Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe
az cumaaa
jaja, de OptimusPrime, ne paráztass minket mégjobban 😊
mellesleg most a sulimban hívott az egyik évfolyamtársam, és mondta hogy amikor kiment az elnök tanárok súgtak mint atom...

OptimusPrime
Láttam olyan tételt, amiben csak évszámok voltak. Õskortól napjainkig vegyítve! :-) 50 oldalon. Akkor mondtam, hogy köszönöm, de ezt így ne! :-)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Ez is egy felfogás, azért ne általánosítsunk!
Mert hogy egy ilyet nem tudni és megkapni érte mégis a kettest egyrészt a tanító szaktanártól de nagyban az érettségi elnöktõl függ! Szóval rossz megoldás lenne erre építeni, azért ilyesmiket nem árt tudni.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Bandew
Nekem az évszámokkal van nagy gondom. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

EOX
szerintem közvetlenül elõtte már ne tanulj, mert akkor rááll az agyad arra a témára, és ha mást húzol, nagyon nehéz átállni szvsz

Retteketet

na a gazdasági világválság még csak csak, meg a nyú jórko tõzsde krack :o)
azok még úgy nagyjából mennek... meg talán még a vil. háborúk is...
de basszus, volt olyan 4 évvel ezelõtt, bátyám oszt társa...
nem tudta ki volt Hitler, és átengedték 😊
akkor mi mit parunk? 😊
térkéépel biztos összehozunk valami szart...
én ma már nem is tanulok sokat, úgyse marad meg bennem még 1x átolvasok mindent... meg majd reggel a suliban azt kész...

The Garrett
ami eleg egy 2-3 as szinthez.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
soka nem is tudnának. Énse aztmondom hogy betéve tudj mindent róla, hanem csak nagy általánosságban, hogy mi miért történt...

OptimusPrime
Meglehet, illene. Csak nem biztos, hogy mindenki oda-vissza vágja a gazdasági világválság okait, kimenetelét, megoldását, a VH-k menetét személyekre / országokra / évszámokra lebontva, Trianon, Szuezi-válság, '56, stb., stb., stb.,

Szerintem ezekrõl sokan nem is tudnának beszélni, bár egy kettes szinten talán, hát de a fene se tudja, szóval ezt is embere válogatja, nem igaz?

ÁjjLe BoBBi
hagyámá asse tom mik az összetett szavak 😄D
najó csak vicc

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

OptimusPrime
Minekután az írásbeli nagyban befolyásolja a dolgokat, ha az nem lett elcseszve, és a szóbelin kuka vagy, akkor is átlagolás alapján megvan a kettes. Ha mondjuk négyes / ötös lett az írásbeli! ha rosszabb, akkor azért teperni kell, a fontosabb évszámok (a legjelentõsebb magyar csaták évszámai), meg személyek (szintúgy nagy volumenû emberekrõl van szó), de ha megvan az szerintem simán kettes!

The Garrett
nem mert így volt hogy a tanár mondta hogy kristály
a gyereknek meg kellett rá mondani 1 összetett szót
pl kristálytiszta 😄D

szal így.

ÁjjLe BoBBi
nem sok az egy 2-esért ? 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

The Garrett
Mondjuk nemtudom lehet csak nekem hülye a felfogásom, de az elmult 100 év történelmét illik IQ ból ismerni 2 es 3 as szinten...

The Garrett
nyelvtanból havernak kellett mondani 10 összetett szót és meg volt a 2 es 😄

OptimusPrime
Ohó, az még a lightosabb része a dolgoknak (szerintem). De a "zûrös száz év" (gy.k.: XX. század) na az a nagyon meleg téma! VH-k, forradalom, kiegyezés, kavarások, ki, kit árult el, hogy alakult a politika, meg az ilyenek, az ott elég tömény! :-) Ebbõl meg elég soknak köze nincs a térképhez, de jó, ha tudod! Persze, ha nem elég a kettes! :-)

Csacsi
Jézusom, mit fogtok csinálni majd a fõiskolán? Mikor mondjuik majd szigorlatoztok, ha az éretségitõl ennyire paráztok?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szvsz egy évszám és néhány kamu mellékdolog... anynit remélem kihozok, bár nyelvtanból tuti az egyes
The Garrett
kb 2 es szintût 😄

EOX
Egyébként a ketteshez mennyit kell tudni?Tudom, ez tanártól függ, de úgy kb.?

Retteketet

hm..
nálunk infozik egy két ember...
én se tok semmit 😊
tiszta gáááz
most tanulgatom a törit, az elsõ 10et még úgy nagyjából...
de akkor is ott van IV.Béla,II András meg ilyenek, azokat sem vágom annyira, hogy mi a szart csináltak 😊
de térképpel meg mindennel csak kihozok má egy kettest...

OptimusPrime
Nálunk igen! Elég buta a rendszer, de ez van! Elsõ nap tíz ember megy be, ebbõl 5 informatikából ír egy 40 perces dolgozatot, majd megy haza! A maradék öt, akik élbõl elkezdik 8:40-8:50 fele a tényleges szóbelit. Akik hazamentek, azokat másnap várják! Valahogy így van, de az tuti, hogy aki infózik, annak aznap nincs szóbeli!

EOX
Miért, lehet olyan is, hogy valaki nem egy nap felel le mindenbõl?

Retteketet

OptimusPrime
Nekem ilyen szempontból "szerencsém" van. A mélyen humán beállítottságomnak köszönhetõen a szóbeli tantárgyak mindegyikénél erõs sanszt látok a jó jegyre. Talán az angol, ami nem lesz hármasnál jobb, de annyi baj legyen!

Ja, Én 8:40-kor megyek, második vagyok! Egy nap alatt letolom az egészet! :-) Aztán már csak "A" papírért kell bemásznom! :-)

hmmm, hát õszinténszólva alig valamit, hiába tanulok... de furcsa, hogy csomó osztálytársam rendesen tud is 😊
The Garrett
deÖ 😊

Pyx
Magyar jegyet a irásbeli, és szobeli irodalom-nyelvtanbol veszik ki, nemö?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandew
Tök vices, hogy annyira ki vagyok, hogy tanulni se tudok. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pyx
nemsokat, tanulni kéne valamit...

The Garrett
MMM õszinte legyek most ugyérzem, hogy nemtudok semmit.

De ha ottleszek a vizsgán kihúzom a tételt és elkezdem íni a vázlatot mindenrõl eszembe fog jutni annyi, hogy egy 2es 3 as-t kihozzak belõle.

Legalábbis remélem.

Bandew
Hadd kérdezzek valamit.
Ti tudtok valamit? Szal nem az a kérdésem, hogy tanultatok-e, hanem hogy tudjtok a dolgokat?

The Garrett
én holnap 12:30

bakker, én holnap megyek 11-re 😞
tiszta gááááááz...
parok mint atom...

vazzeg én ma meg tanulás helyett dolgozom :S
Punkerwork
Bade lehet hogy már bent van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bandew
Kár volt felkelni. :-(
Olyan öklendezés és hascsikarás fogott el, hogy majdnem kikészültem. Itt az ideje elkezdeni angolt tanulni.

The Garrett
GG mindenkinek akkor holnap megy

glillu
nyelvtan azt 3 óra...
émmeg holnap megyek

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Bandew
Nekem nagyobb, mert angol meg magyar.
Bazz az a köcsög angol...

én se állok túl jól 😞 törit viszonylag, irodalomból néhányat, de nyelvtan meg hittan... ehh
PResident Evil
thx...ma vettem végig az irodalmat... 2 napom van összes törire meg nyelvtanra...

hmmm, azthiszem már értem :S hát neked is akkor sok sikert...
PResident Evil
olvass vissza...

miért nagy nektek a tét?
PResident Evil
nekünk nagy a tét, vazzegh !

mennyi idõd van még... de jó neked 😊
EOX
Nálunk, ha jól tudom, van

Retteketet

EOX
Én az utolsók között leszek, jövõ hét utáni hétfõn, de már most parázok(én se tanultam még sokat)

Retteketet

Csacsi
És akiknek hétközben lesz....ott nem tudjátok, hogy van-e szombaton is? Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Pyx
méksokára, csütörtök 😊