Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Szvsz valami csókos informatikus (vagy informatikusok) rákukkantott az illetékes elvtárs gépere az oktatásiaknál aki a tételekért felelt, aztán kilopta az adatokat amelyek a tételekre vonatkoztak, majd szépen eladta vkinek aki ebbõl még több pénzt tudott csinálni.

Nem volt politikai oldala, az csak ki volt használva. Egyszerûen pár hígagyú úgy gondolta szerez némi lóvét nyár elõtt, és ebbõl lett az, ami.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alien
Én az athéni demokráciát, Mátyást és Trianont választottam.

szrenitem ez a legjobb megoldás!
Nh Shevits
lefog nyugi

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Igen, és marha nehéz lett volna lejjebb görgetni fél oldalt, nembaj hogy már belinkelték, te ékszer
ranGer2
jesus christ... HÁT ENNEK SOHA NEM LESZ VÉGE???? ...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

"A miniszter elmondta, hogy a vizsgázók választhatják azt is, hogy utolsó középiskolai évük második félévének végén kapott jegyet számítsák be a matekérettségi jegyének, ebben az esetben azonban ez nem számítható bele a felvételikbe. Aki matekból felvételizik, annak kötelezõ lesz újraírni a feladatokat."

MAGYAR BÁLINT MONDJON LE!
it leirja mi a helyzet!
Nh Shevits
Én a képnek azt a címet adtam hogy "Bukott ideológia Európa romjain"

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Scape
A matekot én is jól megírtam, de tuti nem lesz jó másodszorra.
Ezt jól megcsinálták.
KÖSZÖNJÜK

http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1

ezzel jobban jártok!
Az esszék tényleg nem voltak nehezek, viszont a feladatsor... hát....
ÉS ÚJRA KELL ÍRNI AZT A QURVA MATEKOT! ÉS AKI NEM TUDTA A TÉTELEKET, ÉS JÓ LETT NEKI?!
>> TÜNTETÉST AZ ÚJRAÍRÁS ELLEN <<
a következõ mondatokon jött rám a hányinger:

"Abból, hogy egy-két szerkesztõséghez eljutott a tételsor, még nem következik az, hogy a diákokhoz is eljutott. Ha nincs egyértelmû és megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy a diákok széles körében elõzetesen ismerté válnak a tételek, akkor felelõtlenség lefújni a vizsgát."
(egy római mondta anno, hogy csak erõs vezetéssel és fegyelemmel sikeres a birodalom.)

Ugyanakkor nem fordulhat elõ, hogy valakik azért kerüljenek hátrányba, mert nem csaltak. (grats)

A végén lévõ "Ezért az oktatási miniszter" kezdetû mondat: salamoni döntés. Miért jutott eszembe a tegnapi South Park "Fingjatok, de mértékkel és csak ott, ahol igazán vicces" jótanácsa?

szanics
Aki matekból felvételizik, annak mindenképp ismételnie kell.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Bandee1987
Na, itt vagyok. A töri nem volt nehéz. A három választott esszém: A német egység, A reformkor kulturális élete, A Rákosi-korszak.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ZsZso
Most ugye %-os rendszer van ? Kérdés, hogy egy év végi 5ös 100% -e ? Vagy egy 4es a felsõ % lesz -e ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Továbtanuláshoz alapbol nem fogják nézni senkinek!A leégett komunizmust irtam!!!
Sné Zsuzsa
Nektek hogy sikerült???? Tök jó...nekem egész jók! 😄DD Annyira örülök, hogy sikerált....legalábbis asszem 😄 De jó lenne, ha megkapnám a 4-est.

Canon 450 D

szanics
Láma!
na, ebben van vmi!!!

Nh Shevits
Ki mit írt a képhez címnek?? A kommunizmus bukása feladatnál?

Alien
Na mivel ez már gondolom így marad, nekem nem kell a továbbtanuláshoz a matek, úgyhogy én asszem év végi jegyet kérek és nem ismétlem meg. Legalábbis jelenleg ezt gondolom.

bigfoot
bakker szívtam kettes voltam évvégén

De kérheted az évégi jegyed is ez még jobb!!!😊)))<#pias><#pias>
inkább mégsem vágom tönkre a topicot, csak idegesít, hogy lassan a Micimackóba is politikai töltetet kevernek, mert Micimackónak piros a pólója.

Ha egy érettségizõ csal, vagy erre alapos gyanú áll fenn, újra kell írnia a dolgozatot.
Tény, hogy a matek feladatok (a kurrzor is kiadta, beszarás) rajta voltak bizonyos weblapokon, tehát a csalás gyanúja minden olyan érettségizõnél, aki internethez hozzáférhetett, illetve kapcsolatba került olyan személlyel, aki internethez hozzáférhetett, alaposnak nevezhetõ.
Ez a bizalmatlanság általánosan elfogadott eljárás, a PTK minden egyes pontjában benne van.

Álítom Nektek, tavaly is csaltak, és tavalyelõtt is. De nem volt senki akkora barom, hogy országszerte árulta a tételeket, hogy meglegyen neki a heti speed vagy fûadagja.
Az SG-n tanultam meg, Magyarországon mindenki ott csal, ahol tud. A warez, a bliccelés, stb. mind a nyerészkedés, ügyeskedés része, és tulajdonképpen ez így van rendjén, mert akik felettünk döntenek, sem a jó úton járnak.

Nem a Fidesz, és nem is az oktatási miniszter a hibás azért, hogy újraírjátok az érettségit. Hanem az a sok marha állat, aki nyilvános fórumon és SMSWEB oldalakon jó pénzért árulta a tételeket. Mindenütt lehet csalni, csak ne írd ki magadra, hog Te vagy a legnagyobb sóher.

Alien
Láma!
mit?

Ha ez a botrány nem volt elég nekik, akkor most megkapják!!!!
Remélem belebuknak ebbe is!!!!
De most mondták a tv-be!
Alien
Szerintem is nehéz volt, de azért mindent megpróbáltam megírni. Remélem azért jó lesz.

nah az bebaszna... nekem kurva jó lett és nem tudtam... csaknem kell újraírni...
Nh Shevits
inkább egyet nem?

ZsZso
http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Alien
bigfoot
hát ezzel nem értek eggyet!

I.C.ram
én jól írtam az összes tesztkérdésre a választ. Az esszén múlik minden.
ZsZso
http://www.origo.hu/itthon/20050511szemelyi.html

Nh Shevits
az csak 1 pont szerencsére

Nh Shevits
gyerekek megírtam: sokkal nehezebb volt mint az eredeti ami kiderült... jól meg lettünk szopatva. sokkal szarabb esszé témák voltak... én a világháborúkat, a hidegháborút, Kádárt vágtam (volna) nagyon ha lettek volna, de úgytûnik nem akarták azugyanazokat a témákat ami lett volna ha nem buknak le...

nekem akkor 2 jó lett a sorrendnél 4,3,2,1-et írtam😊)
ZsZso
Egy másik fórumon egy barki nevû srác a következõt írta:
"idezet az oktatasi miniszterium honlapjarol (neha nem art megnezni): Az oktatási miniszter a 2005. május 10-én megtartott matematika középszintû írásbeli érettségi vizsga vizsgaeredményét megsemmisíti. megállapítja, hogy a 2005. május 10-én megtartott matematika emelt szintû írásbeli érettségi vizsga vizsgaeredménye érvényes. A 2005. május 10-én megtartott matematika középszintû írásbeli érettségi vizsgán a vizsgadolgozatát leadó vizsgázó választása szerint 1. kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzatát ismerjék el középszintû matematika érettségi vizsgaeredménynek, 2. kérheti, hogy a középszintû írásbeli matematika érettségi vizsgáját megismételhesse. A középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzat alapján megállapított középszintû matematika érettségi vizsga eredménye a felsõoktatási intézmények felvételi eljárásánál, a szerzett pontszámok megállapításánál nem vehetõ figyelembe. A középszintû írásbeli matematikai érettségi vizsga új vizsganapja 2005. május 28. délelõtt 10 óra. A vizsgákat az eredeti helyszínen kell megszervezni. A vizsgázó ott, ahol eredetileg érettségi vizsgára jelentkezett, adhatja be írásban az arra vonatkozó választását, hogy kéri-e a középiskola utolsó évfolyamán elért eredményének az érettségi vizsgába történõ beszámítását, vagy új érettségi vizsgát kíván tenni"

Szóljon ha vki megtalálta az OM honlapján ! Most keresgélem én is ...

Nem volt nehéz a töri az eredeti huzósabb lett volna!Matek ujra ezaz!!!😊)))
bigfoot
én pár dolgot elrontottam
pl
a 48as szabadságharcosnál a sorrend 3421
na én ezt elrontottam

grizzly21
lsd 5665,5666,5626

Nem tudom, holnapra majd megkérdem a 12dikeseket😄 Talán péntek vagy jövõ hét? De nem fix

grizzly21
Már bocs, de itt asszem én voltam egyedül aki ez ellen tiltakozott!

Nekem holnapi közép angol kéne!😊 valaki?😊
I.C.ram
Ez elég könnyû volt. Nem tudtam elõre semmit mégis simán meglehetett írni 4-esre, 5-ösre.
bigfoot
az poénos lehetett!
mikor kell irnotok?