Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
Dc-n sorra bannonják az embereket.. 😄DDDDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

gstm
Gratulálok pajtikám... Az ilyen emberek miatt fogja még legalább 80.000 másik ember jol megszivni, és ujraírni az egészet. Most akkor segítesz magadon? Nem... Csak másokkal is jol kib@sztál. Gratulálok. Igy tovább! Tanulj 4 évig és menj el érettségizni? Jaaa az nem megy? Akkor menj az ut mellé lapátolni.. Az valo az ilyen embereknek.
Bandee1987
<#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Joey_The_Man
Ennyi lámát még nem látott az sg.. 😄DDDDD sok nyomvadt haszonhajcsár érettségizõ kis..***

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Bandee1987
ez nem politika. Õ az oktatási miniszter, ez az õ felelõssége, neki kell tartania érte a hátát.

Én is most jöttem, és tényleg totál egyszerû volt. Akinek csalnia kellett ezek a feladatokhoz, hát az nc..

[HUN]PAStheLoD
csá , netrõl :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Láma!
hm...
nembiztos, de na politizáljunk.

Bandee1987
emiatt az egész miatt egyedül magyar bálint okolható...

Láma!
ott a link.<#hehe>

megtudod adni honna lehet leszedni a törit

küld el nekem is msn-be [email protected] Légszikeeeeeeee

Láma!
hát persze!!
innen,sok sikert.

DC++, de MSN-en és emailben terjed 😄
valiki tudja honnan lehet leszedni a törit?

hali

Láma!
<#vigyor5><#eljen><#eljen><#worship>

szanics
Szerintem ez az érettségi rendszer úgy sz@r, ahogy van.
Csak egy példát mondanék: egy kollégám szakkört tart egy iskolában. Hetekkel ezelõtt szóltak neki, hogy megérkeztek az érettségi feladatsorok, és azt a helyiséget jelölték ki raktárnak, ahol õ a szakkört tartja, ezért sürgõsen pucoljon ki onnan mindent, ami kell a szakkörhöz, mert ott csak az érettségi feladatsorok lehetnek.
Kolléga lement, a helyiségbe beengedték, kihozta a cuccait, és senkit nem zavart volna, ha a felszereléseivel együtt kihoz pár feladatsort.
Szóval én nem tudom, hogy ki az a barom, aki kitalálta ezt az okos rendszert, de hogy ezért MB a felelõs, az biztos.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

PResident Evil
mert te és 200 sorstársad itt reménykedik tételsorért !!! nyomás tanulni !

Láma!
<#worship><#worship>

Láma!
mivan kisgyerek, reménykedtél????😄

amúgy k* lassú az sg kb 5ödszörre sikerült bejutnom
PResident Evil
<12:45> <Hub-Security> aki még1xer a tételekkel foglalkozik az repül ! Tanulni kell nem itt beszélgetni

ennyit fûznék hozzá...

Láma!
<#eljen><#eljen><#eljen>

PResident Evil
toszt lesz új kérdéssor..... dehogy is... egy délután alatt??? na neeeee

Ill be back !!!!

jajj bazz, már megint belassultunk? :o
Bandee1987
ja, már 3352-ben, belinkelték ide 😊

Láma!
hirtelen mennyi uj tagunk lett!!!!<#szomoru2>

Bandee1987

bigfoot
én sem akarom újra írni!

magus
sodi nem hiszem hogy a diakkok kozul most visszakeresik h ki rakta ki, vki mindig kifogyla rakni, akkor most evenkent talalomra 5 embernek kettebe torik az eletet bunbak kereses cimen?

lamase
http://www.hir-tec11.hu/index.php?id=226&inc=termekmore legközelebb egyilyet érdemes lenne beszerezni a tételek mellé

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

bazz, gondoltam érdekelne a holnapi töri, kb 5 percembe telt megszerezni... ööö az OM-ben fél nap alatt nem ment? <#idiota>
Aquir
lol! 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ott rontottak el az egezset hogy már április végén mindenhova kiszálították a tételeket... én most pár ezer hülye netes miatt nem akarom ujrairni az egeszet... igaz hogy tanultam... de a sok kis csalo miatt ne én szivjak már 😞
hol hallottad hogy uj kerdessor lesz ? télleg ?
I.C.ram
ja, akkor bocsi 😊
ez nem nked ment I.C.ram, hanem egy elõbbi hozzászólónak, csak utánad ért oda a szöveg
magus
hát sajnos ez az egy hatulotoje, mint ahogy annak is, hogy egy olyan epuletben uldogelsz amit egy olyan tervezett aki vegigcsalta tanulmanyat, vagyis barmikor rad dolhet. EZ a hatranya annak h csalnak sokan

LOOOL 😄DDD

So cry me a fuckin river, bitch!

PResident Evil
Feladó: poppy
Elküldve: 2005. 05. 10. 12:27
Tárgy: Nincs tárgy
töri angol?
dc-n hol?
😊

nah a másik tajték 😄

PResident Evil
<#eplus2>

I.C.ram
köszönjök, majd értesítjük.
mit ugatsz te kis geci, menj tüntetni inkább, mindenkinek aki érettségizett ezt kéne tennie, mert így mi leszünk kiszorítva, fõleg ha ilyen szánlmas volt az új verzió
I.C.ram
szemeét 😄
robotnyk
Elõre kódolt bukás
BELPOL

* Zappe Gábor

2005. május 10., kedd

Politikailag motivált bûntény, erkölcsi banditizmus, játék a fejemmel - foglalta össze Magyar Bálint az egyébként elõre kódolható és várható érettségi botrányt, márminthogy kikerültek az érettségi tételek. Ugyan már. Ez a rendszer szar.

Ahol ugyanis az érettségi tételek több ezer példányban, hetekkel korábban elkészülnek, majd napokkal korábban kipostázódnak, iktatódnak és páncélszekrényezõdnek, ott bizony a több ezer kéz között lesz egy enyves. Hogy ez a kéz politikailag motivált, vagy üzletileg, az a tök mindegy esete. Lehet egy Magyar Bálint-gyûlölõ pedagógusnak nevezett tanár éppúgy, mint egy ügyes biztonsági õr vagy egy seftes iskolaigazgató. Becsületre nem lehet rendszert építeni. Próbálkoztak már korábban, mások, akkor sem jött be.

Politikai üldözésrõl meg nem kéne beszélni. Ha Pokorni Zoltán személyesen vette volna át a borítékot ciszterci gimnázium igazgatójától, majd álruhát öltve csempészte volna be Az Este szerkesztõségébe (persze, pont oda), akkor sem. A hiba a rendszerben van. El lehet lopni, el fogják lopni. Ez ilyen.

Mellesleg a másik politikai üldözött, Tóth András, mégis mire számított, miután a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén elõadta a Kulcsár-dokumentumok bezúzását? Hogy nem ezen fog röhögni Répássy Róbert meg a fél világ?

A kétszintû érettségi kezdõdõ botrányának ez csak az egyik fele. Hogy kilencvenezer diákból háromezren választották magyarból az emelt szintet, sokkal nagyobb gáznak tûnik, mint hogy szemét disznók Magyar Bálint fejével játszva tételeket lopnak el páncélszekrényekbõl. Ez ugyanis csak minden harmincadik diák. Osztályonként egy. Akkor meg minek?

És a pontszámításos, átcsoportosítós hisztéria igazából még el sem kezdõdött, mert még az is lesz. Jelenleg senkinek fogalma sincs arról, hogy a régi és az új rendszerben érettségizettek milyen elõnnyel vagy hátránnyal szerepelnek majd, amikor meghúzzák a ponthatárokat.

Persze jobban hangzik aljas, politikailag motivált tolvajokra hivatkozva lemondani, mint szimplán megbukni. De a végeredmény szempontjából ez is tökmindegy. Pedig Magyar Bálint már kétszer is járhatott miniszter szakra.

index.hu

minden szavával egyetértek.
PResident Evil
Feladó: I.C.ram
Elküldve: 2005. 05. 10. 12:26
Tárgy: Nincs tárgy
melyik hub? 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDASDASDASDASD

ÁjjLe BoBBi
Noodlee> méghogy a tavaly érettségizettek elõnyben vannak. hagyján hogy mindenki tudja a tételt, 20, ismétlen HÚSZ százaléktól kettest kapnak
<Smarti> csak érted elõbb porladtok el, minthogy az SMTPlogbol törlõdne a levél tartalma :😎
<lewy69> töri emelt szint is felkerült?
<Shityu> emelt tör vkinek?
<Chumpyan> dvd-n az ifo mijen file?
<Baali> najó de a felvételivel van gond nem a kieséssel
<tori> bar az igez hogy miattuk nem jut be aki megerdemli
<chivas> shityu masoja be minden cimet
<ember> de. ez a mentalitás mo. többségére igaz

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

_Neo
Ja, be lehet fejezni a kérdezõsködést 😄