Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érvelést meg 4 oldalt írtam nagy nehezen!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Sok sikert sneciek. hnapra is.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az érvelésben sok irodalmi mûvel foglalkoztam, aztán elmagyaráztam benne, hogy a környezethez hozzátartozik a közösség, így lehewtett rizsázni benne rendesen. Meg egy két gondolatot beleraktam, hogy: a környezet alakítja az egyént, és az egyén alakítja környezetét. Szeretik az ilyesmit nálunk a tanárok.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez alapján úgy 34 pontom lehet 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a kurvaanyáát😄
Csak lehet h kicsit bekavartam, mert a fõhõsnek én a nagyságos asszonyt vettem, és nemtudom, hogy jó-e <#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De amúgy a szövegértés tényleg könnyû volt, az érvelés fos.
szóval cska feltételezés,szerintem
és odaírtam hoyg a fószer az interneten találta meg(vagyis idéztem a szövegbõl)
Ti mit írtatok arra, hogy a kódex nápolyi könyvtárban van ?
ez a szövegértés egyszerû volt,de ez az érvelés egy szarhugyfos volt
érvelést meg irtam 3 és 3/4 oldalt.... de ez se volt valami izéé 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Babits Mihály: Mint egy különös hírmondó vagy József Attila: Holt vidék címû versét elemezhették az érettségizõk. Emellett összehasonlíthatták az index.hu egyik írását - amely arról szól, hogy egy mozdonyvezetõ a pártállami rendszerben kómába esett, és a polgári demokráciában ébred fel - irodalmi alkotásokkal, például Az ember tragédiájának egyes jeleneteivel.
A diákok választhattak továbbá egy érvelõ típusú feladatot is. Az alapszituáció szerint egy kisvárosban bezár a mozi, a helyén kávéházat akarnak nyitni - az érettségizõknek érveket kellett felhozniuk a két intézmény ellen vagy mellett.
Emellett egy napilapban megjelent, Szentmártoni Szabó Gézával, az ELTE BTK régi magyar irodalmi tanszékének oktatójával készített interjút kellett különbözõ kérdések alapján értelmezniük a maturálóknak. A cikkben arról esik szó, hogy az irodalomtörténész felfedezte Janus Pannonius reneszánsz költõ egy eddig csak felerészben ismert alkotásának teljes, hibátlan szövegét.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A töriérettségi a harmadik napon már olyan volt, hogy tényleg mindenki oda-vissza tudta a kérdéseket elõre, ezért bejelentették, hogy SOS újat nyomtatnak és reggel széthordják (emiatt késõbb is kezdõdött a töri érettségi azt hiszem 1-2 órával). A lényeg, hogy Tomcat ekkor még este telespammelte a netet, hogy õneki bizony megvan az új feladatsor is, fényképeket is pakolt, amikrõl aztán utólag kiderült, hogy közük nincs a tényleges feladatsorhoz.
Viszont! Itt a lehetõség, hogy híresek legyetek... beszúrtok egy kamu 10 évvel ezelõtti képet a fórumba és a balfax média szépen rá is harap. Persze tuti kopogtatnak majd a rendõrök a házad ajtaján :-D
No, kinek a nickje akar híres lenni? (Az enyém nem...)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valaki meg tudná mondani hol lehet megnézni a mai emelt magyar éretségit?
Köszi szépen elõre is😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nekem 3 éve volt, azóta ugyan sok idõ eltelt már, de a vizsga elõtti érzés megmaradt az egyetemnek köszönhetõen, szóval át tudom érezni a helyzeteteket, de higgyétek el, lesz ez még rosszabb is. 😄
(De mint tudjuk, mindig az aktuális akadályok a legnehezebbek 😛)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Akit érdekelnek a tételek, azok írjanak privit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(