Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza vecchio cuore rossoneri!
Ez az ország komolyan SZÁNALMAS menekülni kell, mert ez csak rosszabb lesz...
most töri után 20. áig lesz egy jó idõm ismételni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Kedden a magyar rektori konferencia elnöke úgy nyilatkozott, hogy amennyiben tömegesen ismerték a diákok az érettségi feladatait, akkor az egyetemeknek meg kell fontolniuk, hogy elfogadják-e a kétszintû érettségit, amelyet éppen az idén vezettek be, hogy a továbbtanuló diákok a felvételit kiválthassák vele."
akkor?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én mindig kevesebbet alszok ált :) de nyugi majd most megyek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
pedig ez az egy tantárgy számít igazán...
meg az angol, de abból van nyelvvizsgám....
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
alapvetõ dolgokat b@sztak most el, remélem tanulnak belõle. bár az újraírás lehetõsége nagyon itt van a levegõben... és most nem ezeken a seggfejeken múlik.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
De ha 5371 mellé elolvasod 3383-at is, akkor rájössz, hogy ha Neked kellett volna eldöntened: kivigyék-e az érettségi feladatlapokat három héttel a vizsga elõtt, nem hiszem, hogy igent mondtál volna.
Ettõl kezdve pedig nincs mirõl beszélni.
mindenesetre nevetséges ami történik percrõl percre
ON
nekem is van közelim itt-ott, vannak is tények de "szavazatokra" senki nem ment, ha ez megnyugtat...
hehe
de jó fej aki írta :))
Nem értem miért paráztok az érettségitõl.. töritõl pláne.. hulla másnaposan megcsináltuk 7 éve ;)