Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A törivel most mi lesz akkor? új kérdés sort kapnak az iskolák, ugye?

So cry me a fuckin river, bitch!

elismerésem <#eljen><#worship>
ÁjjLe BoBBi
ez szánalomszint bazdmeg. inkább buktam volna meg azt most érettségiznék vagy nem tudom. ez kurvaisten. büdös gecik azt még rinyáltok????!!!!!!!!!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

PResident Evil
DC-n a bot írja neked hogy ne írj közösben, itt van a tétel... és löki a linket 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

BESZAROK EGYSZERÛEN !!! MI MEGY ITT ?!?!?!

franco
bálint elviszi
úgyis megszedte már magát...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

PResident Evil
gg generáció 😄

a törit bárhol megtalálod bakter, már az OM honlapján is kint lesz 5 perc múlva <#nyes><#banplz>
franco
senki sem baszott el semmit

egyvalaki biztos megbukott. az ország erkölcsbõl

pedig az lesz hogy rákenik valakire ..tutti+!
PResident Evil
dc-n beírod az "érettségi" szót és bant kapsz... itt is az kéne 😄DD

jah... nagyon könnyû volt... én se tudtam...
a töri nincs meg vkinek ? 😄
Sadist
Most az volna a leggerincesebb, ha szépen kiállnának az ország elé, és szépen elismernék:
Emberek, ezt az új érettségi rendszert elßasztuk!

Egy emberre rákenni az egész balhét tényleg a legtetûbb dolog volna. Fogadok a sok sikeres érettségi után büszkén fogják ünnepeltetni magukat, hogy az új érettségi rendszer jól szerepelt, kevesen buktak meg, mindenki jól megírta!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
komolyan nem hazudok...de higgyetek csak, amit akartok...
Szal ennél egyszerûbb nem is lehetett volna a matek érettségi...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bigfoot
sztem se volt nehéz és Én sem tudtam elõre!!
az elsõ része nekem nehezebb volt mint a második

fõleg Bandee-t,aki hazudik, hogy nem tudta a tételeket😄
fú gyerekek, itt mindenkit seggbe.asznak majd😄
lamase
kamu😛

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Bandee1987
megjöttem érettségirõl. Nem tudtam elõre a matek tételeket, mégis simán megirtam...szal ez tényleg kurva egyszerû volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mindenhol azt nyilatkozta St hogy nemhogy nem adták ki, de még nem is kérték
és ha eddig nem kérték ezután már nem is fogják... totál lényegtelen egy szarul bescannelt lap, hogyha ott volt vasárnap délután MTVnél a komplett tételsor

bigfoot
a palya.hu idegesek a modik LOL

aha. szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. nem elég összevissza hazudozni, mert a hamis tanúzást és a rendõrség félrevezetését is bûnteti a törvény.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

franco
én meg úgytom hogy már régesrég, még aznap kiadták de mindegy
de szarnak rá és igazuk van
ez csak az utolsó elõtti csepp volt a pohárban

az adatvédelmi törvény szerint nem az sg.hu-nak kell kiadni az ip-t
threeman
dehogy kell. nem csukhatnak le érte, ha nem mondod meg

lamase
sztem egy mexicói gépre várakozik épp ferihegyen

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Joey_The_Man
Partyface ha látod ezt: Irány Kuba vagy Mexikó.... Hasta la vista.. 😄DDDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Punkerwork
õ postolta ide, szal kérhetik, az már más hogy 1 emberen leverni a balhét elég mocsok dolog lenne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
a rendõrség kikérheti + nagyon eltünt tegnap délután óta.

I.C.ram
ha korrektek lennének, akkor nem fogják ki adni, mert nem biztos, hogy õ töltötte fel. legalábbis nem tudják bizonyítani.
Joey_The_Man
"hogy a feltöltés nem szerverünkre történt, tehát a "szolgálati titok megsértése" ügyében zajló nyomozásban lényeges IP címet nem tõlünk lehet megtudni."

Tehát partyface adatait az sg.hu nem adjaki? Ugye?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Oké, és ki az az ismerõs??!! meg kell ám nevezni.

Semmi sem történik véletlenül.

PResident Evil
"A komplett tételsorral a kezében felvételt készítõ tudosítót késõbb - mint azt a 22 órai Este mûsorban is bejátszották - szinte azonnal elvitték a rendõrõk kihallgatásra."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

threeman
csak azt kell mondani, hogy egy ismerõse netezett az õ gépén
ez olyan mint gyorshajtásnál: ha nem kapnak el, akkor azt kell mondani, hogy kölcsönadtad a kocsit egy ismerõsnek (õ hajtott gyorsan), és nem vagy köteles elmondani, hogy ki volt az az ismerõs 😉

franco
elég kultúrált cikk
remélhetõleg visszaszorítja az újregáradatot

Joey_The_Man
Mondjuk most az jutott eszembe, nincs semmi viszonyítási alapuk, hiszen ez az elsõ év, amikor többszintû érettségit íratnak..

ez van, majd jó nagy balhé lesz este, alig várom, csak a barátnõm nehogy leszedje a fejem,hogy híradót nézünk 😄
SGre is kikerült hir:

http://www.sg.hu/cikkek/36968

oneal1
a töri nincs meg valakinek?😄DD

!Forza Ferrari!

Igy van!És amugy sincsen annyi vizsgabiztos,h minden teremben legyen 1!Több ezer középsuli van ahol irják,irták.Ha csak 1 azaz 1 korrupt tanár van az országban és az megengedi(vmi kis juss fejlben)h 1 diák digit fényképezõvel lenyomja(ahogy törtnént is) akkor már nincs visszaút,futótûzként terjed,terjedt el...
azért csak megkérdezik tõle, hogy honnan szedte.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

The Garrett
feltunoen nagyon jok lesznek az erettsegik?

Tisztelt nép!

Amint láthatják az új érettségi rendszer sokkal jobban illeszkedik a magyar oktatás követelményrendszeréhez, a diákok könnyebben tudják megoldani az új tipusú feladatokat.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

pl. a palya.hu fórumát letiltották volna reggel, amikor jött a sok bejelentés, akkor nem lenne ekkor balhé, mivel jelenleg is még az a gócpont.
nade mindegy, mostmár késõ.
Ha valaki most felmegy a netre, 2 perc alatt megtalálja a törit, tegnap azért nem volt ilyen eccerû, akkor fû alatt terjedt.
franco
persze leszarják és igazuk van
nem õ az aki felelõs
ráadásul csak linkelt egy képet

amúgy nem azért de direkt megnéztem a csomagolást amikor behozták. 1-2 fiatalabb v lazább v pénzéhes tanár simán kinyithatta....amikor beviszik a tanterembe nem látszik semmi

az a baj, hogy itt nem lehet újraíratni. Mert akkor a tételek internetes közzétételét magára vállalja egy ember, aki elmnndja, hogy mindezt milyen politikai felkérésre tette, és persze a T. Bíróság (nem tiszteltet jelent) felémenti, ha neveket mond.

tényleg nincs cset. Érettségi után visszakapjuk ?

Punkerwork
mit tiltson le? már nem csak magyar szervereken van kint.....

I.C.ram
ne hülyéskedj! a fél magyar rendõrség most érettségizik 😄
más kérdés persze, hogy õ csak valszeg belinkelte, dehát ezuek szerint még ki sem akarják hallgatni
PResident Evil
mostmá nincs cset, kunyizzhattok 😄

A rendõrség még nem kérte el az érettségibotrányban érintett weboldal mûködtetõitõl annak a fórumozónak az IP-címét, aki feltette a magyartétel linkjét az oldalra, közölte a portál szolgáltatásfejlesztõje kedden. Kõvári Ádám "szinte biztos" benne, hogy az IP-cím alapján "személyesen meg tudják találni", aki kitette a linket. Horváczy Emese nem akarta megindokolni, hogy miért nem fordultak eddig az Sg.hu üzemeltetõihez.

ezt írtam az elõbb is.
A rendõrség nem is nyomoz, mert ha valamit csinálna, pl. letiltatta volna a palya.hu fórumát.

ez mekkora, magyar rendõrség 😊)