Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki jelentkezett innen a DEBRECENI EGYETEM-re?
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
az excelben, a két fenti név nektek is felcserélve jött ki a laphoz képest????
kérlek válaszoljatok, ezen agyalok egy ideje...
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Toshiba L300-2C5
3. legjóbb idõ: Nagy() függvény [ ezt én segédtáblával, sorszám függvénnyel csináltam, úgy is mûködött tökéletesen ]
Toshiba L300-2C5
A futball nem élet-halál kérdése,SOKKAL TÖBB annál. Hala Madrid!!!
Toshiba L300-2C5
Toshiba L300-2C5
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Toshiba L300-2C5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Toshiba L300-2C5
Idén minden érettségi ( szerintem !! ) jóval nehezebb volt, mint az elmúlt évek. ( középrõl beszélek )
Aztán az infóba meg amúgy is szokott lenni egy "csavar".. 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Toshiba L300-2C5
Milyen nehézségre számítotok?
Valamiért én nagyon parázok :/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
tárgyi tudás a béka segge alatt :S 😄
remények.. hát reménykedem, hogy szóbelivel 80 körüli lesz ( LENNIE KELL! 😄 )
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem fogadnák el a Nyugati-Alpokat és a Kiskörei-víztározót, mint megoldást? 😄DD Tökönszúrom magam! 😄D
Najó, azért annyira nem. De ha nem azért jön ide az ember, mert érdekli is a téma, hanem csak azért, hogy legyen egy diplomája, akkor eléggé szenvedõs. Diplomát egyszerûbben is lehet szerezni 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Toshiba L300-2C5
(ez már nem csak neked😊
Meg ez a hûûde nehéz bejutni ide meg oda... Nem kell mindenkinek odamenni 😊 BME-re is 370-380 a határ... Egyszerûen vicc! 80 % matek emelt, 90% infó középel megvan, és akkor még nyelvvizsgát bele sem számoltuk!
Toshiba L300-2C5
Másik. Tanárom szerint a Kiskörei-víztározót nem fogadják el, csak a Tisza-tót mert nincs benne a kötelezõ névanyagban. Ez milyen már????