Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Aki becsülettel tanult az érettségire, az játszi könnyedséggel, legalább ugyanilyen szinten megírja az újat is. A szerencsének nagyon kevés a százalékos hozzájárulása.
Könnyen megérthetõ az is, hogy ha kikerültök a nagybetûs (nagy K betûs) életbe, és pályáztok egy állásra, lehet, hogy pont egy kamuérettségis fogja elõletek elhalászni, és pont azért, mert jobb a matekjegye. Azt sem neveznétek túl igazságosnak.
A másik oldal, a tételre "befzetõk" most jotalannak találják az újraírást, mert az újnak nem tudják a tételeit, de ezt nem mondhatják ki... inkább bekapatják az OM-mel azt, ami a fejük helyén van.
Nincsenek 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Innen jönne vki?
amugymeg ha már vki emgszerezte és meglátta milyen piszok könnyû mi a fenének kell híreszteli.. hameg annyira azt akarja, akkor küldje msnen vagy mailban, és nyomozhatnak.. de a sok birka ezt nem éri felésszel?
Tehát ha emiatt az ügy miatt neadjisten elrontasz valamit...
Hát na bumm, jövõre kijavítod, egy éved lesz csak erre, ennyi idõ alatt bárki felkészül emelt szintbõl is színötösre, ha otthon ezzel foglalkozik szvsz.
Na jó, mentem zh-t írni...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
GYAGYAMOGYI GYAGYAMOGYI JUHÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúú <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
most bele lehet halni, tényleg.
de ezt én csak, mint a LEGROSSZABB estet mondtam... bizonyítandó, hogy nem múlik senkinek se az élete ezen, nem hogy százezreknek...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Feladat: Minden válaszra 1 pontot kap az ember és 6 választ kellett megadni.
Maximálisan elérhetõ pontok száma: 5
Feladat: Mi látható képen? Melyik fogalom társítható mellé? 4pontos kérdés, 4 rublika , 5 építmény , 5 fogalom. Minden építményhez tartozott egy fogalom tehát még az se lehetett,hogy becsapós kérdés... Érdekes...
OTT IS TUDTÁK? CSAK NINCS BAHÉ BELÕLE!!!!!!!!!!!!!!!!