Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kép

Ez a kép a hirado.hu-ról van, ha kinagyítod 2002-es dátumot láthatsz a szövegben.
Kép

Ez a kép a hirado.hu-ról van, ha kinagyítod 2002-es dátumot láthatsz a szövegben.
azt irták a pcdome fórumán hogy dc++ról lehet tölteni ! nemtom igaz-e , kitudja...

Bandee1987
jaja, mindenki nézi a botrányfórumot 😊)

HAHÓ EMBEREK, ÜDVÖZLÖK MINDENKIT 😊))

A köcsög MTV-seket is...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ivjoe
Komcsi???
lee86
jah.. 😞(

¡Hala Madrid!

Sadist
Na majd az M1-en mi lesz még 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tisztára DoS támadás😄DDDD

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

ivjoe
Észrevehetõen terhelt a szerver!
InviciblE
Mert gondolom fent sem volt! 😄

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Peetpaszemek adj autogramot adok énis 😄

on : sg meghalt, most percenként többezer oldalletöltés van sztem 😄

sadi : írok nekik hogy mutassák mer :@

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hali
cegenythepartyface 😞

www.napisajto.hu

ivjoe
Most voltál benne!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ja ekkora látogatottsága még nemvot a portálnak (szerintem ) 😄DDDDDDDD
kérünk egy statisztikát

__|__ ________(*)________

Smuge
Ja most volt TV2-n hiradoban :/ Hát ez ciki

Dichter
Kicsit belassultunk........

lamase
megvannak a matek/töri tételek (benne szeretnék lenni a jó estét magyarországba😛PP, majd a kékfénybe)

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

CYRUS BENNEVOLT !!!!!!!

lee86
Cyrus, peet! híresek vagytok!!! 😊)

¡Hala Madrid!

Benne vagytok a TV -ben 😄DDDD

Alien
Aj jajj 😞

Sadist
Cyr, benne volt a lokód a TV-ben! 😄DDDDD
Az én szép ikcsimet meg nem is mutatták :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Alien
cyrus ott vagy 😄

Pyx
istenem... ne küldjetek privit, már leszedtem 😞

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Alien
TV2

tv2most

lamase
Ma 17 óra körül értesültünk róla, hogy tegnap éjszaka beszúrtak egy, állítólag az éretségi kérdéssorról készült képet a fórumunkba. A moderátorunk már délelõtt eltávolította a képet", mondta el az Indexnek Kõvári Ádám, az sg.hu szolgáltatásfejlesztési vezetõje. Mint mondta, a képet közlõ, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendõrség hivatalosan kéri, kiadják. Kõvári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevû felhasználó.

Nah így kérjétek itt a fórumba a tételeket.. spicli sg kiadja az ipt azt mennek a kommandósok és rádgyújtják a házat.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

mikike volt 😄

vagy St 😄

reklámoz 😄

InviciblE
SG-nek ma hogy megnõ majd a látogatottsága. Minden esetre állat volt aki felrakta, még mázli hogy én már tavaly érettségiztem!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

'Mint mondta, a képet közlõ, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendõrség hivatalosan kéri, kiadják.'

index.hu

InviciblE
Az index ezt írja! 😊 De nem a matekról, hanem a magyarról!

Smuge
Télleg erre a forumra nyomta fel valaki az url-t??

Dacid
azt mondták, hogy vmelyik olalon fent voltak a magyar írásbeli tételek.... namármost ha erre a képre gondolnak ami csíkozva volt, akkor egy csöppet túloznak....

ja mostv bexart... bizos ellenõrzik 😛

Rigley
😊

dddstudio.tk

lamase
húú naon lassu afórum

lamase
KEDVES RENDÕR URAK! Ha nyomravezetõnek jutalom jár, akkor kérem értesítsenek privátba. Elmondom ki rakta ide a képet 😛

Punker
nem nagyon foglalkoztak vele 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jo sokan megnézhették 😄
msot mondta be az RTLKLUB a botrányt !!!!!!!!!!

ha valakinek megvan küldje el egy masiknak az meg egy masiknak.... hehe
jaja, ha emelt szintû matekja van vkinek akkor priváta feltétlen írja meg! 😄
Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandee1987
pff...nem tudták megmondani melyik oldalra kerültek fel 😊
Mivel csak egy részlegesen látható lap alapján derült ki az egész...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

most nemakarok olyat írni hogy a amikor ellenörzik az oldalt a zsernyákok megöljenek.. de nincs valakinek amtek tételsora ??? 😄

az "sg.hu" elég pontos definicó arra h ez az oldal volt az, nem? 😉
lee86
remélem... 😞

¡Hala Madrid!