Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
53% infó és bme? höhh <#wow2><#merges2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

passatgt
omg

50 pontot ér a felelet, szóval nem érdemes szólnia, hibátlant úgyse felel:D

"hello! 49 pontos magyart kellene felelnem az ötöshöz"

Pontosan 49 pontot azért nem olyan könnyû összehozni, de talán a tanárt megkérheted, hogy szóljon, ha elérted a 49 pontot, és akkor ott befejezed a vizsgát.

bardocz
Államilag támogatottra ez már elég?
z99999
magyar: 74%
matek: 83%
töri: 90%
angol: 95%
infó: 53%

bme?simán:D

Pszt.

az emelt angolnál az írásbeli 120 pontot ér,a szóbeli meg 30at.így összesen 150 a max.
a közép angolnál az írásbeli 117et ér a szóbeli 33at.összesen ez szintén 150.remélem tudtam segíteni:)
ja most látom már leírták...

20. századi magyar politikusok : Bethlen lehet még benne nagy eséllyel bár õ volt irásbelin szal nemtom ... + tavaly vagy 2 éve volt Kun Béla is ... azér remélem Darányi nem lesz önálloan :D:D
Én eddig 2 tételröl tudok amit kihuztak: Athéni demokrácia mûködése +Városfejlödés MO n

Excal1bur Leader of Sleepers

HTS s3rg1nh00
117 pont az írásbeli és 33 a szóbeli

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Angolt azt valahogy máshogy kell.Hogy is?
Risu Führer
én nem megyek felsõoktatási intézménybe, csak a szüleim nézik hogy mégis hányas leszek.
különben ki tudtam számolni.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

már ne haragudj, de nem hiszem el,hogy ezt magadtól nem tudod kiszámolni...

5c0rp330n
simán teljesíthetõ, ha jót húzol, lényegében a papírról megfelelõen felolvasással is.. egyébként kb semmit nem számít a jegy.

Risu Führer
fú az komoly...

N1ggA
51-et a 60-ból

Spread De Love!

Risu Führer
a 77%-os törimhez hány pontot kell összegyûjtenem szóbelin hogy ötös legyek?

Elvileg lehetséges persze, én azt javaslom hogy vágd be a törzsanyagot, aztán ahhoz tanulj meg apró finomságokat, amivel megleped a jelenlévõket, pl. a balladát lerendezheted azzal, hogy az olasz balare-táncolni szóból ered, de megemlítheted hogy vissza lehet vezetni a provanszál dél-franciaországi dialektus balad nõnemû melléknévi igenévre, egybõl másabb a felelet.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

már valszeg késõ, de az a tétel változott. Az újban csak magyar 20. századi politikusok lesznek. Horthy, Teleki, Kádár, Nagy Imre, Gömbös Gyula, Rákosi akiket el tudnék képzelni, az ott kapott források fogják nyilván szûkíteni.

hello! 49 pontos magyart kellene felelnem az ötöshöz. elsõ kérdésem ez lehetségese? második pedig az hogy kellene nekem pár nyelvtan tétel aki tudna segíteni jelezze, mert nagyon fontos lenne, a gond az hogy a könyvbõl nemtudom kijegyzetelni õket mert nagyon összevissza van és az osztályomból senkit nem érdekel a magyar, azért magamra vagyok utalva!

üdv vki nemtudja a mai töri emelten mi a XX századi pol. életpalyak tétel személyre lebontva?köszi
köszi szépen:)
[email protected] a címem

nekem van egy, add meg a mailcímedet és átküldöm.

HTS s3rg1nh00
nem,de nagyon sok helyen pl.ma van az emelt érettségi...

A vizsgát szervezõ intézmény dönti el, én pl. 10-én megyek a károlyiba emelt törire, elõtte 2 nappal meg ugyanott vizsgáztat volt töritanárom szintén emelt törit.

hali:) valaki nemtudja honnan lehet letölteni Varró Dániel tételt?:O a neten alig van valami,a tankönyvben nincs benne,lehet hogy órán kellett volna figyelni <#falbav>XD bár valamennyit jegyzeteltem,de az nem elég.. szóval ha valaki tud segíteni,azt megköszönném:)<#wave>

scs17
Hello!
Csak kíváncsiságból kérdezem, h az emelt szintû érettségi szóbelik mindenhol ugyanazon a napon vannak? Mert akkor az angol érdekelne, mikor van.

Risu Führer
nekem nemnagyon dönti el csak az volt a fontos hogy meglegyen.

Guilty01
Dettó.

Amúgy nemtom, OM kiküldött valami levelet még májusba, hogy június 3-ig kell csatolni pár okmányt, és példaként oda volt téve, hogy bizonyítvány. Aztán ettõl mindenki halálra fosta magát, és rohant a sulijába elkérni, pedig azt július 9-ig lehet beküldeni:))

You\'ll never walk alone!

nearo
Hogy lehet valaki ennyire tájékozatlan...? Végülis csak az érettségirõl van szó, ami úgy nagyjából eldönti az életed hátralevõ részét... nem igaz, hogy a tanárok nem rágták a szátokba milliószor!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

N1ggA
második helyen, de úgy tûnik az elsõ hely (villamosmérnök) is meglesz

Spread De Love!

Oks akkor megnyugodtam, köszi.

Amúgy újra megkérdem hogy aki ide ír jelentkezett valaki BME-gépészmérnökire?:D
Bebe555
A regisztrációs levélben volt benne, amit még nem kaptál meg. :)De ki volt akadva a csaj, hogy ekkora hülyeséget. :D És az utánad szólónak van igaza, júli 9 a határidõ, úgyhogy nyugi. Szerintem várj 2 hetet, és ha semmi, akkor van egy ilyen telefonszám: 06-1/477-3131, egy mailcím: [email protected] vagy ha pesti vagy személyesen a Reviczky u. 6. (VIII. ker). Az utóbbit ajánlom legkevésbé.

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

N1ggA
júli 9 a határidõ szerintem

Spread De Love!

Hát akkor remélem én is megkapom hamarosan, de ha nem akkor kit hívjak?:D mer jelentkezési lap másolatot néztem ugye ami azért van h ilyen szar esetekben tudjam bizonyítani h jelentkeztem és befizettem azt a szar csekket, de azon nincs semmi ilyen.

egyébként ezt ki mondta, hogy júni 2 volt a határideje a bizonyítvány feladásának?:O nekem van másolatom, sõt mind a 2 nyelvvizsgám bizonyítványa megvan február óta de gondoltam elég lesz juli 9ig elpostázni mindent együtt, gondolok itt arra h az érettségi bizonyítvány másolatát is. meg amúgy ha ígyis ugyis duplázok akkor nemis kell nekik a bizonyítványról másolat nem? persze elküldöm,csak nehogy azlegyen h juni 2 volt a határidõ és megszopatnak vhogy.
üdv!

Megvannak az írásbeli eredményeim bár az itt leközölt eredményektõl azért messze van de én elégedett vagyok.

Magyar közép: 78%
Töri közép: 72%
Matek közép: 40%
Biosz közép: 88%
Német közép 85 pont(nem tudom mennyit lehet elérni max)
+remélem mindegyikhez jön még egy jó szóbeli.

Valaki akar jönni SE-ETK dietetikusnak? Ha valaki esetleg már bent van, õszerinte elég jók ide az eredményeim?
Bebe555
Mi személyesen vittük be ma, ahol egy csomóan voltak. Az ügyintézõ unott fejjel közölte, hogy a regisztrációs lapra hülyeséget írtak. Amúgy megkérdeztem azt is, hogy mi van azokkal, akik még nem kapták meg, ha valakit érdekel. Azt mondta, semmi baj, nemsokára õk is megkapják.

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

Mondjuk benn voltunk tegnap, nem értem miért nem kérdezte meg
bardocz
Szerintem a többivel.
A b.nõm megbukott a matek érettségin. 17% lett neki, de sehol sem találjuk, hogy mikor lesz a szóbelije. Júniusba a többi szóbelivel, vagy csak októberbe?
passatgt
mit?O_o

nandorb
Huha nekem szombaton van magyarbol es meg semmit sem keszitettem...:((
Gondolok az Ady verselemzeset kesziteni,oszt ahogy adja a szerencse...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

N1ggA
na végre használható az e-felvételi

Spread De Love!

HTS s3rg1nh00
write only,olvass már vissza vagy 15 postot

KAMIONOS KOGYO
amennyi pontot elértél azt elosztod a max.elérhetõ pontaok számával és ezt szorzod 100-al!!!!!
TEHÁT: ELÉRT PONTSZÁM / MAX.PONTSZÁM * 100 = ..%

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Risu Führer
az magyar matek angol töri szóbeliken hány pontot lehet elérni?
meg hogyan lehet átszámítani vizsgapontá az elért pontokat?

Guilty01
ezt számold át megint...120 pont kell összesen, tehát a 90 pontos írásbelibõl min. 60-at kell megszerezned, ha 5-öst akarsz.

You\'ll never walk alone!

KAMIONOS KOGYO
3 pont!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

megnéztem a biosz emelt szóbeli követelményrendszert és kétségbeestem.elegem van.holnap megyek, már mindegy.

N1ggA
legalább 60 pont kell, az 66%

Spread De Love!

Értem, akkor egy 60%-os írásbelivel lehet akár egy 5ös történelem érettségit csinálni, de akkor a feleletnek hibátlannak kell lenni.
passatgt
3,5 pont?:D