Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
El se hiszem MINDEN négyes csak az angol ötös. Fizikából a kettest se érdemeltem volna meg, olyan hülyeségeket csináltam. Helyesírásra a tanár azt mondta, hogy bukta erre négyes Minek szívózott?!? Szal örülök meg minden. Most már nem ártana szóbelire is tanulni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

PResident Evil
hehhhh... én mindgyá megtudom 😄

The Garrett
erre (is) inni kell! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ÁjjLe BoBBi
basszameg 3-as lett a helyesírásom!!!!!!!!!
így önmagában nem gázos, de úgy hogy a 4-es van átírva 3-ra az már idegtépõ

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

glillu
nah lusta énis vagyok. nemkicsit

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

The Garrett
meg a lustábbak

-

ööö jelen 😉

glillu
nem vagytok ti hülyék.

The Garrett
hehe nekem 11 hibapont volt h.i. ban és 4 es 😄

Volt benne 1 k. súlyos. a többi meg lightos vagy vesszõhiba.

Bandew
Súlyos volt, de még ha az összes durva hiba lett volna, akkor se lenne 2-es.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

KeKKSZike
Vagy pedig súlyos helyesírási hiba...
glillu: nem veszed észre, hogy nem tartozol ide? 😊 Ide a hülyébbek írnak!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Astaroth
Lehet ha nagyon érdekelt volna már megnézhettem volna😊))

Bandew
Nekem összesen 3 helyesírási hibám lett, és 2-es lett.
Hogy miért? A stílushibák miatt! Ezt a faszságot!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

glillu
nekünk szerdán lehetett megnézni. a magyaromban annnyi helyesirási hiba volt h eccer az 1847 után tettem pontot😄

Bandew
Én már megnéztem. :-)
Fel is basztam az agyam. Nekem ugyebár az angol karó lett. Megnéztem, és nem elég, hogy két pont kellett volna a ketteshez, de az uccsó feladatra (levélírás) ami 10 pontos, 0 pontot adott a köcsög. Tényleg elég nagy faszságokat írtam, de két potyapontot a legköcsögebb barom is megadott volna rá, csakhogy a 2-es mmeglegyen!
De ez nem!!!

Astaroth
hétfõn meg lehet nézni a dogákat.Nektek is vagy nekem sem...?

PResident Evil
2-es bazzmeg !!!

Bandew
Nekem a matek 4-es lett. :-D
De többit átkozottul elbasztam! :-(

Match
nekem is 3-as lett, bár nem tudom hoyg hány ponttal...
biztos hoyhg messze a 4-estõl, mert havernak is 3-as és több pontja volt mint nekem...

azért j lett volna egy 4-es.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

The Garrett
VÉÉÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECCCCCC
3 as a matekom.

DE ilyen a doga ogy rajtavan 32 pont (33 tól 3 as)
Erre odaírva az elmélethez +1 pont 😄DD és 33mmal hármas 😄DDDDDD
asszem veszek 1 üveg piát a matektanárnak 😄DDDDD

Bandew
Sztem ha elolvasod ezeknek a költõknek az összes versét, ami a szöveggyûjteményben van, és értelmezed, az bõven elég. Tudni fogod melyik verse tájköltészet, melyik szerelmi, és õ ezt értékelni fogja. A lényeg, hogy sokat rizsázz, de ne baromságokat. Inkább úgy kell csinálni, hogy a legegyszerûbb mondatokat is jól elnyújtod.

Astaroth
Az hogy egy adott költõtõl mit kérdezhet a tanárnéni az fix?
Mondjuk Adynál a szerelmi költészet meg a tájköltészet.
A szemét tanár nem mondta meg a témákat,így lehet hogy fölöslegesen tanulok...

PResident Evil
nyertél 😞

Pyx
és? én is 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
de én 4 év alatt ! 😄

Pyx
számolod? nahát ehh!

nekem van kemény 2 oldal nyelvtan füzetem (mondjuk nem is szorulok rá 😄)

PResident Evil
egy 32 oldalast ? hm ?

ne hülyéskedj, az nagyon jó!!!! 😊
Bandew
Én még ennyire sem vittem túlzásba ne aggódj. :-D

Pyx
kis stréber 😄

PResident Evil
én már elõre fosok tõle... nyelvtanból egy normál füzetet írtam teli.... 4 év alatt 😄

Bandew
Tudom, hogy baromi könnyû, pont ezért basztam el. Túl könnyedén vettem.

Huhh, a nyelvtan + töri szóbeli kurva izgi lesz! :S
Astaroth
Én pont így voltam mint te csak nem kaptam egyest
Majdnem kikészített a tanár,aztán rájöttem hogy õ nem akar nekem rosszat csak bolond...
Nyelvtanból vért izzadtam a kettesért(puska nélkül)és most jön a szóbeli...

RangeR
Mi az, hogy ismeretlen igeidõ 4 gimnázium végén? Én felnõttek sulijában estin nyomtam az angolt, de az igeidõk szisztematikusan voltak adagolva, arra épült az egész!Azok nélkül nem is léptünk tovább!

Az csak a gáz, hogy aki utána továbbtanul, az ott eszmél majd rá, hogy az érettségi milyen baromi könnyû is volt. Egy kis analízishez, vagy lineáris algebra vizsgához képest az érettségi semmiség.
Bandew
Jaja tudom!
Az elsõnél paráztam (magyar) azért basztam el, a másodiknál már tudtam, hogy nem para, na de hát mégis érettségi. SZal nyugodtan, de felkészülten fogtam hozzá. Jó is lett. Aztán fizika. Hát ez eleve bukásra volt ítélve, de a 2-es megvan. Az angolt meg már szó szerint le se szartam. Volt olyan, hogy vagy 20 perce bámulok ki az ablakon, mire rájövök, hogy HÉ érettségi van, jobb lenne csinálni. Szal ez volt. :-(

PResident Evil
nade bazzegh... érettségi !

Bandew
Nem az volt a gáz, hogy nem tudtam, hanem az, hogy nem érdekelt. :-D

oneal1
jah!
rammal mivan?😊

!Forza Ferrari!

PResident Evil
gehehh 😄 icq-ra meg válaszoljál !

shaba23
az én angol érettségim elõtt a tanár szólt, hogy sajnos csak azoknak fog menni a vizsga, akiknek elõképzettségük van, mert lesz a többiek számára néhány ismeretlen igeidõ 😊
minden 4es 😞
PResident Evil
de mit nem tudtál bazzegh ? fogadjunk nagy gamer vagy... azok meg tudnak angolul !

Bandew
Igen? Engem abból vágtak. :-)
Bár eléggé hülye voltam, hisz nem is volt nehéz, de nekem mégis sikerült. :-)

PResident Evil
nekem az angol lett 5-ös 😄

Bandew
Ja hát igen, ez szemétség. :-(
Nálam is volt ilyen.
De a matekra büszke vagyok. !-es lett. Még az osztály nagy eminensének is 3-as lett, de bezzeg nekem Háhámm!!! :-DDD

PResident Evil
hááát 😄 2-es lett csak nekem... az egész osztály 3-as 4-es, meg persze 5-ös... only me... 2-es... emrt én nem psukáztam !

Bandew
Akkor meg mit rinyálsz? :-D

PResident Evil
nem...

oneal1
nekem minden 3 as lett

!Forza Ferrari!