Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
mi a téma?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Most néztem meg a matek javítókulcsot, és kb 95%-os lett az érettségim. DE írjam újra, ha tovább akarok tanulni! Kiszophatja a faszomat a kibaszott oktatási tárca!!! Ha én szopok, akkor õk is szopjanak!!

Láma!
akkor, én jol vagyok, mingyárt megyek haza, szombaton a tesóm nösül. veled mi a helyzet??D

VinylToy
mizu srácok?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

http://index.hu/politika/belfold/ujra0511/

ezt nektek ez kellett most irhatjuk ujra !

VinylToy
és félsz?

torrente
Mert hasonlít a logód Woody Harrelsonra a Született gyilkosokból!

VinylToy
ok

forestjr79
Én azért komolyabban álltam a dolgokhoz régebben, mint ti.

Forza vecchio cuore rossoneri!

Pyx
nemlehet, mer itt lefládolnak közben D:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

köszi : )
Láma!
na az télleg nem mindegy!!!
analizis az nagy szoopo!!

VinylToy
persze

bigfoot
elegem van már ebbõl az egész érettségibõl!
má nem is érdekel

SoDI---
Értsd már meg, hogy lehetetlen megállapítani, hogy kinek volt "köze hozzá", és kinek nem, ezért az egyetlen logikus megoldás, ha azt feltételezzük, hogy mindenkinek köze volt hozzá.

Mi olyan bonyolult ezen???

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sadist
Azt kéne csinálni, hogy megint megiratni egy dolgozatot, összehasonlítani a régebbivel és akinek az eredménye két jeggyel (kb. 40%) rosszabb, azt jól megbaszni! Ha már csal, tegye feltûnés nélkül. Majdnem eldurrant az agyam, amikor a kettes tanuló elõttem fél órával vitte ki a dolgozatát!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

VinylToy
a páncélszekrénybe

Pyx
NK!!4

lehetek trágár? Nénikéd seggében.

Láma!
szpemtopik?
beszállhatok??😄

VinylToy
há hogyne

Bandee1987
nem, mert akkor nagy lenne a felháborodás, hogy ugyanmár miért raktak ilyen kurva nehezet be. Ja, és akkor matekból sokkal rosszabb lenne az átlag, ami nem tenne jót a mostani érettségi imázsának. (Van még egyáltalán a mostani érettséginek imázsa?)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hát sztem ez a töri nehezebb volt mint az elõzõ...

holnapi angol vhol?
torrente
Ahogy hallottam a középfokú matek nem volt nehéz. Akkor meg mitõl kell félni még egytõl? Kisfiúk, kislányok, hogy fogtok felsõoktatás elsõ félévében megbírkózni az analízissel?

csak kiváncsiságbol: a német tételeket nem tudja valaki? <#wink>
cseszett ügy

Nem a hülyegyerekek miatt.Nem a gyerekek tehetnek róla,akik letöltötték netrõl.Ha te érettségiznél és letölthetnéd,te is megtennéd.Itt azzal van a baj,hogy nem szervezték meg.Kiszivárogtatták.És ez egyedül az õ hibájuk.
VinylToy
Nem akarsz valami másról beszélni itt ebben a topikban?
Mondjuk hogy vagy? 😄

Megvan valakinek az info? (csak gyakorlásnak) mert az is más lesz.
sajnos elég körülményes lenne eldönteni, hogy ki csalt és ki nem. Mert ugye, a bûnösöket sem hagynád futni?

SoDI---
Ezen múlik az életük, értitek?

Jaj jaj jaj jaj jaj jaj.
Ugyan már!

Ha valaki elbaszta, hát jövõre újra megírja néhány ezresért!

A középiskola és egyetem között meg egy év pihenés amúgy sem árt!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Láma!
hihi

VinylToy
hi

Láma!
hi, mér is vagyok én woody??😄D

Sanyix
Nem kell hazúdni, csak megnézni a tetves érettségi dolgozatokat, hogy hány pontosak lettek????? De ezt se teszik! Mert aztmondják, hogy aki 2-est írt pl az tudta a feladatokat?? hát aki úgy ír kettest az elég hüje! Ha túl sokan 5-öst írnak akkor még meg lehetne érteni, de még nem is látták a kva feladatlapokat, és úgy döntöttek ezek az idióták!!!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nekem már most nagyon elegem van ebbõl és rettenetesen idegesit, hogy azok is szivnak,akiknek ehhez semmi kozuk!!!!!!!!!!!!!
Láma!
ezt remélem nem gondoltad komolyan....
vag yidéztél?

ahogy érzed

forestjr79
Ebbe sincs igaza MB-nek. Ki szeret vizsgázni? Te talán igen? Írtátok, hogy könnyû volt a matek. Tehát nyílván annak is sikerülhetett jól, aki nem annyira vágja. Szvsz a megismételt érettségi biztos nem lesz ennyire piskóta. Én is fel lennék háborodva, ha most érettségiztem volna, hogy pár hülyegyerek miatt parázhatok. Ezen múlik az életük, értitek? Hogy ne lennének már idegesek...

Forza vecchio cuore rossoneri!

torrente
szeva Woody!

Pyx
jólmegmondtad :-)

SoDI---
MB abban volt hülye, hogy nem kalkulálta bele azt, hogy egyesek erkölcsi mércéje a béka s*ggét is alulról súrolja és nem szívbajosak lenyúlni a tételsort.

Pedig
.. ez
... Magyarország 😊

Remélem a jövö évben érettségizöket jol megszivatják nehogy jo legyen már..
súlyos..
Láma!
szerintem meg igan!

Ja, még egy apróság. A Danubius-t hallgassátok. Anyám most hívott. Május 28-a az új matek érettségi idõpontja. Gratulálok!

\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"

Így lehet hogy nem is azok szívnak akiknek megvolt a matek elõre, hanem akik annyit tanultak rá mint a szar, mert kell nekik a továbbtanuláshoz!

Errõl van szó...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

torrente
Ja, túl naív volt MB. Egyébként ha 1 nap alatt meg lehetett oldani a mai töri nyomtatását, logisztikáját, miért kellett hetekkel elõtte kivinnia sulikba? Jövõre hétfõn reggel 5 és 7 között kellene átadni az iskoláknak és hétfõn 10-kor kezdeni a vizsgákat. Legalább a hétvégi utolsó nagy tanulás után 1-2 órával többet aludhatnának a diákok. Már aki tud. Én például elaludtam a szóbelimrõl. Úgy jöttek értem az osztálytársaim, hogy bevigyenek a suliba.

szerintem mondjon le az egész oktatásügyi tárca és állítsák vissza a régi rendszert.Az okozott kárt pedig a kormány fizesse ki. 😊)
Láma!
ehh, de ha áévvégit választ és nem kell neki , akko np4!😄DD