Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyan nincsenek meg a kérdések....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😊
Cheeseburger, Bigmac, McRoyal, Toast
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Canon 450 D
Canon 450 D
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
jah és tényleg egy kalappal ;-)
Statisztika, Sorozatok, trigonometria, Egyenletek, másodfokú egyenletek ;-)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Semmi sem történik véletlenül.
anno én is tudtam egy két dolgot mégse kezdtem el rinyálni hogy tanárur a Pisti a második padban puskázik...
nem azt mondom hogy mindeki puskázzon... sõt
én pld anyira be voltam szarva s nem csak én hogy megmukkani se mertünk
persze most jöhet hogy mekora lámák voltunk de hát ez van 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Tisztelt Userek!
Be lehet fejezni a: "meg van a xxx tétel?"
NINCS!!! NINCS!!! NINCS!!!
Mostantól ban jár a kérdésért is!"
..így szo*tuk be töri órán a szemét tanár onnan szedte le a dolgozat nagy részét 😄
Cserni után te következel 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
JAJ!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
__|__ ________(*)________