Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
azvagy np
neked nemis kell, úgyis megoldod😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

én nem lehetek nagy májer ?

ugyan nincsenek meg a kérdések....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ha vki elküldi nekem a kérdéseket akkor nagy májer! tegye már meg vki plz!
😊
igen, mindenkinek két kalappal 😊

Cheeseburger, Bigmac, McRoyal, Toast

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

aztmá rég megoldottam konnyû,ha ilyen lessz akkor no para,de ha NEM....
galenius
testnevelés tétele van valakinek?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

franco
kívül tágasabb...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sné Zsuzsa
😄DDDD lollergép 😄DD

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
😄DDD vazz, mindenki rákérdezett 😄DDDD bTök mindegy milyen kamu dolog, mindenbõl lehet tanulni, szóval gyakoroljatok ha még nem is az igazi 😉

Canon 450 D

Sliders
SG.HU az fix hogy nem demokrácia, bazzeg mindnet moderálgatnak, en mis forum ez, hanem ami tetszik mard am inem az nem. Ez van. SG.sek olyan jófiúk mindjárt szétreped a hólyagom

DC-m csak kamu cuccos van nem?
Sné Zsuzsa
Na jó...mielõtt mindenki rámprivizne.....én csak csodálkozok, hogy mindent megtalálhatsz a DC-n...nekem nincs DC-m...nem tudom van e egyáltalán valóban rajta tételsor...csak tudom, hogy lehet valóságalapja

Canon 450 D

Mardel
mondd a hub nevét...ha nem fake 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

galenius
priviben tudnátok címet mondani hogy milyen hubon és milyen néven keressek rá?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Mardel
Köszi szépen!

jah és tényleg egy kalappal ;-)

Statisztika, Sorozatok, trigonometria, Egyenletek, másodfokú egyenletek ;-)

Sland
na már csak 20 perc és benne lesztek a TV ben.... :-)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

honnan????

Sné Zsuzsa
apám..nem hiszem el, hogy fennt van a dc-n...nem semmi

Canon 450 D

A botrány miatt nincs cset?

Semmi sem történik véletlenül.

Nem mintha sok közöm lenne hozzá de ez a tipikus magyar mentalitás dögöljön meg a szomszéd tehene is 😞
anno én is tudtam egy két dolgot mégse kezdtem el rinyálni hogy tanárur a Pisti a második padban puskázik...

nem azt mondom hogy mindeki puskázzon... sõt
én pld anyira be voltam szarva s nem csak én hogy megmukkani se mertünk
persze most jöhet hogy mekora lámák voltunk de hát ez van 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

szanics
Sok sikert minden érettségizõnek!!!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Mardel
A retteneten is! <#nyes>

KOLIN IS
ivjoe
Egyik DC HUBon már írja is ki a roBOT:

"Tisztelt Userek!

Be lehet fejezni a: "meg van a xxx tétel?"

NINCS!!! NINCS!!! NINCS!!!

Mostantól ban jár a kérdésért is!"
torrente
Ja, meg kéne szívatni a sok agyatlant! Aki úgy is érti (mivel 4 évig tanulta), nem foghatnak ki rajta semmivel.

galenius
mi ebbõl írtuk a kisérettségit, jó nehezek((8

Danecay
Én is annak szántam 😊

galenius
http://matek.fazekas.hu/portal/erettsegi/kozep/kozepsorok_0501.pdf

Mardel
(szedd le om.hu ról mateknál biztos van fennt..hogy milyne típusú lesz...feladatok biztos vannak)

..így szo*tuk be töri órán a szemét tanár onnan szedte le a dolgozat nagy részét 😄

Szerintem ez rosz vicc nem kéne!!!
Danecay
Kellene csinálni egy FAKE tételsort. Nem tudom mit szólna hozzá a sok élelmes ifjonc akik ha holnap nem a letöltött képen vagy doc-on vagy pdf-ben lévõ feladattal szembesülnének 😄

Mardel
<#gun><#nyes>

SoDI---
le akarlak lõni.
Cserni után te következel 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

<#vigyor1><#nyes>

galenius
mert ki az a csernijános?

SoDI---
Engem az érdekelne igazán, hogy ki az a szar besúgó, aki ilyenkor elmegy botrányt kavarni. Le merném fogadni, hogy ugyanaz a III/3-as lelkületû genny, mókus, aki szerint én anno Cserni János meggyilkolására uszítottam.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

galenius
most írták hogy az mtv-s csávók képtelenek voltak egy normális esszét írni a feladatokra, na ezért nem nézi senki a királyi tv-t!

Mardel
jó...segítesz nekem megosztani 30GBot? <#vigyor4>

Azt hittem, csak nálam nem mûkszik. Miért nincs cset????

Mardel
nem értem..ezen a fórumon mindenki le akar lõni mindenkit 😄

galenius
a mátrix hubon minden második beírás az érettségivel kapcsolatos, partyface is ott vón, tán õ többet tud)))

Aquir
elindult a megtévesztõ linkáradat
JAJ!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

galenius
csak mintha ez nem let vóna még

Clava
Le kéne lõni az összeset ameik ine buzi poénokat csinál más szenvedésésbõl

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Mardel
matek érettségi itt

;-)

nyilván hoyg nem az . mert ha annak akinek meglenne és lenne egy kis esze nem hozná nyilvánosságra ezek után..

__|__ ________(*)________

galenius
igen

lefogadom ez is ugyan olyan fa**ság...

galenius
http://www.kepfeltoltes.hu/050509/eretsegi.JPG

SoDI---
22:00-kor az Este az m1-es részletesen foglalkozik az érettségi botránnyal.