Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor derülnek ki a ponthatárok?
ha e-felvételivel jelentkeztem az nem gáz,ha 3 feltöltésemre csak azt írja ki h "feldolgozás alatt",és nem azt h "feldolgozva"...?
Viszont nem olyan rossz eredmények ezek, ahogy számolgattam, ha ugyanilyenek voltak az év végi jegyek is, akkor 300-350 pont közé is kijöhetsz, bizonyos szakokon, attól függ persze mibõl számolnak.
Viszont olyanról nem tudok, hogy egy intézményben csak egy szakot jelölhetnél, én is pl. 2 szakot jelöltem a Miskolci Egyetemen, egyet meg az ELTE-n.
Hajrá Magyarország!
Amúgy ez mindaddig köcsögség, amíg pl. adót kiszabnak ezerféleképpen mindenre. 😄
Angolból meg sajnos még nincs meg a középfok, bár a tanár szerint nem vagyok messze tõle.
Hajrá Magyarország!
a felsõfok sajna nem sikerült, de máig nem értem, miért. úgy jöttem ki a szóbelirõl, hogy ha ez nem, akkor semmi.
igazából azért ilyen kevés a pont, mert nyelvszakokra máshogy vannak a többletpontok.
egyik haveromnak, ettõl gyengébb érettségikkel, csak töribõl emelttel (németbõl neki közép) jogra lenne 445.
Hajrá Magyarország!
Magyar:84%
Történelem:64%
Matek:46%
Angol:89%
Infó:80%
De amennyi idõt készültem rá,még ennek is örülök.
Februárban nem adtam be sehova a jelentkezésemet és a pófelvételivel kapcsolatban érdekldõnék.
Oda már megvan adva hogy meddig lehet beadni a jelentkezési papírokat??
És az igaz hogy csak 1 intézmény 1 szakjára lehet beadni?
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
nekem is hasonlóak lettek és 460 pontom van.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Magyaron húztam Arany balladaköltészetét irodalomból, meg A nyelv mint az egyén ill. mint a közösség alkotása nyelvtanból.
Törin meg Mária Terézia és II. József uralkodása és reformjaik.
Angolból meg ilyenek hogy divat, meg mittomén. XD
A végeredmény az ez lett:
Magyar 98%
Matek 81%
Töri 93%
Angol 94%
Német 93% emelt
Ezzel úgy kb. 422 pontom lenne, tavaly ELTE-BTK germanisztika-skandinavisztikára 408 kellett, ME-BTK germanisztika-németre 320 (vagy 302?), míg ME-GTK turizmus-vendéglátás tavaly még nem indult, de a többi suli ponthatáraiból kiindulva kb. 400 körül lesz.
Hajrá Magyarország!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Föci:93%
Matek 95%
Német:96%
Töri emelt: 85%
+felsõfokú
összesen 449 pont... remélem BME-GTK-n gazd. és managment nem emelkedik annyit hogy ne legyen elég😊
nyáron elkezdhettek edzeni rá egy kis szájtágítással, az ember ott hozzászokik a nagy nyalókákhoz..
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
töri: 81 %
matek: 88 %
angol: 95 %
fizika: 88 %
Mivel BME-gépészre matek fizika kell így van a 2 nyelvvizsgát beleszámítva 402 pontom. tavaly 347 volt a határ uh nem aggódok 😄
tényleg valaki szóljon már aki BME-re jön (tehát gólyatáborban találkozhatunk 😄), mer kurvaszar lesz egyedül balfaszkodni. vkivel jólenne összeismerkedni 😄
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Úgy hallom Debrecenben elég jó a kgt 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
inkább mennél pénzügyre, nemzetközi kapcsolatokra vagy kermark.ra
Ez az OKJ kész vicc volt.. 30 pontért meg simán.
Nálunk az egyik suli a városban indít már vagy 10 éve idegenvezetõi tanfolyamot, amit a mi sulinkban is csinálnak már. 2 éves képzés.. 4. félévkor iratkoztam át, mert kell 2 év végi osztályzat turisztikából, hogy mehessek érettségizni / OKJ vizsgára. A fél év alatt kb bent voltam 4 órán, érettségizni nem kellett, mert volt 5. tárgyam, csak OKJ.
Annyi volt az is, hogy adtak egy papírt, amin angolu/franciául rajta voltak Nyíregyháza nevezetességei, aztán jött le az elnök Pestrõl és körbe kellett vezetni.. Szerintem kukkot nem tudott angolul, vagy csak konyhanyelven 😄
A másik nap meg 70 tétel volt... Kb tudtam belõle 10et, leszartam már, és 3mat kellett húzni. Reggel átolvastam az elsõ6-ot és hívtak be. Mit húztam ki? Egyes, kettes és négyes tétel 😄DD
de érettségijeid átlaga 74, és lehet hogy több pontod lenne, ha tudnánk az év végi eredményeidet
az úgy van hogy utolsó két évbõl matek+töri+magyar(i+ny átlaga)+idegen nyelv+bármi(pl. tesi, ha az mindig 5-ös) na és ennek az 5-nek a 11. év végi és 12. év végi eredményének az összege, ennek a kétszerese (max 100 pont)+összes érettségid átlaga(74)+két felvételi tárgy összege(neked töri+info, 142)+plusz pontok, ha vannak
a másik meg ugye ahogy passatgt számolt, a két felvételi tárgyad eredményének összegének kétszerese, ha az jobb, az neked 284+pluszpontok
számold ki, hogy jobb
Spread De Love!
matek 58
töri76
angol 81
infó 66
infó + törit számítva
ezt kiszámolná nekem valaki? köszönöm
realmadrid.alonso.eagles.spurs.