Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki érettségizik õsszel, emelt angolból?

Radnótiról és Füst Milánról van valamennyi, csak éppen nem sok, hiányos, de persze minden segítség, plusz dolog jól jön.

Ellenben, azok a nyavajás, nyelvtan tételek, sehol semmit se lehet róla találni, és eléggé bosszant, amilyen szerencsém lesz, tuti azt húzom amirõl semmi anyagot nem találtam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Senki nem emeltezett...rajtam kívül, az összes ismerõs közül az elmúlt idõszakban....

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kraawz
több mint 40 éve halott ... 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

HTS s3rg1nh00
Radnóti bori noteszek az max 2 a4-es oldal,holnap úgyis pakolnom kell,meglátjuk megtalálom-e...viszont Füst Milán lövésem sincs ki(kortárs?mert akkor értem h.nekünk Varró Dániel volt helyette)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kraawz
keress valaki ismerõst, aki emeltezett magyarból tavaly 😊

Igen...én érettségiztem tegnap töribõl...csak eljutottam Miskolcra...csak éppen nagyon-nagyon sokba került mindez...na mindegy nem ez a lényeg.

A töri emelt írásbeli szerintem nem volt nagyon nehéz, de két feladat volt ami megfingatott. Egy: hol és mikor csatázott Martell Károly az arabokkal? Hát ez nem jutott eszembe, sem az hogy mikor osztották fel a Frank birodalmat.
A másik valami ábrás..na azokat mindig utáltam.

Na de! Most már jöhet a szóbeli vizsga.
Az a baj, magyarból és nyelvtanból még mindig van olyan tétel amit nem tudtam se rendesen kidolgozni és nem találtam hozzá semmit.
Irodalomból, Füst Milán meg Radnóti a Bori noteszek...valahogy nagyon kevésnek érzem amit találtam.

A másik a nyelvtan...ez de bosszant

-A beszédhelyzet és a szövegkörnyezet mint a kommunikációt alakító tényezõ

-A hivatalos nyelv szókincsének jellemzése

-Az elõfeltevések funkciója a mondat megértésében

-A központozás szerepe a szöveg értelmezésében

-Elbeszélõ szövegek nyelvi jellemzõi

Ezekbõl még mindig semmi! Nincs valakinek, errõl anyag? Leginkább csak ezekrõl kéne, a többi nagyjából megvan.

www.couchsurfing.com ennyi 😄 regisztrálj be, keress vkit Bpn és dumáld meg h ottalszol. ennyi, én ezzel akarok majd utazgatni nyáron 😄
fsgh
Valaki érettségizett ma Töribõl?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én megyek
Megy valaki kedden matekra?

__|__ ________(*)________

kraawz
Figyelj, ha erre nincs pénzed most, akkor az egyetem kurva húzós lesz..

Én is a jegyzeteket másoltatom, kolis vagyok, semmi extrára nem költök (1-2 buli és hasonlók azért beleférnek) és így is elég sokra jön ki egy hónap.

Jó, hát mindenképpen felhívom õket.

kas123
Vedd fel a vizsgádat intézõ szervezettel a kapcsolatot, õk sztem tudnak segíteni.

Gondolod van ilyesmi?

kas123
biztos van vmi szervezet aki segítene neked ingyen kolit találni erre a 3 napra

Hát eleve három nap kell felmenni, és nekem nem nagyon van pénzem semmilyen szállásra. Csóró vagyok. Meg nem is ismerek semmit se a városban.

Ha lenne pénzem, akár buszt is bérelhetnék ami egyenesen oda visz...de semmi pénzem sincs, szinte az utolsó forintjaim a vizsga díjra mentek rá

kas123
elmész elõtte való nap, 1 napot ott alszol valami hotel/motel/diákszállóban és másnap mész vizsga

Emberek, olyan gondom van, hogy megjött a válasz, mikor és hol lesz a szint emelõ érettségi. Miskolcon, és ügye reggel...de basszus, én rohadt messze lakok Miskolctól, se busszal, se vonattal nem tudok a vizsgára oda érni! Kocsival se tud senki levinni!

Ilyenkor mi fene van? Akkor most nem vizsgázgatok vagy mi a szar? Járt már valaki így? Nem lehet átrakni a vizsga helyszínét? Ha egyszer nem tudok oda eljutni...

Én biosz ELTE-TTK, ha felvesznek<#idiota>

Na gyerekek ki fog velem földrajz szakra járni az ELTE-TTK-ra??<#circling><#circling>
Akkor a matekot és infó/fizikából azt számolják amelyikkel több pontod lesz, tehát amelyik jobban sikerült.
Ha úgy van, ahogy írtad, h a matek kötelezõ és mellé választhatsz még 1et, akkor értelemszerûen nem.

DJ RX7
üdv!
teszem fel BME-VIK -re szeretnék menni. oda ugye kell a matek és választható info, fizika, és még kémia (bár nem vagyok biztos a kémiában)

namár most a kérdésem a következõ: ha van érettségim info-ból meg fizikából is akkor értékelik mind a kettõt vagy csak az egyiket tudják beszámítani?

:3

Jobb ez így, mint hogy aggódsz az e-mail miatt.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Blekk Síp
Jaja megtörtént, inkább bementem. Kattintottak kettõt és kész is volt...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Minél elõbb menny be!!!!
Nem szabad semmit bízni az ott ülõ aktakukacokra, se az e-mailre ami odamegy, hisz tonnaszámra kapnak, ezért személyesen menny be kérvényt benyújtani, stb.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Fujiryu
Erettségit elírtam.Vegyétek úgy hogy érettségi helyett nyelvvizsga van 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

tigeroo
kötelezõ tárgy
I.C.ram
4 eve erettsegiztem 😄
Fujiryu
4-5 éve lehetett érettségivel kiváltani az angolórákat.Azóta ezt az okos dolgot eltörölték, így annak is be kell járnia akinek van nyelvvizsgája.A régi van nyelvvizsgám nem megyek be rendszer már régen megszûnt 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

I.C.ram
hat mar regen volt 😛
kas123
Ahoz hogy ne kelljen órára menned, "csak" le kell tenned az osztályozó vizsgát arra az évre, ezt akármelyik tantárgyból megteheted (tesit nemtudom).

HTS s3rg1nh00
ezt nem gimi válogatja,kötelezõ ott lenni az órán,amíg nincs osztályozód arra az évre(amit akkor csináltatnak,ha érettségizel)
szóval örülj mert ott valaki eltusolt valamit😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

I.C.ram
Gimi valogattja. Nalunk nem volt kotelezo bejarni, ha meg volt a nyelvvizsgad. Max volt fakultacio felsofokra.
bardocz
Érettségi elõtt szoktak lenni, legalábbis nálunk. Nekem két osztálytársamnak van meg a nyelvvizsgája, tavaly leérettségiztek angolból, de a tanár azt mondta, hogy be kell járniuk órára, tök fölöslegesen, idén már nem kell nekik.
mike0013
köszi szépen, ha meglesz (remélhetõleg) a nyelvvizsga, akkor utánajárok ennek az osztályzónak😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bardocz
Mármint gimiben? Nem mentesít semmi alól, max ha geci a tanár téged fog baszogatni. Ha lerakod az osztályzóvizsgát, akkor nem kell bejárnod.
mike0013
Sziasztok!
Ha leteszem az angol középfokú nyelvvizsgát (TELC), akkor az mentesít az angol órák alól? Köszi elõre is, és bocsi, hogy ide írom, csak nem találtam ennek megfelelõ topikot😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Blekk Síp
"Tisztelt Hallgatónk!

A Neptun adatai szerint eddig nem iratkozott be az õszi félévre. Kérem, hogy ezt mielõbb pótolja. Amennyiben ezt nem teszi meg, a félévét passzívnak tekintjük, és nem vehet fel tárgyakat, nem szerezhet krediteket...blablabla...Amennyiben nem tud beiratkozni, jelezze tanulmányi ügyintézõjénél, vagy az [email protected] címen."

Na mivel nem tudok beiratkozni mert a neptun egy lószar, írtam mailt a megadott címre, mivel úgy náz ki hétfõig már nem tudok személyesen bemenni jelezni a problémámat, így csak reménykedek, hogy megkapják a mailt és megoldják a bejelentkezési gondomat.
Kérdés: Ha a héten nincs javulás, akkor hétfõn még nem késõ bemennem személyesen? Mikortól tehetnek át passzívra?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

EU ismeretek?
Ez komoly?
Mire jó?
Vagy megint benne van a válasz? Ezt kapkodták el elõször?<#mf1>
Fujiryu
Nálunk a tárgy tanulmányi felelõsének kellett írni és õ tudott emelni a létszámon.

nyami
már most tipikus magyar fõiskolások/egyetemisták vagyok, hagy gratuláljak!

kraawz
<#sir><#banplz>

Sadist
😄!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

miilann04
nagyon kemény vagy a 460 pontoddal, kár hogy egy szaros neptunkódot nem tudsz megjegyezni 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

kraawz
megoldva 😊

De a mi idõnk lejár lassan, sok szerencsét az idén érettségizõknek! 😊

Aki megdönti a 460 pontom és Debrecenbe jön KTKra, vendégem egy sörre 😄

tigeroo
tényleg azt kérdezném még itt tõletek hogy nekem kell pár eszköz majd rajzolni...a mentorok elvileg rendeztek ilyen "csomagot", ahonnan be lehet szerezni mindent...de én magam fogom beszerezni, és azt szeretném kérdezni hogy milyen csõtollkészletet vegyek (milyen méretek kellenek majd belõle)
tigeroo
áh, hétfõn én már kezdek.

csak még nemtudtam felvenni a: Mechanika I, EU ismeretek, Ábrázoló Geometria I-et...

(nemtudom, vannak olyantárgyak ahol csomó üres hely marad ugye a többféle idõpont miatt, az EU Ismereteknél meg volt 100hely éshát pik-pak elkapkodták...és ezek a kötelezõ tantárgyak ugye)
tigeroo
akkor kinek írjak konkrétan?😄 dékán, vagy az elõadást tartó tanárnak?