Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
BMF-NIK-re valakit felvettek?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
bme vik rettegj!!😄
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Magyarból 60-70%-ot kell teljesítenem , töribõl 90-et(emelt szinten)hogy jövõre legyen esélyem!(bele számoltam azt is ha jövõre is sokkel megemelik a ponthatárt) Azt a rohadt..hát ez szíven ütött. Tavaly jóval kevesebb is elég lett volna. A magyartól félek, nem hiszem hogy sikerül ennyit. Fú, hát ez most igencsak baj.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
90% emelt kemia, 90% kozepszint biologia, nemet kozep, angol felsofok
vki szamolja mar ki rajtam kivul is, hogy ezt hany pontnak ertekeli, mert en 450 pontot szamolok ( 90+90 )*2 +40+50 = 450, a rendszer hogy szamolhat 440et?
építõmérnökre tavaly 167 pont kelett, idén 289 (DE-MTK)
anglisztikára tavaly 340 körül, most levitték 100 ponttal...
ki tudja ezt követni, nem sok értelme volt pontok alapján felvételizni mert nemnagyon jöttek be a számítások...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A nyelvtannal nem állok jól.Ráadásul míg középsuliba jártam, ilyesmivel nem foglalkoztunk, csak helyesírással. Az is vagy négy éve volt.
Ja, másik kérdés. Az emelt írásbelire is , lehet bevinni segítséget? Úgy rémlik középszinten lehetett, pl:törire történelem térképet. Mondjuk én nem vittem. De ha lehet, akkor majd viszek, azért egy kis plusz segítség.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
részemrõl van 1-2 dolog ami rémlik idén nyelvtan középszintrõl a tételsorodból(a 2-es második része,3-as viszonylag könnyû,hivatalos nyelv is rémlik,talán 7-es,de ez nem biztos,8-9 jó része megvan,meg a 10esbõl is),amint lesz egy kis idõm átküldöm PM-ben,szerintem még hónap végéig beszkennelem...csak csúnyán írok😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A felirat nem erre vonatkozik. Eddig barlangban éltél?
A törivel nincs gond, az megy. Az irodalom, hát az nehezebben,de meg tudom tanulni.
Amivel bajban vagyok a nyelvtan tételek. Egyszerûen nem megy, ki se tudom dolgozni, nem találok anyagot hozzá. Igen ideges vagyok mert nekem igazából a töri a fontos, és nehogy már a hülye nyelvtan tételek miatt ne sikerüljön...
Tudom, látom fent a feliratot, de hol keressek nyelvtan tételeket?! Van egy csomó oldal, az igaz.De az ami nekem kell, nincs fent sehol. Semmilyen anyagot nem találok, semmit. Nem azt mondom ,hogy kész tételeket kérdek...de valami segítség jól jönne.
A következõkkel akadtam meg.
1:A beszédhelyzet és a szövegkörnyezet mint a kommunikációt alakító tényezõ
2:Új nyelvi fejlemények és a nyelvmûvelés
3:Az ezredforduló információs csatornáinak hatása a nyelvhasználatra
4:A hivatalos nyelv szókincsének jellemzése
5:Az elõfeltevések funkciója a mondat megértésében
6:A központozás szerepe a szöveg értelmezésében
7:Elbeszélõ szövegek nyelvi jellemzõi
8:Monologikus és dialogikus szövegtípusok nyelvi különbségei
9:A lineáris és a globális kohézió
10:Stílus elemek ,stílus érték
Van ami csak hiányos, kevés amit találtam hozzá, vagy nem tudom hogy jó-e.
Nagyon bosszús vagyok, mert az irodalom tételek úgy ahogy mennek, a történelem tételek meg nekem könnyûek...de ezekkel sehogy sem boldogulok.
Nem akarok ezek miatt elbukni .
Pszt.
Mindent el lehet szorgalommal.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amúgy az érettségi mekkora kis semmi így utólag,majd szeptembertõl szívunk...
de azért mégis BME a színvonalas, elismert, ha elvégzel egy jó szakot tuti lesz olyan munkád amit még ebben az országban is megfizetnek rendesen...de azért kicsit fosok tõle 😄
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
482 pontom van :p
az azonosítóról semmiképp ne felejtkezz el!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D