Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anno, amikor még futárok vitték a minisztériumból a sulikba a tételeket, a magyar helyett tévedésbõl matekot szállítottak. Égtek a telefonvolnalak, de örökké foglaltak voltak, mert minden okostojás tanár egyszerre telefonált az OM-ba. Fél 12-kor érkeztek meg végül is a magyar tételek, nekünk akkor kezdõdött...jól elfáradtunk addigra az ökörködésben.

Semmi sem történik véletlenül.

Gugyu
Soto Igazadva, de kinek van kedve ezek után. Én egy matek tanár vagyok, és én már jártam így régen központin. Bementünk, és azt mondták, hogy mivel felbontották menjünk 3 nap mulva!! És az igazán nagy szívás volt! 2x nehezebb feladatokkal!!! :-))

AKKOR MÉG EGY HÁZIGIZDA JOGOT KÉREK HTX 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

SoDI---
mindben biza 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Akkor már fake pdf

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Szerintme a T-online kaszált a legjobban.<#eplus2>

és hogy szeretünk ezért téged... nem is zárt ám be a polfórum...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bigfoot
LOL
ezt minden fórumbana elsütik?

Hírlak... ez teccccik! <#vigyor>

Héj ti ah tudtok valamit célozzátok már meg az e-mailomat ha nem akartok nyiltan válaszolni az éretségivel kapcsolatban!!!
[email protected]
Bandee1987
ebben tényleg igazad van. A régi érettséginél egy bizottság állitotta össze a tételeket aznap reggel...DE EZEK A FELADATLAPOK MÁR JANUÁRBAN KI LETTEK NYOMTATVA!!!
Az om egy nagy béna, szar intézmény...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Stotoo

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

SoDI---
Magyar Hírlap.
Vagy Népszava volt az?
Végülis tök mindegy...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Mi bajod van?

A negatív reklám is frankó.

Én is hoztam az sg háza tájára néhány ezrest, amikor a Magyar Hírlak cikk az én hozzászólásaim miatt óbégatott, és emlegetett bûncselekményt. 😊

bigfoot
de!
elsõ 6 feladat...

FRenkie
az emelt matek nincs fönt? 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

CSOCSO
LOOOL ez az m1??? ez a video tiszta lol... eleg kezdoknek kezdenek ki ezek a bemondok
bigfoot
egyebként az aminél az elsõ feladatra 8 a másodikra 13 lehet kapni az emelt színt ugye?

Le sem tudom írni, mennyire dühös vagyok azokra, akik ellopták ezeket a tételeket, és most - az MTI szerint - pénzért árulják azokat. Barátnõm most érettségizik, ha ilyen rohadékok miatt kell megismételnie az irodalmat vagy a holnapi matekot, repesni fog az örömtõl... Röhej, ami itt megy...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Kellett nekik az új érettségi, HÁT MEGKAPTÁK...
Ez benne volt a pakliban, mégis mi a frászt vártak? Minden egyes iskolába egyesével kiküldik a nyomtatványokat, igazán belekalkulálhatták volna, hogy egy lap biztos el fog tünni vagy valaki 1 perc alatt lefénymásolja.
SZÁNALMAS AZ EGÉSZ...
Itt szerintem azt/azokat az embert/embereket kellene elõvenni aki az új érettségi rendszert kitalálta!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

én meg a matektól nem fosok , viszont a töri... pfff....
Danecay
Tényleg? A Havert érdekelné mert a barátnõje most érettségizik 😄

Mike at home
bar ez vegulis meg antireklamnak sem mondhato

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ivjoe
EZ az nem az SG a forrás!!!! Ide PartyFace felrakott egy oldalt telecsíkozva! Inkább a P2P hálózatokról indulhatott!
http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5435&ctag=articlelist&iid=1

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Nálam is baromi lassan töltõdött fel, már azt gondoltam, nem mûkszik!

bigfoot
dc n lévõ fake állítólag 😊

SoDI---
nem volt fake, az mtv híradóban kora reggel felvételt készítettek a tételekrõl.

Mike at home
szvsz az antireklam is jo reklam
az sg az imenti orakban pl. tolem elerhetetlen volt (upc)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mekkora reklám ez a tételberakás <#vigyor>az sg-nek!!!

Alien
Jaja én is vettem új függvénytáblázatot 😊 Remélem beválik 😊

maozedong
party face amúgy hogy van ? 😊

Resurrection!

SoDI---
Húú, m1 híradó.

Reggel 6-kor készítették a felvételeket, ahol a vonatállomáson felbontják!

videó itt

Már mondták hogy nem kell újraírni, nem?

War. War never changes.

nekem csak a régebbi van meg de nem is érdekel, kisérettségin ellég volt a 4eshez

War. War never changes.

galenius
ide vele,liheg,liheg

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

naigen, csak akkor az MTV miért az SGt és az egyik felhasználóját basztatja, ha nekik már tegnap délben megvolt a teljes érettségi? Ez itt a kérdés...

a matek is kint van a piacon

galenius
engem is csak a matek izgat, a többibõl úgyis szóbelizni kell...
megvan a legújabb függvénytáblázat, ha tudtok kérjetek valakitõl
rengetek új információ van benne gráf,statisztika,prímszámok,oszthatóság mifene.(az a legutolsó kiadás amiben már a föci és csillagászat,informatika is benne van)

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

EZAZZZZZZZZ BOTRÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#wow1>

tegnap elõtt még alig volt napi 20 üzi a limit , ma már 300ra rúg ki 😄

Sné Zsuzsa
Ma este mondják ki, hogy kell e újra írni

forrás:hiradó

Canon 450 D

ha valakinek megvan én berakom!
ez holvan ? .D😄D

ivjoe
Mit honnan veszek????
Nh Shevits
az más hogyha egy diáknak van meg a tételsor és visszaél vele, vagy ha az mtv-nek van meg, és ha visszaél vele milliós perre számíthat... nemgondolod??nem hülye az MTV hogy másnak kiszolgáltassa az adotokat...
ne legyetek már hülyék. sok az okoskodás

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

BADE
Bioszról,Kémiáról tudtok valamit?😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

lehet h igazatok van😊de tudjatok mit legyen buszke magara az aki igy ír erettsegit.....<#mf1><#mf3>
anonym proxi+új reg = juhéé +éretségi

mazsa
Nekem van egy Kanadában élõ magyar ismerõsöm, elküldeném neki, hogy tegye fel ide. Úgyis azt mondja, hogy már soha nem akar visszatérni ebbe a szaros országba. 😊

Amúgy én is megerõsíthetem, hogy a tegnap belinkelt kép a mai érettségi szövegértési (nyelvtan) feladata volt...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...