Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
St üzenete:
140 újreg van
St üzenete:
ma este

BADE
Annyi hozzászólást írtatok,hogy már azt sem tudom mi van.Valaki összefogalalná nekem?AKár privátban is!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Szerinted egy Érettségi topikban mirõl beszéljünk? Autószerelésrõl?
Danecay
Balhé! Most akkor FAKE volt vagy nem? Nem mintha engem érintene de nem vágom.

Mi az a nyubi?
ÁjjLe BoBBi
én mondom te egy hõs vagy.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bertino
Ennyit a félelemalaptalanságotokról... meg thx annak, aki beszurta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

maozedong
vazze...

Resurrection!

Figyeljetek, ez egy baromi nagy médiahajcihõ. Miért mindenki az SGt emlegeti, amikor MTV1 hiradóban mondták, hogy NEKIK MÁR TEGNAP DÉLBEN megvolt, és reggel a KOMPLETT TÉTELSORRAL A KEZÜKBEN készítettek felvételt?? Partyface csak este 11kor linkelte be ide a fórumba a máshova feltöltött képet, azaz JÓVAL AZUTÁN hogy az MTV1 szerkesztõi már a kezükben tartották az egészet!

Dacid
Rossz minõségben, fekete csíkokkal
Az SG vonatkozó fórumán a jelek szerint a ThePartyFace nevû hozzászóló jelentette meg a 2113-as vagy a 2117-es hozzászólásban a magyar írásbeli feladatait, amelyek a fórumozók válaszai szerint igen rossz minõségben, fekete csíkokkal jelentek meg. Vykac felhasználó vasárnap 22:42-kor tette fel a kérdést a 2108-as hozzászólásban: "Nincs fent a neten a holnapi érettségi feladatsor?? 😊" Néhány perccel késõbb, 22:45 és 22:50 között már meg is kapta a választ, bár azóta ThePartyFace hozzászólásait egytõl-egyig kimoderálták a topikból.

"Jóvan mester nem lehet mindenkinek 150 kontaktja... meg amúgyis leszarom mert bízok magamban" írja Franco ThePartyFace egyik kitörölt hozzászólására a 2128-ason. "Ez most milyen feladatsor?? Tedd már fel ami megvan!" - teszi fel a kérdést nem sokkal késõbb vykac, aki úgy tûnik, lemaradt a lényegrõl.

maozedong
rohatt érettségi nyubik azonnal haggyátok el a fórumot

Resurrection!

Dacid
Tudják, ki volt
A Híradó értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetõek a tételek.

"Ma 17 óra körül értesültünk róla, hogy tegnap éjszaka beszúrtak egy, állítólag az éretségi kérdéssorról készült képet a fórumunkba. A moderátorunk már délelõtt eltávolította a képet", mondta el az Indexnek Kõvári Ádám, az sg.hu szolgáltatásfejlesztési vezetõje. Mint mondta, a képet közlõ, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendõrség hivatalosan kéri, kiadják. Kõvári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevû felhasználó.

Belegondolok hogy anno nálunk engedélyezték elöszõr a számologépet jézusom és mégis sikerült ....de volt egy kikötés az unevezett pattogos gépek nem lehettek😄DDD nekem olyan volt a jó öreg texas istrumens ...még megvan😄

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

SoDI---
Ha lenne is valakinek...
Most õszintén...
Te be mernéd linkelni?
Mert én aztán biztos hogy nem merném. 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

fog már fel hogy az nem az érettségi dátuma
hanem a feladatban egy olyan szövegérté van, ami 2002-es
de a deladat kettõezerötös

football without ultras is nothing

Alien
http://www.webaudit.hu/index.php?content=312

A mai statisztikára kiváncsi leszek holnap.

Nh Shevits
neégjél már harmadszor mondom hogy az volt fenn amit írtam... tudniillik én is érettségiztem! és az volt! csak megismerem!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

SoDI---
valahogy oldjátok meg! ;-) hogy én is megkapjam ;-)

Ha igaz a pletyka, és valahol megkaphatod még ma este, hát az biztos nem itt az sg fórumon fog történni, ebben biztos lehetsz :F

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

hello,akkor most nincsen több tétel?😊
miért kéne pofánrúgni? :o
lee86
basszus az a cikkknek a megjenési dátuma volt! a jobb also sarokban volt a mai dátum!
mi irtuk elvégre az érettségit, nem Te! 😉

¡Hala Madrid!

Frank99
nekünk nem kellett ellopni, feltenni a Netre... (nem is volt még Net)

mégis leérittségeztünk.

sok faxláma csak így tudtok leériccségezni?

Nem féltem tõletek a munkámat....

nem megy az sg.hu egy ideje miattatok valszín..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mardel
2002es Mindentudás egyeteme ADÁS dátuma

vágod??

elolvastam avgy 3szor érettségin csaktudom ;-)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SoDI---
2002 novemberi Mindentudás Egyeteme elõadásról van ott szó...

Jaaa!

Oppá, akkor tényleg komoly...

JUJJ :-)))
juj jujj jujjj 😊

Ajjaj... Akkor tényleg olyan gáz van, mint 1989-ben volt :-)))

http://www.mindentudas.hu/lang/20040806lang1.html

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

SoDI---
Nézd meg, tisztán olvasható a Híradó.hu képén, hogy kettõezerkettõ.

maozedong
lál. láttam a hiradóban. megint egy jó reklám az SG nek 😄DDDDD

Resurrection!

Sanyix
Hát valódi...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Alien
A 2002 a szövegre vonatkozik! Akkor volt a Mindentudás egyetemén.

Amuyg varhato volt hjogy valamelyik csatorna ma elojon egy ilyen temaval es valoszinuleg osszeutottek a tenyeruket amikor meglattak a beszurt kepet. Tuti raallitottak tobb embert hogy olvassa a forumokat mindehol és figyelje hatha felbukkan egy kis info amit fel lehet fujni.

Mardel
LOLLER
2002es mi??
"LOL ez a kép amit a hirado.hu ról szedtél ez télleg az

...a 2002es dátum meg az hogy a A Minden Tudás Egyeteme 2002 asszem szeptember 4iki adásában a környezetvédelemmel folgalkoztak és ez volt az érettségina téma a szövegértésben

...a matek tényleg kéne!!!

valahogy oldjátok meg! ;-) hogy én is megkapjam ;-)

Amit ajánlok átnézni
sorozatok,statisztika,geometria,trigonometria,egyenletek,másodfokú egyenletek!!!
És légy résen ;-)"

#2505ik hsz amúyg 😄

SoDI---
amúgy megjegyzem, ThePartyFace se nagy ész, hogy ide ezt felnyomta

Fel én se mertem volna tölteni, de külsõ helyen látom, én is belinkeltem volna.

Mert ha valami már amúgy is fent van a neten, akkor már édes mindegy.

Azt az idiótát, aki viszont feltöltötte -feltéve, hogy valódi a cucc- bizony mondok néktek, jól pofán kéne rúgni.

Nh Shevits
nagyon tévedsz én koronaszemtanú vagyok... úúú ezt nemkéne mert mingyár kopogtat a KGB... idei tételektõl van szó

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

CSOCSO
most akkor mizu?
Sanyix
Ja téved, én ezt megírtam ma, és tuti, hogy ez volt 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ToM86
kár hogy agyad van <#idiota>

by: ToM

te hülye vagy, már 100-szor elmondták, hogy 2002 novemberi Mindentudás Egyeteme elõadásról van ott szó... no comment... visszaolvasás az smafu, mi???
bazzeg, nem faszlámázni kell, csak felfogni, amit mondtam... nem TPF-fel van bajom, sõt, senkinek se...
CSOCSO
LOOL😊)))
"A Híradó képén jól látszik, hogy 2002-es magyar tételekrõl van szó, nem az ideiekrõl."

tévedsz...

burkusdió
hm
kiváncsi lennék, egy ilyenért mennyi büntetõpont jár... 😄DDDDDDD

és mi lenne a felahsználói infó végére írva?? "Érettségi feladatsor korai közzététele..." Adta: PHeel, vagy St vagy Borg... 😄DDDDDD

eza picsa hulye a tvben:

"mi mar tegnap lattuk" jol fel kaptak most hirtelen egy egesz musornak ez lesz a temaja

ki a felelos
milyen buntetest kaphat
stb.

MOST tadaaaam ESTE 10-tol tadammm dumdumdum
LIVE.

SoDI---
Felesleges az a felhajtás. A Híradó képén jól látszik, hogy 2002-es magyar tételekrõl van szó, nem az ideiekrõl.

Ami pedig azt a pletykát illeti, ami szerint 30-50 ezer forintért árulják a holnapi matek feladatokat; hát ennyi pénzért nagyon szívesen adok én is néhány matek feladatot bárkinek.

Nem feltétlenül az lesz holnap, amit elétek raknak, de legalább tudok venni egy új videókártyát... Na...

Szeretne valaki támogatni? Fasza matek feladataim vannak :-)))))

Dichter
Jóvan, béke, csak tényleg ne írj olyat plíz, ami elég meleg ebben a helyzetben

DC -n már terjed ez az infóforrás 😄DD

najó nincs kedvem F5ölgetni...

__|__ ________(*)________

Dichter
Iszonyat, hogy egy frissítés alatt érkezik 10 hsz.... Vajon hányan vannak most online ezen a lapon?

nehogymá te mondd nekem, hogy write-only vagyok lol... kuuuzséé <#idiota>
Mardel
Azokat kéne atrkón lõnei akik köpteka a tanároknak érettségi, után..''.én halottam, hogy itt és itt"

Örüjjé vazzeg hogy fenn volt a neten! 😄

"ki meri-e valaki tenni?" 😄DD