Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
57.o. lap teteje mûveletek, alulról a 2.
ugye a*b=|a|*|b|cos alfa
az |a| a vektor hossza (gyök alatt két koordináta négyzete külön és összeadva...) Ez ok.
De az a*b-nél milyen számokat kell összeszorozni?😄 Le blokkoltam😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
imádtam ezekbõl a dogákat...na meg az eredmények is érdekesek lettek😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2 emeltet meg csináljon, akinek 2 anyja van(bocs, aki ezt teszi😄DD).
Mellesleg a valószínûségszámítás, a statisztika, és a kombinatorika nem az erõsségeim közé tartoznak😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megpróbálok nyugodt maradni és legalább a forrás-elemzõs feladatokra nagy gondot fordítva hozni a pontokat.Tényleg körülbelül 60 ponttal az írásbelin elégedett lennék. Ehhez jól kell megírni az esszéket és mondjuk akkor szinte alig kell hoznom tesztes feladatokon. ÉS utána megnyomom a szóbelit és akár még egy 80% körüli eredmény is kijöhetne, csak kár hogy nem vagyok ilyen optimista és azthiszem a 60% sem lesz meg. Rettegek. 😞
Csak a baj az, ha nem elég a % . Amúgy kell az emelt, ha fõiskolára akarsz menni, akkor kell. Anélkül nem nagyon lehet bejutni sehová. Bár
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Meg, hogy 90 % kéne.
Tudok mindent, szinte biztos, hogy megy majd összes feladat is, de biztos elbaszok kis dolgokat :s
Szerencsém se volt, és el is rontottam.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
de gondolom nektek is kellett beadni függvénytáblát,abban meg benne van minden csak ki kell másolni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kicsit gáz, hogy matekérettségi elõtt 13 órával ilyeket kérdezek! XD
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A fõiskolás matek sokkal-sokkal nehezebb, szenvedek is vele rendesen.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Viszont a szerdai emelt töri wááááááááá 😞 Rettegek.... :S
Szerintetek a két hely közül valahova elég lehet 320 pont?
SZIE-GK Pénzügy és számvitel jelentkezõk: 193 (73an elsõ helyen) és az irányszám min30 max 100
SZIE-GK Gazdálkodási és menedzsment 175 (34-en elsõ helyen) az irányszám ott is ugyan ennyi
Tavalyi ponthatár sajnos nincs. Így kb. fogalmam nincs. De 320 pontom tuti lesz. Elég lehet az egyik helyre?
http://eduline.hu/erettsegi/20100503_magyarerettsegi_feladatsorok_megoldasok_2.aspx
[/spam]™
Amúgy ahogy a megoldásokat nézegetem, a szövegértésem 90%os, a szövegalkotásról meg nem nyilatkozok 😄DD
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az elsõ részhez meg kellett volna 5 perc pluszban. Így is végeztem, de húzós volt.
várom a matekot, fel a fejjel 😊
Töltöttem le egy másikat amit akar.. de így sem jó :/
Majd csak megbírkózom vele valahogy.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
( bocs az off-ért, de valaki html-ben nem tudná belinkelni a feladatsort és a javítókulcsot is, mivel valamiért szarakodik a gépen-.- nem nyitja meg a pdf-t. köszi. )
Amúgy a harmonikus közép nem kell érettségire?
Érdemes még tudni, hogy a számtani mindig nagyobb a mértaninál kivéve ha a vizsgált számok ugyan azok.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
a biztos nem biztosnál csak gyorsan alááhuzgaltam a végén :S
mértani: összeszorzod és gyök alá rakod
Amit te mondasz, az az átlag 😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
De azért jól nézünk mûr ki,h középszinten ilyen,környezet hatása a szereplõkre téma van,amiket példákkal kell alátámyasztani,emelt szinten meg érvejjé a kávéház meg a mozi melett..Lófaszt nekik!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/