Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abletonext
közvélemény kutatok 😄

valaki jelentkezett innen a DEBRECENI EGYETEM-re?

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

hali!

az excelben, a két fenti név nektek is felcserélve jött ki a laphoz képest????

kérlek válaszoljatok, ezen agyalok egy ideje...

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Akkor biztos tudnak valamit 😄

gergobaby
Ahozképest mindíg az Excelt nem tudják megoldani 😊 a html szinte mindenkinek majdnem fullos szokott lenni...

Toshiba L300-2C5

Szerintem az érettségis 4 féle feladat közül pont a html a legnehezebb. A többit órán ezerszer átveszik.

gergobaby
Excelnél a km/h: km/(legjobbidõ*24)
3. legjóbb idõ: Nagy() függvény [ ezt én segédtáblával, sorszám függvénnyel csináltam, úgy is mûködött tökéletesen ]

Toshiba L300-2C5

word,html könnyû volt de az excellel voltak nehézségek, a diagram kiborított egyébként is utálom meg most jutott eszembe h mér nem mûködött az egyik függvény:s, az accesssel meg sose voltam jóba de ahhoz képest könnyû volt kb. kettõt nem tudtam, azért még reménykedek hátha nem sok pontot értek azok😊
sztem is, a többi remélem hibátlan, de ebbe nem tudtam a km/h-sat, a 3. legjobb idõset, és valamiért nem jött ki a névmeghatározós index(tartomány;sor;oszlop)-al sem.

A futball nem élet-halál kérdése,SOKKAL TÖBB annál. Hala Madrid!!!

gergobaby
Mi volt vele a gond?

Toshiba L300-2C5

REPS0L
ekkszel nehéz volt, remélem megvan az 5ös

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

gergobaby
Naa kinek hogy sikerült?

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Bekerülni mint már ma írtam, nem nehéz... Elvégezni nagyobb kunszt <#csodalk>

Toshiba L300-2C5

Az biztos! Én emelt matek-fizikát, és középszintû elektronikát választottam még az infó mellé. Mindenképp beszeretnék kerülni fõsulira. Infó arra jó h egy rakás plusz pontot kaphatsz ha jól csinálod!

gergobaby
Egyetemen tanul aki amit akar, de felvételi miatt úgy célszerû, ahogy a leggyorsabb, és legegyszerûbb... Ezeknek a valós dolgokhoz kevés köze van, viszont könnyen bebiztosíthatod vele a helyed a felvételire, hogy utánna tanulhass elõre 😉

Toshiba L300-2C5

Hát az info érettségi az biztos egyszerûbb mint mondjuk egy természettudományi. Én is azért csinálom meg elõre hozottba az infót, ha jövõre a humánok nem igazán jóra sikerülnének még akkor is legyen annyi pontom, hogy bekerüljek repmérnöki fõsulira.

bardocz
Vagy csak a kötelezõ választottnak ez egyszerû.
Sadist
Ha valakibe a hülyeség rögzül, azt sokkal nehezebb lesz kiverni a fejébõl. Gondolom azért tesz valaki infoból érettségit, hogy majd hasonló vonalon tanuljon tovább, viszont egyetemen körberöhögik, ha ilyen alap dolgokkal nincs tisztában, hogy a tartalmat és a megjelenítést külön kell választani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Végül is emiatt csinálni egy teljesen új CSS fájlt, elején egy 6szor hosszabb sorral belinkelni sokkal barátibb megoldás. Ahhoz képest, meg hogy valaki érettségin Worddel próbálkozik ez még mindig ûrtechnológia :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sadist
HTML-be stílusinformációt beleégetni már 10 évvel ezelõtt is ciki volt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gergobaby
igenigen, így kellett... De mivel középszinten nem szükséges a kód szerkesztése, ezért ez picit gyanús 😄 Amúgy nem bgcolor hanem background="elérésiút"

Toshiba L300-2C5

<table> tag-be egy bgcolor="", meg én úgy emlékszem lehet állítani, sõt cellákra lebontva is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gergobaby
Nemtom, eddig ami szopás volt : Táblázat háttere (Kompozerben nem lehetett ilyet), és méretarányos kivágás ( Paint.Net-ben van ilyen ) 😊 Sztem idén is lesz vmi, de csak meg lehet oldani vmi jó lélekjelenléttel... A Matek közép idén szerintem nem volt vészes... Lehet el kellett volna mennem 1 kis készüléssel, de majd jövõre... ráérek, még csak 9. vagyok 😄

Toshiba L300-2C5

matyi0323
Ez a könnyû..😄
Idén minden érettségi ( szerintem !! ) jóval nehezebb volt, mint az elmúlt évek. ( középrõl beszélek )
Aztán az infóba meg amúgy is szokott lenni egy "csavar".. 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

gergobaby
Sokan mennek sztem, sztem szokás szerint könnyû lesz... Viszont pontot elszórni is mindegyikben könnyû ( figyelmetlenség :'( )

Toshiba L300-2C5

matyi0323
Infóra sok ember megy?
Milyen nehézségre számítotok?
Valamiért én nagyon parázok :/

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

abletonext
117, 33 pontos a szóbeli

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Kössz

Positive Mental Attitude

matthias92
113 körülire emlékszem.

Ha szabad megkérdezhetem, hogy angol írásbelin mennyi a maximum elérhetõ pontszám?

Positive Mental Attitude

matyi0323
cél 85%-tól felfelé..
tárgyi tudás a béka segge alatt :S 😄
remények.. hát reménykedem, hogy szóbelivel 80 körüli lesz ( LENNIE KELL! 😄 )

gergobaby
Cél? remények? 😄

Toshiba L300-2C5

matyi0323
Jelen.

Mor3llo
Éreztem, mondjuk 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gergobaby
Hétfõn ki jön/megy infó középre? <#rolleyes>

Toshiba L300-2C5

A kurva anyjukat. Simán lehetne 93pont, ha lazábban pontoznának, így jó, ha meglesz a 85-86 pont...
matthias92
Õszintén? Azt mondták kell egy választott tantárgy... 😄

Mor3llo
Hova akartok továbbmenni föci érettségivel?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

matthias92
wtf?
Nem fogadnák el a Nyugati-Alpokat és a Kiskörei-víztározót, mint megoldást? 😄DD Tökönszúrom magam! 😄D

bardocz
Draga z epulet 7 emelet nem konnyiti meg az ember eletet 😄
nearo
Hát... szar 😄
Najó, azért annyira nem. De ha nem azért jön ide az ember, mert érdekli is a téma, hanem csak azért, hogy legyen egy diplomája, akkor eléggé szenvedõs. Diplomát egyszerûbben is lehet szerezni 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gergobaby
😉 akkkor jóó...
off: Milyen a közlekedésmérnöki?

Toshiba L300-2C5

nearo
Én nem akartam ellent mondani 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

gergobaby
Ez nem mond ellent azzal amit mondtam! Csak azért mondtam, hogy amikor valaki azzal küzdd, hogy bejusson, az az esetek 80 %-ban régen rossz 😞

Toshiba L300-2C5

nearo
Én anno 3 éve 320-as határ mellett jutottam be közlekkarra. Szerintem azóta annak az évfolyamnak úgy 60-70%-a kihullott... szóval az egy dolog, hogy bejutsz bme-re, de hogy bennmaradj ahhoz tudni is kéne valamit.

gergobaby
Sírhatsz még itt fél évet... Te maradtál ott, te szívtad ennyi...

(ez már nem csak neked😊
Meg ez a hûûde nehéz bejutni ide meg oda... Nem kell mindenkinek odamenni 😊 BME-re is 370-380 a határ... Egyszerûen vicc! 80 % matek emelt, 90% infó középel megvan, és akkor még nyelvvizsgát bele sem számoltuk!

Toshiba L300-2C5

Ti a topográfiában Alpokat írtatok, vagy Nyugati-Alpokat? Mert lehet, hogy csak a NY-Alpokat fogadják el.

Másik. Tanárom szerint a Kiskörei-víztározót nem fogadják el, csak a Tisza-tót mert nincs benne a kötelezõ névanyagban. Ez milyen már????
Sadist
Fizika? Valaki írja már le a feladatot, mert az OM honlapjára eddig cseszte feltenni a feladatsort.

Amikor megláttam a feladatsort nekem is voltak cifra gondolataim😄 Fõleg a gyertyás részénél.
matthias92
Egyébként lehet tudni, hogy ki állította össze ezt a feladatsort és hogy hol lakik? <#violent>

lol. neten is víztározó van. Akkor el kell hogy fogadják. Fasza😄