Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
látom eltünt a cset

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Én is így voltam. Láttam de nem foglalkoztam vele 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

ez vonatkozik 2734re is 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
még egy gyp-s...

vazzeg ez a "poén" már volt is ráadásul

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Aquir
vótmá 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jó lenne befejezni az ieneket...

hol???
iteniel@citromailra küld a címet ok???
franco
olyan jó vagy...

hogy regelésnél miért nem csap az ilyenbe a villám...

Danecay
Lacc
Én egy olyan hülye voltam 😊 De én nem igazán hittem el hogy igazi, meg nem is érdeekl annyira az irodalom.
Aquir
na mivan vissza az általánosba? 😊

a dc-rõl valóban lehet tölteni ! csak enyit mondok , én nem szedtem le , ti leszedhetitek , nem vállalok érte felelõsséget

insp
Na kedves nebulók, itt a manna:

Tanuljatok!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

joebacsi
2-est én is probaltam itt elhitetni, de miután st elismerte már teljesen felesleges 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

franco
Más kérdések is megvoltak, csak nem adták ki minden jött ment erre netezõ emberkének...

az ilyen embereket nem kellene komolyan venni...

ivjoe
De ezt már az SG szerkesztõsége beismerte!
ivjoe
Forrás

"Egyik olvasónk, aki "Mitszólnak hozzá" néven küldte el a másolt oldalt, azt írta, hogy a www.sg.hu oldal egyik fórumában már tegnap éjjel megjelent az egyik érettségi lap fényképe. "Már leszedték a képet. Talán félnek valamitõl... De csatoltam. A kép május 9-én 14:48 kor készült a képen a magyar érettségi egyik oldala látható. A fórumra a képet tegnap azaz május 8-án 22:50 kor tették fel. Tehát az érettségi még elméletileg titkos volt. Más kérdések is megvoltak, csak nem adták ki minden jött ment erre netezõ emberkének..." - írta levelében olvasónk.
Kérdésünkre az sg.hu szerkesztõségének vezetõje elmondta, hogy a fórumukra bármilyen anyag felkerülhet, ha azt egy regisztrált felhasználó teszi fel. Ami jogszabálysértõ azt a moderátorok letörlik. A kép nem a fórumon jelent meg, csak egy linket illesztettek be, amely bármely fórumon megjelenhetett. Ez a kép a www.kepfeltoltes.hu oldalon került fel az internetre - mondta Nyerges Tibor, az sg.hu fõszerkesztõje. Kõvári Ádám, a www.sg.hu szolgáltatásfejlesztõje ugyanakkor megerõsítette: kint volt a fórum rovatban a magyar tételrõl egy fénykép. Egy képfeltöltõ programról küldték el hozzájuk a tételt ábrázoló képet."

Mondjam úgy, hogy megütném???
Nh Shevits
Egyébként szeretnék elmondani két dolgot ismeretlen szervekhez címezve:
1) ki az a hülye aki érettségi elõtt egy nappal este 10kor nem alszik vagy tanul hanem az sg érettségi topicját bújja... talán 4-6 ember.
2) bizonyítsák be hogy a már ismert képen a "tegnap 22.50" dátuma nincs photoshoppal megfake-elve... lehet hogy ma készült, valaki lefotóza és bemontázsolt egy tegnapi dátumot...
Ezzel perszer senkit nem akarok védeni, de nehéz lesz bizonyítani bármit is!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Gugyu
kedves vagy én csak segíteni akarok egy pár hülyén, megoldásokkal, és az tuti, hogy jó lesz!!

Bandi 18
1-et értek veled. Sok ember csak most tolja ide a képét aztán az érettségi után ide se bagóznak. Bár lehet hogy jobb

Ezt így kell csinálni.
Egyébként addig jó az érettségizõknek amíg nagy fejetlenség van...

Jó napokat él majd most az sg!

Semmi sem történik véletlenül.

SoDI---
csávó ennyi erõvel heroint is kérhetne.
néhány száz embernek elküldi, csak akad egy díler.
rendõr meg persze egy se 😊
az mé' is akadna...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ez nevetséges hirtelen akkora lett az sg forgalma hogy a VIP felhasználóknak is lagos...szánalmas az hogy az összes eddig nemtörödöm az éreccségivel gyerek most próbálja meg megszerezni a feladatokat...

Gugyu
Gyrekek ezek még a freemailt is blokkolják, mert nem lehet belépni!! valakinek sikerült már? mondjuk mit szólsz ehhez bigfoot? :d de van más is [email protected]

Na jön a Gyõzike show most lekattan a sok nyúbi az sgrõl. <#hehe>

én a piacot mondtam 😄DD

[HUN]PAStheLoD
mondd hogy tudod , csak törjön be egy középsuliba ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

SoDI---
Bassze meg, nekem holnapra egy beadandómat kéne készítenem, nem ezzel a baromsággal rabolnom a saját idõmet... ehhh 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

[HUN]PAStheLoD
adblock-oltam már rég ^.^

TEgnap este is már kiinnt volt a tonline "Superbanner",szóval már akkor tudtak valamit...<#idiota><#banplz>

franco
igen mert korábban beírtad hogy elérhetõ a matek is a neten

te egyre okosabbakat mondasz 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

LoáL :
Feladó: GáRDó
Elküldve: 2005. 05. 09. 20:42
Tárgy: Nincs tárgy
Hali
nem tudod esetleg hol lehet hozzájutni a matekhoz?

sztem a srác minenkire rá privizett...

SoDI---
Az Internetes fórummal az a baj, hogy még akkor is nyugodtan beírhatod a színigazságot, ha éppen bankot raboltál, vagy nõt erõszakoltál. Biggyesztesz mellé egy szmájlit, és onnantól nem hogy nem vagy gyanús, de még alibid is van 😊

Bandee1987
mentem, bye all. Holnap megnézem, felrakta -e vki 22 óra fele a matek elsõ oldalát, ahol az instrukciók vannak 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Csak hogy ne zárják be az egész általánost 😊

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

SoDI---
Nem lehetett volna ezt úgy megoldani, hogy az Oktatási Minisztérium weblapján az érettség reggelén mondjuk 7:30-kor kilinkelnek egy pdf-t; a tanár letölti, és kiküldi az érettségizõ kölykök elõtt gépekre?

Elvégre legalább minden érettségizõre jut egy-egy gép, nem?

mekkora igazság,
Ez egy nagy összeesküvés 😊
A T-MOBILE szivárogtatta ki a tételeket, aztán lefizették PartyFacet, hogy rakja ki a fórumba.
Majd ma reggeltõl a fõoldalra kirakatták a reklámjukat, mert számítottak arra, hogy a hiradók lehozzák szenzáció hírként a dolgot és mindenki idecsõdül SG-re, most meg kénytelen mindenki az õ reklámjukat nézi...
<#idiota><#eljen><#eljen><#eljen>

Na ezért holnap perbe fog fogni a t-mobile rágalmazásért 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Lacc
Irok én is valamit hogy KI NE MARADJAK A FLÉMBÕL
Aquir
látom már sajátfórum 😊

[HUN]PAStheLoD
humoros-e vagy ? 😊

InviciblE
Hát az szívás lehetett! Ilyen káoszban örülök igazán, hogy én már túlvok az érettségin! 😄

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

hirdesd csak, nem szoltál a rendõröknek, szoval ne lepõdj meg te se ezekután...
<#integet2>

football without ultras is nothing

ivjoe
Bocs, nem a tiédre akartam!
InviciblE
SZerintem lol ez az új rendszer de nagyon, attól függetlenül hogy csüörtökön én is megyek felvi miatt infót irni. Szvsz jobb volt a rádióba beolvasós rendszer!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

ivjoe
Én 10 centire álltam az érettségi tételektõl! 200ezer Ft év nálam is van a példány!
<#hehe>

football without ultras is nothing

SoDI---
- OFF -

A polfórum rohadtul nem miattam zárt be, hogy St-tõl idézzek (nem szó szerint); "ez csak egy apró komponens volt benne, az általános hanulat volt már kezelhetetlen, ami közösségi felelõsséget jelent".

- ON -

Stotoo
hát remélem nem azt csinaljak hogy ezek utan kiadnak egy sokkal nehezebbet

Always remember you\'re unique, just like everyone else.