Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forestjr79
Aki nem látja, hogy ebben politika van, akkor vagy hülye, vagy elvakult fideszes.

Forza vecchio cuore rossoneri!

grizzly21
nem az ország szánalmas hanem akik vezetik. szted máshol nem próbálkoznak ilyennel? de igen, csak nem érnek semmit

oneal1
irány románia:D

!Forza Ferrari!

hát baz + ezzé vezették be a parasztok, ilyet nem lehet csinálni , nem bábuk vagyunk EMBEREK... könyörgöm.... találd ki nem is jó az egész újra kell mindenki érettségiztetni...

Ez az ország komolyan SZÁNALMAS menekülni kell, mert ez csak rosszabb lesz...
Aquir
hát remélem nem lesz túl nehéz
most töri után 20. áig lesz egy jó idõm ismételni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

grizzly21
télleg? nem félsz hogy szopsz?

fifi
index:
"Kedden a magyar rektori konferencia elnöke úgy nyilatkozott, hogy amennyiben tömegesen ismerték a diákok az érettségi feladatait, akkor az egyetemeknek meg kell fontolniuk, hogy elfogadják-e a kétszintû érettségit, amelyet éppen az idén vezettek be, hogy a továbbtanuló diákok a felvételit kiválthassák vele."

akkor?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aquir
igen abból emelten majd :)

én mindig kevesebbet alszok ált :) de nyugi majd most megyek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Ha jól tévedek te bioszból is érettségizel.
HA hnap töribõl is, akkor mé nem alszol???
Aquir
á, én bizok magamban ( és a 17 oldal kronológiával ellátott töri atlaszomban) :)))))

oneal1
:DDD

!Forza Ferrari!

szanics
Na mentem, sok sikert minden BECSÜLETES érettségizõnek!!! A többiek bukjanak meg, mint a szar! <#hehe>

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

balumaci
jaja, az van!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

grizzly21
milyen volt a magyar meg a matek? tudtad elõre?

Alien
Remélem nem iratják újra egyiket sem :( Én nem csaltam, örülök, hogy túlvagyok rajtuk, bízom benne, hogy nem kell újraírni. Bár a magyarra mondták, hogy nem kell, matek viszont pár suliba kétséges. Mondjuk nálunk nem voltak gondok, remélem nem is lesznek.

grizzly21
holnap töri van ugye?

balumaci
szinte semmit :((((
pedig ez az egy tantárgy számít igazán...
meg az angol, de abból van nyelvvizsgám....

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

A 7. es pontra mind tudom a választ!!! Így én is átmennék <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

fifi
mert nem?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

http://www.mno.hu/docfiles/0505/bizonyitvany-600.jpg :)
grizzly21
és hogy tolod balu? mennyit tanultál?

szanics
áz vagyok <#mf1>

balumaci
én igen, de lexarom, úgyis 10-re megyünk! :)

szanics
Ja, ez is igaz :(

The Garrett
mivel az egyetemek döntik el kit vesznek fel? <#wilting>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

grizzly21
szted több az olyan? de naiv vagy

fifi
és jön a képbe az egyetemi rektori konferencia ami könnyen megvétózhatja az egészet, és azt mondja, hogy nem fogadja el...

The Garrett
hidd el nagyobb kibaszás az,ha az a kb 1000 gyerek aki megtudta mik a tételek jobb eséllyel felvételizik mint a becsületes társai.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

grizzly21
van itt aki holnap tolja? le kellen feküdni?

szanics
Ja, a végén, mikor otthagyják a lét nekik.

szanics
Én baromi szomorú lennék, ha újraíratnák. Azért szerintem még mindig sokkal több a tisztességes gyerek, aki nem nézte meg a feladatokat, hanem kútfõbõl írt jót és ment át. Velük az óriási kib...szás lenne. :(

ivjoe
Remélem, hogy nem tanultak belõle!
Nh Shevits
ja mikor jönnek ki a házból... a kínaiéktól. már beugrott

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

fifi
ebben igazad van.
alapvetõ dolgokat b@sztak most el, remélem tanulnak belõle. bár az újraírás lehetõsége nagyon itt van a levegõben... és most nem ezeken a seggfejeken múlik.

szanics
Meg a felsõ is :D

Nh Shevits
Bûnvadászok az alsó

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

oneal1
jaja

!Forza Ferrari!

Amíg a rádió ismertette a tételeket nem volt ilyen gond.. ennyi.<#nemtudom>

fifi
<#rinya>

szanics
Ez biztos.
De ha 5371 mellé elolvasod 3383-at is, akkor rájössz, hogy ha Neked kellett volna eldöntened: kivigyék-e az érettségi feladatlapokat három héttel a vizsga elõtt, nem hiszem, hogy igent mondtál volna.
Ettõl kezdve pedig nincs mirõl beszélni.

oneal1
jujjjjj

!Forza Ferrari!

torrente
Megnyugtat, de most kezdõdik az X-Akták a tv-ben és azt jobban szeretem, mint titeket. Pá!

fifi
nem akarok védeni senkit, de ebben nem fogunk egyetérteni sry...

mindenesetre nevetséges ami történik percrõl percre

ivjoe
NEked megsúgom, hogy én 10 centire álltam az érettségitõl! 2 fószervitte! Az egyik öltönyben (pénzes) a másik téeccsésnadrágban!(minimálbér) Sztem, ha összeszedek 100 rugót, akkor kapok egy példányt fénymásolásra!
szanics
Bud Spencer-Terrence Hill filmbõl, meg a fölötte lévõ is.

ON

fifi
és TE mint összekötõkapocs a pártok és a nép között...

nekem is van közelim itt-ott, vannak is tények de "szavazatokra" senki nem ment, ha ez megnyugtat...

szanics
Én meg úgy gondolom, hogy azzal, hogy odavitték, igenis lehetõséget adtak rá. Ha az OM-ben maradt volna, akkor senki nem férhetett volna hozzá. Így viszont boldog-boldogtalan. Lásd #3383

torrente
Mondom nem fog lemondani. Ismerem. Bár párton belül sem szeretik túl sokan.

Ajánlom figyelmedbe az utolsó kérdéseket! :))))))
hehe
de jó fej aki írta :))

Nem értem miért paráztok az érettségitõl.. töritõl pláne.. hulla másnaposan megcsináltuk 7 éve ;)