Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
szó szerint az volt hogy az "5 oldalból LEGALÁBB 3-4-et írjon !"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
¡Hala Madrid!
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
töribõl nincs vkinek? 😊 meg matekból?😊
amugy összehasonlitást csináltam, irtam belõle 3 oldalt, ez volt a legkönnyebb, a szövegértés is elég könnyû volt
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
egy akkora szöveg alapján hogyan lehet 3-4 oldalt írni? na mind, választottam a novellát
és holnap matek emelt......
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ezeket irtam bele:
Biblia: Éva bûnbeesése , Antigoné , Csongor és Tönde , Dorottya vagyis a dámák diadalma a fársángon , Rómeó és Júlia , Hét Krajcár Mikszáthtól , meg még egy-kettõ , és lett 3 oldal ( kb 1500 szó )
GL& HF a holnapi vizsgához !<#vigyor2>#vigyor2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amúgy om-bõl valaki figyelemmel kíséri a topikot, ez 1000%
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
és azt is minél elõbb törölni kéne
Az a baszott féreg... Kh@oSz
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
a novellát választottam.
a felénél jöttem rá hogy nem tanultunk novellát elemezni 😊
lett keményen 2oldal és 2 sor 😄
ha van matek pls fel ide mert nagyon kéne!!