Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Pontosan 49 pontot azért nem olyan könnyû összehozni, de talán a tanárt megkérheted, hogy szóljon, ha elérted a 49 pontot, és akkor ott befejezed a vizsgát.
a közép angolnál az írásbeli 117et ér a szóbeli 33at.összesen ez szintén 150.remélem tudtam segíteni:)
ja most látom már leírták...
Én eddig 2 tételröl tudok amit kihuztak: Athéni demokrácia mûködése +Városfejlödés MO n
Excal1bur Leader of Sleepers
különben ki tudtam számolni.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
[email protected] a címem
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Csak kíváncsiságból kérdezem, h az emelt szintû érettségi szóbelik mindenhol ugyanazon a napon vannak? Mert akkor az angol érdekelne, mikor van.
Amúgy nemtom, OM kiküldött valami levelet még májusba, hogy június 3-ig kell csatolni pár okmányt, és példaként oda volt téve, hogy bizonyítvány. Aztán ettõl mindenki halálra fosta magát, és rohant a sulijába elkérni, pedig azt július 9-ig lehet beküldeni:))
You\'ll never walk alone!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy újra megkérdem hogy aki ide ír jelentkezett valaki BME-gépészmérnökire?:D
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"
egyébként ezt ki mondta, hogy júni 2 volt a határideje a bizonyítvány feladásának?:O nekem van másolatom, sõt mind a 2 nyelvvizsgám bizonyítványa megvan február óta de gondoltam elég lesz juli 9ig elpostázni mindent együtt, gondolok itt arra h az érettségi bizonyítvány másolatát is. meg amúgy ha ígyis ugyis duplázok akkor nemis kell nekik a bizonyítványról másolat nem? persze elküldöm,csak nehogy azlegyen h juni 2 volt a határidõ és megszopatnak vhogy.
Megvannak az írásbeli eredményeim bár az itt leközölt eredményektõl azért messze van de én elégedett vagyok.
Magyar közép: 78%
Töri közép: 72%
Matek közép: 40%
Biosz közép: 88%
Német közép 85 pont(nem tudom mennyit lehet elérni max)
+remélem mindegyikhez jön még egy jó szóbeli.
Valaki akar jönni SE-ETK dietetikusnak? Ha valaki esetleg már bent van, õszerinte elég jók ide az eredményeim?
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"
Gondolok az Ady verselemzeset kesziteni,oszt ahogy adja a szerencse...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
TEHÁT: ELÉRT PONTSZÁM / MAX.PONTSZÁM * 100 = ..%
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
meg hogyan lehet átszámítani vizsgapontá az elért pontokat?
You\'ll never walk alone!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!