Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha errõl lenne szó, azt nem raknák ki a netre, hanem szépen megkapja egy borítékban.
Jelen esetben viszont azt/azokat kellene szeneslapáttal félholtra verni, akik kirakták a netre. Utána jöhet az OM.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tök mind1 hogy 5ös lette neki vagy nem mert ha a matek kellneki továbbtanuláshoz akkor megkell ismételnie !!!!!!!!!!!!!
\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"
nekem nem volt meg és számít a továbbtanuláshoz
az mar lofaszt se oszt szoroz:\
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Na csá
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Arról miért tehet a szerencsétlen diák, mert abban a szros OM-ben olyan alkamatlan emberek vannak, akik kitalálnak egy olyan rendszert, ami bukásra van ítélve?!
MB abban volt hülye, hogy nem kalkulálta bele azt, hogy egyesek erkölcsi mércéje a béka s*ggét is alulról súrolja és nem szívbajosak lenyúlni a tételsort.
Hát Istenem, ilyen ország ez...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez az egész õrzési-szállitási rendszer, ahogy az om csinálta egy nagy felelõtlenség volt a részérõl. Persze, az követte el a legnagyobb bûnt, aki ellopta a tételeket, de az om megcsinálhatta volna ezt egy sokkal biztonságosabb módon is, szal az õ felelõsségük is ez a botrány...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
__|__ ________(*)________
- Nem - válaszoljuk.
- Ha megtalálják, ne küldjék el senkinek.
De titokban tartani meg nem poén 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
az a legszomorúbb hogy kurvára igaz...
\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"
Ez aztán a döntés!
Gratula!
Ez az új rendszer sem szakmailag,sem módszertanilag nem megalapozott.Teletömték a zsebüket az ötletgazdák,aztán azt hitték,hogy ettõl mûködõképes lesz.
Magyar Bálintnak kb annyi köze van az oktatáshoz,hogy az anyukája egyszer valamikor tanítónéni volt.
Remélem,belefulladnak a saját mocskukba,bukjanak csak bele a nagyszerû ötletükbe.Ezek után a minimum lenne,hogy lemondjon a fél tárca.
Na de hát legyen igazatok és az sem lesz nehéz...
Lehet hogy emeltszintûre kellet volna mennem?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
- Szomorú vagyok - mondja egy ünneplõbe öltözött lány a 18-as villamoson.
- Miért? - kérdezi a barátnõje.
- Attól félek, hogy érvényteleníteni fogják az eredményt, és én mindent tudtam.
- Én is ettõl tartok - válaszolja barátnõje.
Az egyik budapesti iskola közelében déli tizenkettõ körül, a matekérettségi végeztével csoportokba verõdnek a diákok. Szinte senkinek sem sietõs, inkább a "holnapjuk" miatt aggódnak.
- Azt hallottuk, hogy újra- vizsgáztatnak bennünket matematikából - panaszolja egyikük.
- Meg hogy újra kell érettségizni mindenbõl - vágja rá a társa.
Többen tétován sétálnak fel-alá, aztán néhányan beülnek a közeli büfébe. Rövid idõ alatt elhatározzák, hogy bármi lesz is, õk nem fognak újra érettségizni. Éveken át készültek a vizsgára, mások hibája miatt ne õket büntessék.
- Valakik a sorsunkkal játszadoznak - állapítják meg. Úgy vélik, ez egy elõre megtervezett kiszivárogtatás volt, már jóval a határidõ elõtt kinyomtatták a tételeket, majd egy elhagyott helyre szállították.
- Az jár a legrosszabbul, aki komolyan vette az érettségit és a felvételit. Aki lazán áll hozzá, nem fog szenvedni másodszor sem. De sokunknak egy újabb vizsga valóságos tortúrát jelentene.
Abban is egyetértenek a fiatalok, ha meg kell ismételni valamelyik vizsgát, az az új érettségi-felvételi rendszer bukását jelentené. Meg a több tízezer diák kicsinálását - teszi hozzá egyik lány.
- Ti megtaláltátok a tételeket? - kérdezzük tõlük.
- Nem.
- Tehát kerestétek.
- Titokban tartottuk volna.
Aztán visszakérdeznek:
- Mondják, önök már látták a tételeket?
- Nem - válaszoljuk.
- Ha megtalálják, ne küldjék el senkinek.
Az interneten tegnap a kora délutáni órákban félórás keresés után le lehetett tölteni a mára tervezett történelemtételeket.
Egy neve elhallgatását kérõ tanár szerint minden vizsgát meg kellene ismételni, mert túl sokan juthattak hozzá a kérdésekhez. Állítása szerint a két szintet - közép- és emelt - össze kéne vonni, és új, egységes tételeket kellene kidolgozni. Sajnos valaki nagyon kibabrált a gyerekekkel - teszi hozzá.