcsináltam egy érettségit és ennyi (+ próbaérettségi)
excel: egész májusban ezt gyakoroltam😊
powerpoint: ezen nem lehet mit gyakorolni..😄
access: érettségi elõtt 1 héttel kezdtem el foglalkozni vele😄 (de nagy szenvedés árán sikerült megértenem😊)
honlap: 5 éve aktívan foglalkozok vele... nem okozott gondot😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Gimiben elsõ két évben volt infóm, ezalatt Word + PP + Excel... Weblapot, meg Access-t pedig magamtól nézegettem... Meg netes segédletek, stb...
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Magyar: 45% (Egy jó szóbeli kell és 4-es) 😊
Töri: 55%
Angol:
64 pontom lett,de nem tudom mennyibõl!Mennyit lehetett elérni max.???
angol közép: 98% (Nagy Péteres listening)
töri közép: 83% (tartani kéne)
magyar közép: 81% (tartani kéne)
infó közép: 96% (Excel diagramm, + Powerpoint(!) hiba)
+ angol középfokú nyelvvizsga...
DE-IK-re elég lesz... 😛
Angol: 97%
Töri: 92%
Magyar: 83% (a tanár össze vissza osztályoz)
Matek: 80% (ebben csalódtam, 90 illett volna, de én basztam el)
Földrajz: 90% (még tavalyról)
Ahova megyek, angol-töri-matek hármasból kell kettõ (97%-92%) , 80 plusz pont megvan, nem fogom halálra izgulni magam 😊
-matek közép: 47 % bár ebbe belefosok nemkell sehova és mindig 2es voltam belõle, szal bõvenjó
-angol közép:85%
-töri közép: 71% na ezt nemtudom hogy elég ciki ötös voltam elõle gáz majdnem maxos szóbeli kell ha beakarok jutni a Zrínyire
-magyar közép:71% igen itt meg 1 pontot hibázhatok szóbelin.. nem értem ezt is hogy a faszba na de mind1
van egy nyelvvizsgám szal a remény még megvan.
dögöljön szét az excel diagramm😛
amúgy azokat kérdezem, akik elõrehozottat tesznek infóból, hogy õk már elkezdték a tanulást a szóbelire vagy csak én veszem ennyire "komolyan"?😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Magyar közép: 83%
Töri közép: 91%
Fizika emelt: 91% (esszémet nagyon lehúzta a köcsögje😊)
Angol még régebben: 97%
You\'ll never walk alone!
Angol közép: 97
Irodalom közép: 68
Info közép: 72
Töri emelt : 97
nekem is a szemét magyartanár huzta le ... nálam pl monta hogy nem lehet érvelni ezér verset kellett elemzni +helyesirásnál minden szarért levont .. verszak helyett vsz. t irtam azér is...
ha még érdekel is a tantárgy akkor 85%+
Fizika közép: 80%
Angol közép: 96%
Magyar közép: 64%
Töri Közép: 73%
Ja és a magyar tanár kurvaanyja lehúzta a fogalmazást mert az érvelés az õ álláspontjával ellenkezett. Mindig ezt csinálja utáljuk mint a szart. Ja és volt pofája megkérni, hogy tanuljak szóbelire, hogy ne égessem le õt. Csak azért is leégetem a köcsögit.
Spread De Love!
nekem meg egy esetben lehet ötös az infó...ha max.pontos a szóbeli😄!na ezt azért összehoztam😄