Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
innen,sok sikert.
Csak egy példát mondanék: egy kollégám szakkört tart egy iskolában. Hetekkel ezelõtt szóltak neki, hogy megérkeztek az érettségi feladatsorok, és azt a helyiséget jelölték ki raktárnak, ahol õ a szakkört tartja, ezért sürgõsen pucoljon ki onnan mindent, ami kell a szakkörhöz, mert ott csak az érettségi feladatsorok lehetnek.
Kolléga lement, a helyiségbe beengedték, kihozta a cuccait, és senkit nem zavart volna, ha a felszereléseivel együtt kihoz pár feladatsort.
Szóval én nem tudom, hogy ki az a barom, aki kitalálta ezt az okos rendszert, de hogy ezért MB a felelõs, az biztos.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
ennyit fûznék hozzá...
Ill be back !!!!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
So cry me a fuckin river, bitch!
Elküldve: 2005. 05. 10. 12:27
Tárgy: Nincs tárgy
töri angol?
dc-n hol?
😊
nah a másik tajték 😄
BELPOL
* Zappe Gábor
2005. május 10., kedd
Politikailag motivált bûntény, erkölcsi banditizmus, játék a fejemmel - foglalta össze Magyar Bálint az egyébként elõre kódolható és várható érettségi botrányt, márminthogy kikerültek az érettségi tételek. Ugyan már. Ez a rendszer szar.
Ahol ugyanis az érettségi tételek több ezer példányban, hetekkel korábban elkészülnek, majd napokkal korábban kipostázódnak, iktatódnak és páncélszekrényezõdnek, ott bizony a több ezer kéz között lesz egy enyves. Hogy ez a kéz politikailag motivált, vagy üzletileg, az a tök mindegy esete. Lehet egy Magyar Bálint-gyûlölõ pedagógusnak nevezett tanár éppúgy, mint egy ügyes biztonsági õr vagy egy seftes iskolaigazgató. Becsületre nem lehet rendszert építeni. Próbálkoztak már korábban, mások, akkor sem jött be.
Politikai üldözésrõl meg nem kéne beszélni. Ha Pokorni Zoltán személyesen vette volna át a borítékot ciszterci gimnázium igazgatójától, majd álruhát öltve csempészte volna be Az Este szerkesztõségébe (persze, pont oda), akkor sem. A hiba a rendszerben van. El lehet lopni, el fogják lopni. Ez ilyen.
Mellesleg a másik politikai üldözött, Tóth András, mégis mire számított, miután a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén elõadta a Kulcsár-dokumentumok bezúzását? Hogy nem ezen fog röhögni Répássy Róbert meg a fél világ?
A kétszintû érettségi kezdõdõ botrányának ez csak az egyik fele. Hogy kilencvenezer diákból háromezren választották magyarból az emelt szintet, sokkal nagyobb gáznak tûnik, mint hogy szemét disznók Magyar Bálint fejével játszva tételeket lopnak el páncélszekrényekbõl. Ez ugyanis csak minden harmincadik diák. Osztályonként egy. Akkor meg minek?
És a pontszámításos, átcsoportosítós hisztéria igazából még el sem kezdõdött, mert még az is lesz. Jelenleg senkinek fogalma sincs arról, hogy a régi és az új rendszerben érettségizettek milyen elõnnyel vagy hátránnyal szerepelnek majd, amikor meghúzzák a ponthatárokat.
Persze jobban hangzik aljas, politikailag motivált tolvajokra hivatkozva lemondani, mint szimplán megbukni. De a végeredmény szempontjából ez is tökmindegy. Pedig Magyar Bálint már kétszer is járhatott miniszter szakra.
index.hu
minden szavával egyetértek.
Elküldve: 2005. 05. 10. 12:26
Tárgy: Nincs tárgy
melyik hub? 😄
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDASDASDASDASD
<
<
<
<
<
<