Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az cumaaa
jaja, de OptimusPrime, ne paráztass minket mégjobban 😊
mellesleg most a sulimban hívott az egyik évfolyamtársam, és mondta hogy amikor kiment az elnök tanárok súgtak mint atom...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Mert hogy egy ilyet nem tudni és megkapni érte mégis a kettest egyrészt a tanító szaktanártól de nagyban az érettségi elnöktõl függ! Szóval rossz megoldás lenne erre építeni, azért ilyesmiket nem árt tudni.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Retteketet
azok még úgy nagyjából mennek... meg talán még a vil. háborúk is...
de basszus, volt olyan 4 évvel ezelõtt, bátyám oszt társa...
nem tudta ki volt Hitler, és átengedték 😊
akkor mi mit parunk? 😊
térkéépel biztos összehozunk valami szart...
én ma már nem is tanulok sokat, úgyse marad meg bennem még 1x átolvasok mindent... meg majd reggel a suliban azt kész...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem ezekrõl sokan nem is tudnának beszélni, bár egy kettes szinten talán, hát de a fene se tudja, szóval ezt is embere válogatja, nem igaz?
najó csak vicc
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
a gyereknek meg kellett rá mondani 1 összetett szót
pl kristálytiszta 😄D
szal így.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nálunk infozik egy két ember...
én se tok semmit 😊
tiszta gáááz
most tanulgatom a törit, az elsõ 10et még úgy nagyjából...
de akkor is ott van IV.Béla,II András meg ilyenek, azokat sem vágom annyira, hogy mi a szart csináltak 😊
de térképpel meg mindennel csak kihozok má egy kettest...
Ja, Én 8:40-kor megyek, második vagyok! Egy nap alatt letolom az egészet! :-) Aztán már csak "A" papírért kell bemásznom! :-)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De ha ottleszek a vizsgán kihúzom a tételt és elkezdem íni a vázlatot mindenrõl eszembe fog jutni annyi, hogy egy 2es 3 as-t kihozzak belõle.
Legalábbis remélem.
Ti tudtok valamit? Szal nem az a kérdésem, hogy tanultatok-e, hanem hogy tudjtok a dolgokat?
tiszta gááááááz...
parok mint atom...
Olyan öklendezés és hascsikarás fogott el, hogy majdnem kikészültem. Itt az ideje elkezdeni angolt tanulni.
émmeg holnap megyek

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Bazz az a köcsög angol...
Retteketet
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.