Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
veritek itt a nyált a középmatekra
ki nem szarja le???
az emelt is olyan könnyû volt hogy a +7 pont miatt a közepesek sehol se lesznek...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
nah majd jövõre kiváncsi leszek.. Lehet h tanulnak a hibájukból és visszatérnek a régi rendszerhez? Vagy ha maradnak a mostaninál akkor majd ne legyenek meglepõdve..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
MOSt õ is nekiállt a töri tételeket átnézni.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Engem ebben az egeszben csak az zavar, hogy iden megint nem fognak sehova felvenni, mert mindenkinek, akinek van internete idén max pontos érettségit=> felvételit ír.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
legalábbis remélem h nem kell újraírni, mivel most írtam meg kb 100%ra😄😄:
elég könnyû volt szvsz
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
de szerintem is csak kamu vagy max nagyon kevés embernek jutott ki
én ha idén érettségiznék, akkor a megtalált feladsatsort biztos elsõ dolgom lenne az m1-nek és az igazgatómnak megmutatni 😊 szvsz
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ha tényleg igazi érettséik kavarognak SMSwarezen, akkor nem hiszem el, h nem törlik, tiltják le azonnal... Tegnap valaki befékelt ide egy pdf-et és rögtön le lett állítva az egész fórum...
legyen ahogy akarod 😊
1. Érettségi
2. BogyóKatica
3. Football Manager 2005
4. World of Warcraft
5. Tibia
6. Kriszti13
7. Humoros és aranyos képek
8. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
9. Veszett jóóóóó csaj!!
10. Real Madrid Fan Club!!!!!!!4444444
:-)
bye 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mert aztán délután már a csapból is ez fog szólni.
De reggel óta nem tesznek semmit.
mekkora barmok.
Olvasom, és hallom a rádióban is, hogy nagyon sok bejelentés érkezik.
Mondják azokat az oldalakat, ahonnan letölthetõ, azokat a fórumokat, ahol belinkelik a tételeket.
Ennek ellenére azt mondják a médiának, hogy nincs a neten ilyen. Oké, persze mondják azt, ne legyen botrány. De akkor a bejelentett oldalakat, miért nem tiltják le???
Ezek olyan hülyék, mint a seggem.
Én sem nyilatkoznék a médiának, vagy fals adatokat mondanék, hogy ne legyen nagy botrány, de akkor írtanám ki azt a gócpontot (nem mondom az oldal fórumának a nevét, alább belinkelték úgyis), szal legyalultam volna rég a portál fórumát idõlegesen.
Hülye faszok. Komolyan sajnálom azokat, akik most érettségiznek.
Tuti hogy lázadni mennek majd, ha újraíratják velük.
Idei érettségi tételek a Felvi.hu fórumában
Internet · 2005. május 10., kedd - 08:31
A tegnapi magyar nyelv és irodalom kapcsán kialakult botrány után ujabb tételek jelentek meg az interneten. Tegnap éjjel ismeretlenek a Pálya.hu és a Felvi.hu fórumán linkelték be a matematika feladatsorokat tartalmazó tömörített RAR állományt.
10:15 - Ugyanezen az ingyenes fw.hu tárhelyen ma reggeltõl elérhetõvé tették az állítólagos történelem tételeket is, közben a már említett matek tételek továbbra is letölthetõk. Az illetékesek ennek ellenére állításuk szerint nem találnak "kszivárgott feladatsorokat". (ugye, ahol intelligens infósok dolgoznak, mennyivel könnyebb minden? Az OM titkárnõje biztos, hogy nem fogja megtalálni, aki a Wordbe írja be...)
A napokban kezd botránnyá duzzadni az a felvetés, miszerint az idei érettségi tételeket elõre tudták a középiskolás diákok. Minden egy fórumbejegyzéssel indult, ám azóta túlnõtt a kereteken, ma már országos botrányról beszélhetünk. Annyira nyilvános a tételek egymást közti küldözgetése, hogy ez már nem maradhatott titokban a kormány oldalán sem.
Két dologról beszélünk. Az egyik kommunikációs csatorna az sms láncban továbbküldött irodalmi tételek, a másik ennél komolyabb, hisz az interneten keringõ matematika feladatsort lefényképezve küldik egymás közt a mindig leleményes diákok.
Ne firtassuk, hogyan kerülhetett ki egyáltalán a tételsor a szigorú õrizet alól, inkább az internet szerepét figyeljük meg az egész történet mögött. (De, firtassuk. Pontosan ezt kellene firtatni.)
Mindez akár 10 évvel ezelõtt is elképzelhetetlen lett volna, míg az internet csak szûk körben elérhetõ információforrás volt. [i[Mióta az akcióknak köszönhetõen minden második érettségizõ otthonában is elérhetõ a net, egy ekkora kincs nem maradhat titokban. ("akkor tessék engem letartóztatni erõszakos nemi közösülésért is, mert ahhoz is nálam van a felszerelés.")
Egy ilyen információ megléte ma 90 ezer diák sorsáról döntött. Szerkesztõségünkbe is megérkezett tegnap a komplett feladatsor, így az a mai írásbelinél feltehetõen nem ért senkit váratlanul. Többek szerint a tömörített állomány szabadon terjedt fájlcserélõ hálózatokon, és MSN-en keresztül, ennek is köszönhetõen vált elérhetõvé egyre szélesebb körben.
Tegnap elõtt éjjel, az sg.hu fórumán belinkelt képeket a moderátorok közel fél nap elteltével törölték, azonban a topik iránti érdeklõdés nem csökkent. Ma hajnalig nem érkeztek újabb fejlemények, azonban a pálya.hu nyilvános moderálatlan fórumon megjelentek 2 óra körül az elsõ linkek a letölthetõ matematika tételekre vonatkozóan. Ezután egy ismeretlen fiztõs SMS formájában, (799Ft+áfa áron) is kínálta ugyanitt a feladatsorokat.
Magyar Bálint reggel a TV2-ben közölte: folyamatosan kerestek tételeket az interneten munkatársai tegnap éjjel, azonban "nem jártak sikerrel". Szerkesztõségünknek sikerül fél óra elteltével és néhány internetes fórum átlapozásával - a cikk írásának pillanatában még mindig élõ - linkeket találnia a matematika tételekre vonatkozóan. (ez vicc. egy szerkesztõségben, alapszintû képzéssel sikerült adatokat talláni, az OM képzett számítástechnikai / informatikai szakemberei nem találtak.) Az OM szóvívõje reggel egy televíziós mûsorban szintén cáfolta, hogy a szóban forgó feladatsorok az idei év anyagai lennének, ennek ellenére azonban nyomozást rendeltek el az ügyben.
Ez már "A csirke nem ment át az úton." kategória. Hülyének néznek minket, mert tudják, hogy úgyis az õ szavuk dönt.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
mondjuk nekem mind1 h ujrairatjak-e vagy sem, en mar az erettsegin tul vagyok