Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
BESZAROK EGYSZERÛEN !!! MI MEGY ITT ?!?!?!
egyvalaki biztos megbukott. az ország erkölcsbõl
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
a töri nincs meg vkinek ? 😄
Emberek, ezt az új érettségi rendszert elßasztuk!
Egy emberre rákenni az egész balhét tényleg a legtetûbb dolog volna. Fogadok a sok sikeres érettségi után büszkén fogják ünnepeltetni magukat, hogy az új érettségi rendszer jól szerepelt, kevesen buktak meg, mindenki jól megírta!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szal ennél egyszerûbb nem is lehetett volna a matek érettségi...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
és ha eddig nem kérték ezután már nem is fogják... totál lényegtelen egy szarul bescannelt lap, hogyha ott volt vasárnap délután MTVnél a komplett tételsor
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
de szarnak rá és igazuk van
ez csak az utolsó elõtti csepp volt a pohárban
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tehát partyface adatait az sg.hu nem adjaki? Ugye?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Semmi sem történik véletlenül.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez olyan mint gyorshajtásnál: ha nem kapnak el, akkor azt kell mondani, hogy kölcsönadtad a kocsit egy ismerõsnek (õ hajtott gyorsan), és nem vagy köteles elmondani, hogy ki volt az az ismerõs 😉
remélhetõleg visszaszorítja az újregáradatot
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Tisztelt nép!
Amint láthatják az új érettségi rendszer sokkal jobban illeszkedik a magyar oktatás követelményrendszeréhez, a diákok könnyebben tudják megoldani az új tipusú feladatokat.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nade mindegy, mostmár késõ.
Ha valaki most felmegy a netre, 2 perc alatt megtalálja a törit, tegnap azért nem volt ilyen eccerû, akkor fû alatt terjedt.
nem õ az aki felelõs
ráadásul csak linkelt egy képet
amúgy nem azért de direkt megnéztem a csomagolást amikor behozták. 1-2 fiatalabb v lazább v pénzéhes tanár simán kinyithatta....amikor beviszik a tanterembe nem látszik semmi
tényleg nincs cset. Érettségi után visszakapjuk ?
ezt írtam az elõbb is.
A rendõrség nem is nyomoz, mert ha valamit csinálna, pl. letiltatta volna a palya.hu fórumát.
ez mekkora, magyar rendõrség 😊)