Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
nem politizálok, csak megfigyelem, ki mit ír.

Most én védem a Magyar Bálintot, és a többiek utálkoznak rá.

Milyen furcsa, ennek eddig az ellenkezõje volt igaz :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

forestjr79
Igaz, hogy már nincsen sorkatonai kötelezettség, de valakinek fontos az, hogy minél hamarabb lediplomázzon, és ne lógassa a farkát egy évig.

Forza vecchio cuore rossoneri!

torrente
elbasztad

bizti

Lehet, hogy ezek a barmok még azt is kitalálják, hogy a szóbelit majd meg kell ismerni, mert a jövõbelátás tételét ismeretlenek felrakták a netre!😊 Amúgy ez az OM féle netkommandó is egy nagy kalap sz.r! Õk biza keresõprogramokkal kutatták a "rejtett" tételek honlétét! Szakemberek? Nekik már megvan az érettségijük, ha megvan, mégis alkalmatlanok, akkor meg mirõl beszélünk! Erkölcsök pedig eddig sem voltak M.o.-on, hát ezek után meg.......
Golyo69
Ha metekot újra kell írni akkor a magyaron is elgondolkozhatnának!!!
Szerintem annak is az évvégi jegyet kellene akkor beírni igy lenn az igazságos!!
Mondjuk az a magyar Közoktatás egy rakás szar!!
Nem tudom hogy kerülhetnek ilyen emberek ilyen pozicíókba!
na mindegy én biztos nem írom újra!!

GGMU

Most hallottam a Kossuth rádióban hogy mégis mindenkinek újra kell írnia a matekot! Ez igaz??!

War. War never changes.

Láma!
jaja!!😄DD
elsö?

Hát ez nem lehet igaz!a matekom kb. 90 pontos lett(saját fejbõl) erre most írhatunk másikat!ez aztán a kibaszás a becsületes diákokkal!jobb dolgom is lenne mint május 28-ig megint a matekon görcsölni!!!!!!<#falbav><#gonosz2>

szevasztok! megírtam a törit is

VinylToy
háhogyne

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

tök mindegy kitalálta ki ha nem tudják kivitelezni nem?
Láma!
ték

forestjr79
Ne haragudj, de ha ilyen miatt kellett volna kihagynom egy évet, és elvittek volna katonának, biztos halálra pofoztam volna mindenkit, akinek benne volt a keze.

ezt a szívást!

Láma!
ték

Láma!
no politik sodi!

VinylToy
öröm ide gyereket csinálni!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ugye aki már érettségizett könnyen pofázik

torrente
Úgy sem ér semmit a diploma.

VinylToy
bizti?

Láma!
ehh, az jo nem???
terhes vagy?😄DDD

ZsZso
Fidesz találta ki anno a kétszintû érettségit ... jó 5let volt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

SoDI---
Én tudjátok, minek örülök?

Hogy most végre a fiatalok is tömegével utálják meg a liberálisokat. 😄

Tán még a füvesek is 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Láma!
😄DDD

VinylToy
terhességi teszt kell!

a faszodat hogy igen

Láma!
😄DDDDDDDD

VinylToy
jujmostmilesz?

Unknow
Hm...miért lett törölve a hozzászólásom?
VinylToy
sosevoltjobb

bertino
Sajna ez tényleg így van, nem kellett volna átbuherálni az egészet b*sszátokmeg <#shakehead>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VinylToy
büntipont

Pyx
ezzel a gagyilogóval? neeem 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

VinylToy
büntipont

torrente
"akinek az eredménye két jeggyel (kb. 40%) rosszabb, azt jól megbaszni"
Remélem sok csinibabának rosszabb! <#finom>

Sanyix
Hülye balfasz barom volt aki ezt az egész 2szintû érettségit kitalálta, és ez a magyar bálint (illik kisbetûvel írni ennek a gennygombócnak a nevét) ez olyan hülye mint a segg bazeg ez hogy tudta az 1. osztályt kijárni???

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Láma!
a faszodat rá hogy nem!!!

VinylToy
büntipont

ARRA SENKI NEM GONDOL, HOGY AZ ÉRETTSÉGI ÁTLAG MINDENKINEK KELL.
AKIK NEM ÍRJÁK ÚJRA MEGINT ELÕNYBE VANNAK!!!!

MAGYAR BÁLINT nagy ökörság amit kitaláltatok.
Ember kapj a fejedhez. Ebbõl megint csak botrány lesz
Láma!
miért?
beteg vagy?

a faszomat rá hogy valami igen igen kurva nehéz lesz a második

VinylToy
picit se?

Láma!
mé?
hajos bekonferálna!!😄DD

<#worship>

VinylToy
Kicsit dolgozom, de utána megyek haza, be kell ugrani a gyógyszertárba 😞

SoDI---
"Jaj istenem, a végén egy évvel idõsebb legyek az egytemen, mint a többiek!
Jaj jaj jaj"

és akkor mi van? most õszintén...
23 helyett 24 éves korodban lesz diplomád...
na bumm

Láma!
jah, vágoim!!
htx

forestjr79
Meg azé, aki kiszivárogtatta...

Pyx
nem szeretnék offolni, meg bennelennia tévében

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.