Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Lehet ez lesz a jövõ 😉
HA meg magyar mûszaki suliból mész külföldre dolgozni/tanulni pirosszõnyeg az ALAP amit leterítenek eléd 😊
De tényleg furcsa, mert végülis a magyartanárom nem szemét, meg nem szeret szívózni a diákokkal, hanem egyszerüen alapból ilyen barom. Ha valami, hát az irodalom az a tantárgy, amit nem lehet csak egy bizonyos elméletre építeni, és más véleményét is el kell fogadni. Hát ez a tanár nem így látja, az én véleményem meg az, hogy az ilyen ne menjen el tanárnak.
Nekem a matektanárom ilyen, mindenbe beleköt, a TÉTELEMRE nem kaptam maximum pontot, amit KIPUSKÁZTAM! No comment...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A magyarom is 1-es lett :-(((((
A vicc az, hogy emikor megírtam és végignéztem a dolgozatomon, azt gondoltam, hogy ez 3-as munka. Aztán eszembe hutott, hogy voltaképpen ki is javítja. A magyartanárom. Aki akkor is karót ad ha mindent tudsz, csak nem helyes sorrenben mondod a dolgokat. Aki 1-est ad, ha azt mondod, hogy költõi hitvallás nem pedig azt, hogy ars poetica.
Akkor egybõl tudtam, hogy karó lesz. Egyszerûen ennél a tanárnál nem lehet jobb. Azért reménykedtem, hogy érettségin nem fog szívozni, de tévedtem. Bár mondjuk szvsz nem is szívózott, egyszerûen õ csak ilyen. Normális, meg nem szemét, szal tök korrekt tanár, de tanítani nagyon érdekesen tanít. Egyszerûen iszonyat magas szintû irodalmat nyomat egy MÛSZAKI suliban. Még a magyar szakos unokatesóm se értette miket kér tõlünk a dolgozatban (amikor megmutattam neki az egyik dogámat).
Na mindegy, szóbelin már nem csak õ lesz a teremben.
Egy szó mint száz, én tényleg elbasztam ezt a dogát, de azért nem karóra. :-(
Aki már fiatal korában idegeskedve éli az életét, az 40 éves korára már teljesen kiég.
Nem szabad ezt.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
magyar 4-4 lett, így hármastól ötösig bármit kapok négyes leszek, szal az nem izgat.. törit meg szeretem, ha szerencsém lesz meglesz az ötös de az se érdekel különösebben...
-the invisible-

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tudod amikor bemész vizsgára, és a tanár az indexeket begyûjtve beleírja mindegyikbe, hogy "elég", az nem a morálnövelés legjobb formája...
Lehet, hogy itt közületek is valakinél mondjuk jobb dogát írtam, Õ megkapja az ötöst, én meg négyest a köcsög tanárnak köszönhetõen! Sajnos ilyen igazságtalan az élet! 
Astaroth: az a helyzet, h én irodalomból se feleltem még soha szóban. najó eccer nyolcadikban a magyar vizsgán😊 szal...
1. Tájversek 18.-19.sz-i magyar írók verseiben
2. Balassi -Egy Katonaének elemzés
3. Egy 20.sz-i magyar prózai mû bemutató elemzése
nembiztos, hogy pont így, de a lényeg ez volt 😊
MOst meg má kéne valamit alkotni szóbélire is .
Szóval... Bementem az iskolába! A matektanár volt az elsõ, akit megkérdeztem! Kérdezte, hogy hanyasra számítok, mondom, hogy minimum négy! Azt mondta, hogy négyes, tisztességesen dolgoztam! Csak most már azt nem értem, hogy miért nem 5ös? Amikor a kordináta geometrián kívül MINDENT megcsináltam és jó is lett! Utána mentem a magyar tanárhoz... Kérdezem, hogy hanyas, flegma válasz; átmentél! Nah, gondoltam, hogy akkor kettest kaptam! Rákérdeztem, mondta, hogy hármast adott a tartalmi jegyre, de hogy ez még csak egy javaslat! A nyelvten jegyemet NEM tudta pontosan, de négyesre emlékezett! Most ezzel végülis meg is lennék elégedve, csak most azon parázok, hogy mi van az elnök megváltoztatja a jegyemet? Hallottatok már ilyenrõl? Mert ugye NEKEM az a szívás, hogy MAGYAR-TÖRI szakos vizsgaelnököm van... Most azért egy kicsit megnyugodtam, de félek is...