Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ab=a1b1+a2b2

57.o. lap teteje mûveletek, alulról a 2.

fsgh
Holnapi matekkal kapcsolatban😄 Skaláris szorzat...

ugye a*b=|a|*|b|cos alfa

az |a| a vektor hossza (gyök alatt két koordináta négyzete külön és összeadva...) Ez ok.

De az a*b-nél milyen számokat kell összeszorozni?😄 Le blokkoltam😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
szórás, várható érték stb. szvsz csak emelt szinten várható😊

imádtam ezekbõl a dogákat...na meg az eredmények is érdekesek lettek😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Igen, valszám szar 😄 Meg szórást se akarok számolni, igaz számológép megoldja, de mire bepötyögöm :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mor3llo
Ilyenkor szerencsés vagyok, mert a matektól nem fosok, mivel mindig jó voltam belõle viszonylag, és 4évig matektagozatra jártam ugyebár gimiben...csak már nem kell belõle az emelt, mert még õsszel megcsináltam a föci emeltet😊
2 emeltet meg csináljon, akinek 2 anyja van(bocs, aki ezt teszi😄DD).

Mellesleg a valószínûségszámítás, a statisztika, és a kombinatorika nem az erõsségeim közé tartoznak😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ramox
Sajnos én hülye vagyok nyelvbõl és nincs nyelvvizsgám így úgy érzem hogy nem is fognak idén felvenni csak felsõfokú szakképzésre, azonban ha jönne a törim mondjuk 60-70% közöttire akkor jövõre megcsinálnék egy nyelvvizsgát és úgy már elég lenne a pont azt hiszem. Amennyiben nem lesz meg a 60-70% közötti töri, úgy jövõre ezt is ismételem...
Megpróbálok nyugodt maradni és legalább a forrás-elemzõs feladatokra nagy gondot fordítva hozni a pontokat.Tényleg körülbelül 60 ponttal az írásbelin elégedett lennék. Ehhez jól kell megírni az esszéket és mondjuk akkor szinte alig kell hoznom tesztes feladatokon. ÉS utána megnyomom a szóbelit és akár még egy 80% körüli eredmény is kijöhetne, csak kár hogy nem vagyok ilyen optimista és azthiszem a 60% sem lesz meg. Rettegek. 😞

Ja, nekem is volt ilyen gondom. Egyébként, a lényeg: nyugodtnak kell lenni. Valamennyi csak eszébe jut az embernek.

Csak a baj az, ha nem elég a % . Amúgy kell az emelt, ha fõiskolára akarsz menni, akkor kell. Anélkül nem nagyon lehet bejutni sehová. Bár

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Firerock
inkább az a kérdés hoyg mi megy😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ramox
Az a nagy bajom hogy hiába tanultam 4 éven keresztül... Már azokat a dolgokat se tudom amiket 2 hónapja tanultam... 😞 És nem is ismételtem sajnos eleget... Bánom már ezt az emelt választást.

Sok kis szar 😄
Meg, hogy 90 % kéne.
Tudok mindent, szinte biztos, hogy megy majd összes feladat is, de biztos elbaszok kis dolgokat :s

Na igen, van olyan tantárgy amin még középszinten is megfelelne a 60% , csakhogy nekem 90% kellene, mert nincs elég felvételi pontom így.

Szerencsém se volt, és el is rontottam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ramox
Úristen hallod mekkora boldog ember lennék a 80%-al..... De jelen tudásommal azthiszem a 60%-nak is örülnék....

HTS s3rg1nh00
igen és igen
de gondolom nektek is kellett beadni függvénytáblát,abban meg benne van minden csak ki kell másolni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lippet
Na pl.: 4; 5; 6; 7 mértani közepe 4*5*6*7 a 4. gyök alatt?
Kicsit gáz, hogy matekérettségi elõtt 13 órával ilyeket kérdezek! XD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nem olyan vészes az emelt töri sem. Bár én pont elszartam(80%)

Amúgy mi nem megy matekból, hogy ennyire féltek tõle?
Eagle16
Nekem pont 60%-os lett 2 éve a matekom, örültem neki mint az állat 😄
A fõiskolás matek sokkal-sokkal nehezebb, szenvedek is vele rendesen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ramox
Én is. :\ Jó lenne legalább egy 60% de ez csak vágyálom 😄
Viszont a szerdai emelt töri wááááááááá 😞 Rettegek.... :S

tommygear
helyes
Firerock
de parázok a holnapi miatt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ugyanide jelentkeztem és én 380 pontot (2 db 95% érettségi) gondoltam minimum mindkét helyre...
irányszámnál a min 15, de az úgyse nagyon számít
Sziasztok!
Szerintetek a két hely közül valahova elég lehet 320 pont?
SZIE-GK Pénzügy és számvitel jelentkezõk: 193 (73an elsõ helyen) és az irányszám min30 max 100
SZIE-GK Gazdálkodási és menedzsment 175 (34-en elsõ helyen) az irányszám ott is ugyan ennyi
Tavalyi ponthatár sajnos nincs. Így kb. fogalmam nincs. De 320 pontom tuti lesz. Elég lehet az egyik helyre?
CattiBrie
Itt vannak az érettségi feladatsorok és a megoldások
http://eduline.hu/erettsegi/20100503_magyarerettsegi_feladatsorok_megoldasok_2.aspx

[/spam]™

20 % ^^

Hány pont kell a ketteshez? <#idiota><#idiota><#idiota>
Amúgy ahogy a megoldásokat nézegetem, a szövegértésem 90%os, a szövegalkotásról meg nem nyilatkozok 😄DD

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

matyi0323
Innen akartam, de már látom Cat válaszát.. : )
Azért köszi.
De lehet jövök holnap is..😄xD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ORIGOn van valami megoldás-féleség.
Nincs még fent, csak holnap les.z

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Add meg az OM honlapon a linket, ahol van a file és megcsinálom neked.
Hm, oks, igazából még sose volt olyan h több számnak kellett volna, de ki tudja 😄

Simán lehetett írni 3 oldalt a novelláról, ha nem vagyok lusta megvan a 4 is. Az érveléshez haverom 4,5 oldalt írt. Egyikünk se nagy magyaros, de ez most nem volt nehéz.

Az elsõ részhez meg kellett volna 5 perc pluszban. Így is végeztem, de húzós volt.

várom a matekot, fel a fejjel 😊

matyi0323
Kössz. De nem jó, mivel az a gondom, hogy nem is tölti le a fájlt, csak az om honlapról elküld az adobe readerre, miközben van fent olyan prog.

Töltöttem le egy másikat amit akar.. de így sem jó :/
Majd csak megbírkózom vele valahogy.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ITT át tudod tolni.
matyi0323
Hali. Na mizujs, hogy ment srácok?😄

( bocs az off-ért, de valaki html-ben nem tudná belinkelni a feladatsort és a javítókulcsot is, mivel valamiért szarakodik a gépen-.- nem nyitja meg a pdf-t. köszi. )

Aki ilyen piti dolgokért is függvénytáblát nyitogat, annak hamar el fognak kopni az ujjai... 😊

Amúgy a harmonikus közép nem kell érettségire?
bardocz
Érdemes még tudni, hogy a függvénytáblában mit hol kell keresni😄
Ami még kimaradt: mártani közepe is akárhány számnak lehet, összeszorzod mindet és annyiadik gyök alá teszed, ahány számod van.

Érdemes még tudni, hogy a számtani mindig nagyobb a mértaninál kivéve ha a vizsgált számok ugyan azok.
Freddycom
Két számnál gyök alá rakod simán, mert két számot tettél a gyök alá, de több számnál annyiadik gyök alá kell tenned, ahány szám van a gyök alatt.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

szerinted miért tettem ki azt a két emotikont?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

számtani közepe nem csak két számnak lehet, szóval teljesen jó írta õ is.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

oliwwer
a számtani közép meg az átlag az ugyan az.
Palesz2
óóó 6+7 pontos feladott nemcsináltam :S
a biztos nem biztosnál csak gyorsan alááhuzgaltam a végén :S

számtani: összeadod a két számot és osztod kettõvel
mértani: összeszorzod és gyök alá rakod

Amit te mondasz, az az átlag 😄

bardocz
Srága 4jegyû 30. oldal.
lippet
Na hangolódvád a holnapi matekre! A számtani közepet úgy számoljuk, hogy összeadjuk a számokat és elosztjuk annyival, ahány számot összeadtunk! Na de a mértanit, hogy számoljuk?!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

berlinboy6329
Flõleg a hülye érvelés..A többihez hozzá sem tudtam szólni,mert órákon elég szar voltam összehasonlitûsban,meg honnan a picsából tudjam,h X költõ Y versének Z sorában mire gondol?Novellaelemzést meg nem gyakoroltuk..Talán 2X irtunk,azt is tavaly,szal tapasztalatom sincs..Évelésnél meg amit irtam kaptam egy 5 alát jee,az egyetlen jegyem ami átlépte a 4/5öt(A többi mind az volt 6-7D😎,szal érveltem,akármilyen idióta téma is volt...

De azért jól nézünk mûr ki,h középszinten ilyen,környezet hatása a szereplõkre téma van,amiket példákkal kell alátámyasztani,emelt szinten meg érvejjé a kávéház meg a mozi melett..Lófaszt nekik!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nehéz volt a magyar még középszinten is... :C
theone91
A szövegértés fájdalmas volt. Be sem tudtam fejezni normálisan, annyiszor kellett újra átfutnom a szöveget... Nem is tudom mikor voltam utoljára ennyire szellemileg hulladék, miont most. Rohadt fárasztó és frusztráló volt... Ez most eléggé elcseszte a pontokat.