Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aláírásod alsó sora honnan van? nagyon ismerõs...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
csak el volt azért zárva, nem vágták az ember után a benzinkúton...Tehát valakinek be kellett mennie, el kellett lopnia, le kellett fotóznia...
nem kell lopni!
tehát NEM adtak módot rá...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tegnap volt itt nagy tételhajhászás mi? :)
Ja, és legalább ekkora baromságokat ne beszélj!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Ha én lennék a felelõs az érettségiért, és valaki elém áll azzal az ötlettel, hogy küldjünk ki minden tételt az iskolákba három héttel az érettségi elõtt, mert az ott jó helyen van, tuti elküldöm a búsba.
Szerintem nincs köztünk nézeteltérés, nyilván az emberi hülyeség a balhé okozója. De nem azoké, akik kilopták a tételeket, hanem azoké, akik erre módot adtak...
1. A feladatlapokat nyilván olyan gépeken csinálják, ami erõsen elkerüli az internetkapcsolatot! Így ha azt valaki feltri, fizetek neki egy sört!
2. Egy szervert feltörni nem 2 perc! 2 hét.
3. Hacsak... (Az emberi tényezõ mindig közbeszólhat...)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
4 es feladat ugyanaz mint az 5ös feladat :D
Ha nincs ez a fasza kis rendszer, akkor nincs ez az egész balhé.
TUTI fake :D
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Tanulj meg beszélni te tahó! és még ez felel a kultúráért, röhely. "
még egy monnyonle' hianyzik a vegibül.
Idén felvételiztem a gimibe:D Én a felvételi elõtti napon sem aludtam, úgyhogy gondolom milyen szar lehet.
"Timeo Danaos et dona ferentes."