Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ ELSÕ ÚJREG AKI KÖSZÖNT ÉS NORMÁLIS GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Láma!
figy, ha egyszer sikerült,legközelebb is menni fog. nem valószinü hogy nehezebbet adnának, ez nem töri, hogy vmit nem tanultál meg, és akkor bukta.

1et kell hogy értsek minden pontban kivéve azt hogy 4esre irtam ! örülök egy 3asnak is..

má megint ?

Sziasztok!

Azt nem értem, hogy annak miért kell szívnia, mint a torkosborz, aki 2-es matekból, ezt megírta egy 4-esre MAGÁTÓL, és egyértelmû, hogy ganús lesz... Gondolok itt magamra... Sok hülye idióta. Ki kéne herélni azt, aki szétkiabálta, hogy fent vannak a feladatsorok. No comment.

\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"

ZsZso
Hehe ... palya.hu ... nagyon ott van. Szánalom 1000el. Ami ott megy kb olyan mint amikor a piacon zöldséget akar venni az ember. Csak itt érettségi feladatsorokkal nyomulnak ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Láma!
ezaz!!!

énnemtom te kivagy ? de ez mér lenne rossz ? 1 lehetõség mindenkiek vagy a javytásra vagy a rontás elkerülésére az ien rosszindulatu hozzá szólásokat emg mellõzd...

Láma!
ez nekem jött??
tehát csaltál!!!!
akkor ne siránkozz

Nh Shevits
nálunk ilyen kicsinyes szarságok miatt lehetett valaki 5ös matekból (nem állt ötösre, sokkal inkább négyesre), mert így volt meg neki évvégén a kitûnõje....<#idiota><#vigyor>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Láma!
jaja

ZsZso
Hát igen ... a költõi kérdés ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Igaz de legalább nem kell újra átélni azt a félelmet ami volt
Láma!
akkor??😊)))

ZsZso
De ez neked semmi kárt nem okoz, mert nem viszi a matekot SEHOVA. Épp ez a lényeg.

I.C.ram
én csak azt nem értem, hogyha az évvégi 5-ösömet kérem, akkor ugye elve nem felvételizhetek, de jövõre mi lesz? akkor sem fogadják majd el?
<#mf3><#mf3>
Az év végi jegy mekkora nagy baromság.
Most akinek nem kell a matek a megkapja a jó jegyet. Arra nem gondol senki, hogy a tanár jó szíve miatt kapott jobb jegyet és most a érettségie is jobb lesz.
Nem írom meg. Inkább választom az évvégi jegyet. Az úgy is 5
Láma!
és mi a gond vele??
jo, elismerem nemjo, de lehet kérni évvégi jegyet is!
az meg ne sirjon aki csalt!!!!!!!<#mf3>
(tisztelet a kivételnek)

Nh Shevits
ÉRETTSÉGI: AZ ORSZÁG POLITIKAILAG (IS) ÉRETLEN HOZZÁ!
ez a véleményem...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Marha jó lehet ujraírni a matekot.
szanics
Akkor kérd az év végi jegyedet. Ha meg sikerült ez is, sikerülni fog a másik is.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Bandee1987
az összes feladat könnyû volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Láma!
jolett???

hát én is megírtam a törit, az esszék elég nehezek voltak sztem, de mondjuk athéni demokrácia nem volt nehéz 😊

Én megyek tüntetni, én nem írom meg újra az tuti, meg se volt semmi izé, erre itt szivok
Shogun
elmehetnek a budos picsbe😞

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Láma!
szerintem se, milrt tennék?

szanics
Szerintem 100, hogy max annyira lesz nehéz, amennyire a keddi volt.
Ezek után nem lesz pofájuk nehezebbet adni.

grizzly21
milyen könnyû volt? mondjatok egy könnyû és egy nehéz feladatot!

98 😊
grizzly21
az mennyi?

Bandee1987
ha a következõ is ilyen könnyû lesz...
Sztem nem fognak nehezebb feladatokat feladni...

bocs köpné!
nem 100...!

Bandee1987
én tuti újraírom, nem fogadom el az évvégi jegyemet...

HÁt nem biztos, h jól megírod, mert az 100, hogy szivatósabb feladatokat kapunk/nánk matekból.
szerintem nem diák volt!annyira nyomorék diák nics a földön aki képné magát!
ilyenkorsajnálom, hogy az ókori közszemlére tételt és népítéletet megszüntették. Szívesen sorba állítanám azt a sok gyíkot, aki párezer Ft remélt bevétel reményében minden fórumon hirdette az SMSwebes oldalát a tételekkel, és szabad kezet adnék a becsületesen készülõ érettségizõknek.

ki tugya hogy az iskolák hogy határoznak?!

van beleszólásuk és ha az igazgató úgydönt hogy mindenkinek akkor mindenkiek újra kell irni

amit írtam az jó
Láma!
ha igen, akkor a következöt is megtudod jol irni, ha nem, kérd az évvégi jegyed. ennyi

ZsZso
Mi lesz itt jövõre emberek ... mi lesz?!

Alien
Mondjuk szerintem is még az a szerencse, hogy nem kell mindenkinek újra írni. Bár én kettes voltam matekból év végén, ami finoman szólva nem jó, de egyik helyre sem kell a továbbtanuláshoz, úgyhogy (bár még gondolkodok majd rajta) de szerintem az év végi jegyem kérem.

Láma!
jo lett??

ki volt az a barom aki szólt, hogy a neten vannak a tételek?! Miatta újra kell írnom a matekot!
ja, hogy te is újreg vagy

no comment
bigfoot
én is

szanics
Nem fog, nyugi. Nem az a fajta.

Ez qurvajó: "hatalmas szervezõ munka indult, hogy 116 ezer diák rendben leérettségizzen".
Ezzel kicsit elkéstek ba***ák meg...