Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem értem, hogy annak miért kell szívnia, mint a torkosborz, aki 2-es matekból, ezt megírta egy 4-esre MAGÁTÓL, és egyértelmû, hogy ganús lesz... Gondolok itt magamra... Sok hülye idióta. Ki kéne herélni azt, aki szétkiabálta, hogy fent vannak a feladatsorok. No comment.
\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Most akinek nem kell a matek a megkapja a jó jegyet. Arra nem gondol senki, hogy a tanár jó szíve miatt kapott jobb jegyet és most a érettségie is jobb lesz.
jo, elismerem nemjo, de lehet kérni évvégi jegyet is!
az meg ne sirjon aki csalt!!!!!!!<#mf3>#mf3>
(tisztelet a kivételnek)
ez a véleményem...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én megyek tüntetni, én nem írom meg újra az tuti, meg se volt semmi izé, erre itt szivok
Ezek után nem lesz pofájuk nehezebbet adni.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Sztem nem fognak nehezebb feladatokat feladni...
van beleszólásuk és ha az igazgató úgydönt hogy mindenkinek akkor mindenkiek újra kell irni
no comment
Ezzel kicsit elkéstek ba***ák meg...