Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg 100.000X annyian vagyunk mint M.B. <#mf2>

War. War never changes.

<#mf1>megszoptad BÁLINT
öltönyben zúzunk egy kávézóban és várjuk /keressük a törit. van valakinek??
<#beka3><#beka3><#beka3>
soulhunter
megsértõdtem volna,az igaz,dehát a végszükségnek be kell hodolni...
bááár, a diákok kb. 20x annyian vannak,mint a tanárok,szal sok lud disznot gyõz elvén.......... 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

na mizu??? meg van már a töri???
bertino
<#ravasz1><#vigyor3><#eplus2><#eljen><#idiota><#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hehe most volt az mtv 1-en, hogy ha újraíratják a matekot, a diákok az utcára vonulna

War. War never changes.

VinylToy
Te nagyon kemény csávó lehetsz!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

bertino
"az 1etlen értelmes változás,hogy kevesebb tételbõl kell számot adni szóbeliken 😊"

Ahogy fizikatanárom mondaná: "helyes a bõgés..."

<#smile>

Unknow
"az ujrairatás: nem kell õket sajnálni,akik tanultak rá,azoknak jol fog sikerülni az esetleges ujrairatás is..."

Persze végülis így töri lemente után miért ne jöhetne megint a matek..kit érdekel,hogy még tanulni kell másra is 😊 Komolyan mondom az ilyenek nevetségesek. Kíváncsi volnék,hogy Ti újraírtátok volna -e az érettségit úgy,hogy Ti nem is lettetek volna bûnösök. Szerintem rohadtul megsértõdtetek volna stb... na ennyit errõl.
VinylToy
Okos vagy!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Unknow
Mert ha jól tudom csak a feladatsor A része került fel csak. Legalábbis amit a TVben is fogtak az csak az A rész volt. A B részben enyhén bonyolult feladatok voltak. Aki meg ismételtetni akar az írja újra a SAJÁT érettségiét és ne a mi bõrünkre okoskodjon.
soulhunter
ez az egész LOL!

nem hiszem el,hogy nem veszik észre,hogy mennyire értelmetlen ez a 2 szintû hülyéskedés! a rendszer már most megbukott, szvsz nincs sok értelme ezzel paráztatni a népet...
az 1etlen értelmes változás,hogy kevesebb tételbõl kell számot adni szóbeliken 😊

de a rendszer megbukott,és a rendszert akárhogy is tökéletesitik,mindig lesznek igazgatok,akiknek a fia / lánya "véletlenül" épp akkor érettségizik,és ugyebár akkor már 1bõl bukott a rendszer 😊
nameg a pénz is nagy ur,és mint tudjuk, korrupcio mindig is volt,mindig is lesz...

az ujrairatás: nem kell õket sajnálni,akik tanultak rá,azoknak jol fog sikerülni az esetleges ujrairatás is...

nyahh,ennyit mára 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

bertino
Sajnálom azokat akiket érint, én hálistennek nem felvételizek tovább

Unknow
"szívás ez az egész. egyszerûbb lenne újraíratni az egészet"
"de ha a sok hülye miatt újra kell írnom, biztos, hogy balhét csinálok"

Ja és Te csak ne mond meg,hogy mi lenne egyszerûbb..fõleg ha még Te is tudod milyen szar lenne újraírni. Meggondolatlan egy hozzászólás volt.
criminal law
És akkor mi lesz, ha az egyetemek elkezdenek azon gondolkodni, hogy ne fogadják el a felvételinek az idei dolgozatokat??? Nálunk már ez van.

logikátlan vagy.
Kinek lenne az yó ha újra megíratnák az egészet?
"aki meg megnézte a törit, most csak azt tanulta" vagy nem... 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Shadowkiller
<#violent>Magyar Bálint Om MSZP
szopás az egész valami köcsög miatt van
<#falbav>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

bertino
mert ugye van értelme... vagyis lenne <#vigyor>

Shadowkiller
na hi érettségi 2005 haha Magyar Bálint.

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

basta002
szívás ez az egész. egyszerûbb lenne újraíratni az egészet. és akkor mindenki megtanulná, hogy ilyennel nem kéne játszani. aki meg megnézte a törit, most csak azt tanulta, de már az is jól megszívta. én jövõre érettségizek, de ha a sok hülye miatt újra kell írnom, biztos, hogy balhét csinálok

..::S::L::M::..

DJ Bee18
nekik ez nem hiszem hogy vicces (mármint azoknak, akik nem csaltak 😄), ha belegondolok, tavaly nekem is elég bajom volt érettségi alatt, hát ha még ilyen problémákat is a nyakamba raktak volna (ujraírás vagy mégsem... stb.) + még most ez már felvételi is ugye, nem csak sima, pite érettségi 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sné Zsuzsa
Öööö...talán, mintha.....hát, de ez csak saját vélemény....egy csöppet agresszívnak tûnik a logo-d....vagy tévedek? 😄DDD Vazzz...pffff .Ð

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Reggelt! 😊 Na mizu? Mindenki ellaposodott? 😄

Nem baj, majd pörögnek a dolgok d.u. 😄 Majd jön a szöveg, hogy:
"Ugyanazok voltak, írjuk mégeccer, heh 😊"

Na, mindenkinek sok szerencsét.

Good luck Soldier! (És akkor besétállt az Alienek közé... )

Canon 450 D

új hireket nem tudtuk a töri éretségivel kapcsolatban?<#nemtudom>
Istenem, mikor lesz már vége az érettséginek...?

Semmi sem történik véletlenül.

Smuge
Hülyegyerek neked mindig kavarnod kell? Lököd a hülyeségeidet egyfolytába már nagyon idegesitö, kapjál még pár büntipontot azt ban, egy hülyévele kevesebb lesz igazad van <#mf3>

Matek megoldások kintvannak már valahol?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

HOPPÁ !

az a nagy hejzet hogy az uj érettségi lapokat majd csak pár iskolába fogják kiszállítani , a többiben marad a régi!!!! szóval nagyon ajánlom hogyha valakinek birtokában van a régi érettségi az alaposan nézze át!
Bár bármi lehet....

Kandurex
Szegény Party face, kezd híres lenni, palya.hu

Tudják, ki volt

A Híradó értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetõek a tételek.

"Ma 17 óra körül értesültünk róla, hogy tegnap éjszaka beszúrtak egy, állítólag az éretségi kérdéssorról készült képet a fórumunkba. A moderátorunk már délelõtt eltávolította a képet", mondta el az Indexnek Kõvári Ádám, az sg.hu szolgáltatásfejlesztési vezetõje. Mint mondta, a képet közlõ, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendõrség hivatalosan kéri, kiadják. Kõvári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevû felhasználó.

Az sg.hu fórumán tehát egy feladatlapról jelent meg egy rosszminõségû felvétel, a Híradó stábjához a felvételek tanúsága szerint azonban több feladat is jó minõségben jutott el.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Buddy
Hmm...hmm...jó nagy volt a felhajtás a matekkal (még DC-n is meg lehetett találni egy idõ után 😊), pedig annyira ócska feladatok voltak, hogy az már fájt. Mindenesetre ismételtettem és szigrítottam volna.

Anno nekünk olyan felvételi sor volt, hogy majdnem beszartunk

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

grizzly21
szegények...nekem ez lesz jövõre😞

asszem ma már az összes részegedni fog, szal nem lesz nagy pörgés <#hehe>
ranGer2
jepp- tõlem még most este is kéregették.. mert ki volt irva a nevem mögé ez a frappáns kis idézet -"Feladatsort mindenki hozott, vagy osszak? Érettségi 2005 RULZ"

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ivjoe
Az emberek nagy része nem ismeri a P2P háózatokat. Lásd: A Magyar Bálint TEAM sem talált semmit a neten!
ivjoe
Nekem mondod! Már sírtam és csak nem hagyták abba! Volt itt olyan pörgés! Kúúl volt na!
ranGer2
lusta vagyok sry inkább rájuk hagyom sry..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

de dcbe beírhatja és több sikerrel is jár 😄
grizzly21
ez azért érthetõ. az sg látogatott fórum így, akinek kell, az megpróbálja hátha itt van lap. nem írhatja be googlebe hogy erettsegi feladatlap letoltes matek2005

PResident Evil
hát én rég röhögtem annyit mint a mai délután ebben a topicban !

ivjoe
De gyébként Prezinek igaza van! Lehetne jobb dolgunk is, mint, hogy azt magyarázzuk, hogy az SG-n nincsennek fönnt az érettség feladatlapok! Vagy, hogy hülyegyerek politikusokról beszélgessünk! Pedig pár órával ezelõtt, a csúcsforgalomban szétröhögtem az agyam! (Ötpercenként megkérdezték, hogy van-e feladatlapunk! 10percenként privit kaptam!) Meg büntipontot is kaptam! Mostanra azért már komolyodott a tápig!
PResident Evil
ranGer2kérlek fogalmazd meg.

ivjoe
Az attól függ. hogy mibõl?
ranGer2
igazad van.. bõven elég.

PResident Evil
elég lesz már mára...

mi? :o
én sem éreccségizek
de kíváncsi vagyok
most akkor vannak vagy nincsenek tételek? hümmm?

grizzly21
tehát nem? ne vicceljünk mert olyan vagyok mint a mosottszar😊

ranGer2
BANánt neki44!!

ranGer2
hát persze..