Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszi értsétek már meg, hogy nem baloldali, és nem is jobboldali tételeket tettek fel a netre, és nem is egyoldalú érettségit írtok!
Fejezzétek már abba a nonszimpatikus oldal sárral dobálását! Ezzel senkit nem fogtok meggyõzni, politikuspalánták!

grizzly21
<#violent><#gun>SZDSZ<#duhos2>
M.Bálint<#mf3>
----ennyi----------------------------------------------------------------------

kösz,de ha az evvegi jegyem szarabb lett, mint az erettsegim, de NEM tudtam a megoldást!??? Akkor baszhatokm????!!!<#falbav>
Olyan szempontból is rohadt jót tettek velünk, hogy most a tanárok még a szokásosnál is idegesebbek és gecibbek, de hát rajtunk kell megbosszulni, hogy nem mehet haza már délben borozni a sok "pedagógus"!<#gun>
AnuluWork
Miért is? Ez az igazság. 2002 óta a Lampert, Magyar és még 1-2 ember maradt meg a régi kormányból. (A felsõ részt meg nem vágtam le, mert akkor rakosgatni és linkelni kellett volna.)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nehogy ujraírjuk a matekot bazd+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törit jól megnövelték 28 oldalra , lúzer parlamentes banda<#hehe>

Pyx
ezmeg csak ötször volt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

jó kép

Pyx
del

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ha már linkként nem tetszett...

Unknow
Ezt nem kellett volna....
AnuluWork
Basszus mondjon akkor le. Magyar Bálint is lemondhat, max. baszhatja az egész karrierjét. És? 1 év múlva sehol sem lesznek. Az a szar, hogy mindenki még békésen ki akarta bírni az egy évet, erre ...

Ha MB is lelép, sok régi arc nem marad a kormányban.

hogy kell ide olyan képeket betenni?
Shadowkiller
de azt vágjátok hogy akinek nem felvételi tárgy az az évvégi jegyét is kérheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matek

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Unknow
Amúgy köszönetet mondhattok a médiának akik csak egy - két diák nyilatkozata alapján olyan kijelentéseket tettek amiket nem kellett volna.
Shadowkiller
de azt vágjátok hogy akinek nem felvételi tárgy az az évvégi jegyét is kérheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

ezt igen igen jól megmondtad barátom.te vagy ma az elsõ értelmes ember

Sanyix
legalább normális helyen lenne:
peticó címe: Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www2/Lib.inc on line 500

Ezt inkább nem írom alá...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Unknow
Sokáig pampog majd még itt a jó nép és meglátjátok mindenki nagyobbat fog szívni. Inkább készüljetek az angolra mert várható,hogy nehezebb lesz.

JA és ISMÉTLEM! AZ ÚJRAÍRÁST TI KÉRTÉTEK AKIKNEK BELESZÁMÍT A JEGY A TOVÁBBTANULÁSBA MERT,HOGY IGAZSÁGTALANOK VELETEK SZEMBEN! Innentõl kezdve már én se tudok mit mondani...örülök,hogy én maradok a sulimba tovább. Éljen az iskolám, éljek én 😊
az is jo, hogy iyg a szobelikre is kevesebb idonk marad készulni... ami szinten nagyon lenyeges lenne....<#gonosz3>
AnuluWork
Azért én megpróbálom.

MDF, mint jobboldal? Pff. Ott van igazán "Vezér" ...

Talán mert van aki már rég programot tervezett. Gondolom azért rakták akkora, hogy mindenki idõben be tudja kalkulálni....

Shadowkiller
na mondjad?! várom a választ

OptimusPrime
Hi All!

Mindkét félnek igaza is van, meg nem is! Egy ideje figyelem, hogy mi megy itt. Úgy voltam vele, nem szólok bele, legyen ez mindenki szuverén ügye, ám most azért mégis elmondom a véleményem!

Azok, akik már túlvannak az érettségin, most a gyõztesek nyugalmával számolva nézik a kialakult helyzetet. Ráérnek kilogikázni, hogy vajon hol lehet a hiba forrása, hiszen nyugodtam lehet mondani: "nekem már megvan, csocsi!".
Ugyanakkor a most érettségizõk oldala sem egyszerû, mert bár visszagondolva, tényleg nem volt olyan vészes, és valóban nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de azt gondolom, hogy egyikünknél sem voltak ekkora kavarások! Az érettségi nem nehéz, legalábbis nem annyira, mint azt gondolják, persze, aki nem csinált semmit négy év alatt..., sokkal inkább mentális hatásai vannak az egésznek, hiszen a stressz az, ami folytonos feszültséget okoz. Az, hogy itt az ennyi "újreg", ez egyfajta megnyilvánulása ennek az egésznek, kétségbeesett kapkodás, hátha ez segít. Mi, akik már több éve túlvagyunk ezen tudjuk, hogy nem segít, de hát mondjál bármit egy "gyereknek" biztos, hogy az ellenkezõjét fogja csinálni! A kialakult helyzeten semmit sem javít az OM döntése, sõt! A rendes érettségi egy hét alatt lemegy, aztán egy hónap szünet, majd a szóbelik jönnek, és annak is három nap alatt vége van! Itt most a matematika miatt lehet izgulni még két hetet! Mindegy, hogy mennyire könnyû, vagy nehéz, a lényeg a folytonos stresszen van, idegörlõ. A tegnapi balesetek sem véletlenek, és õszintén meg lennék meglepve, ha ma kevesebb ilyenrõl hallanánk!

Az tény, hogy Magyar Bálint és az OM hatalmasat hibázott, de ne feledkezzünk meg "partiarcról" akinek nagyban köszönhetõ, hogy ez a helyzet így alakult. Még akkor is, ha õ közvetlenül nem is látta a tételeket. Godoljatok bele, ha akkor vasárnap este nem linkeli be a képet, lehet, hogy akkor is gyûrûzik a botrány, de teljesen más irányban... (...). Onnantól lett hangos az Internet, a sajtó, az SG...!

Én csak sajnáli tudom a mostani érettségizõket, mert nem hinném, hogy bármivel is rosszabbak lennének, mint mi, akiknek már megvan. Csak ez az áldatlan állapot, meg ez a reform-oktatás nagyon rosszul jött ki, ennek nem szabadna így lennie, egy érettségi nem errõl kellene szóljon, ez tényleg kiszúrás mindazokkal, akik tisztességgel, becsülettel tanultak és jól akartak teljesíteni. A kialakult helyzetben nem lennék meglepve, ha eminens tanulóknál is úgy pattanna el a cérna, ahogy még soha és nem lennének képesek arra a teljestményre, amit elvárnak saját maguktól. Újfent csak a feszültség miatt.

Csak magamat tudom ismételni, sajnálatos és szánalmas a kialakult helyzet, azért Én kiartást és sok sikert kívánok minden érettségizõnek, leginkább azoknak, akik hiába játszottak becsülettel, az 1 %, vagy 0,1 % "okoskodó" miatt szenvedhetnek!

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Sub
vágom. de az összes kibaszott politikus elmehet a picsbe!!!
Bebasszák 3 HÉT MÚLVA!!!!
Miért nem lehet most szombaton???
fasz kivan télleg már.

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

ölég

tipikus politozálás a legalja emerektol: beirja a véleményét, de a válazst már nem várja. Ez undorito, nevetséges, kicsinyes és szánalmas.
Írjátok alá:
http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H81718429227&
Golyo69
hát jóhogyx erre megy ki!!
most már megint lehúzuták az államot egy pár millával!!
Pedig másra is költhetnének pl az utak naagyon jó állapotba vannak!! ez csak egy példa volt és még lehetne sorolni

GGMU

AnuluWork
MB már jobboldali támadásnak, sõt terrortámadásnak nevezte az esetet.
Pár adalék az OMrõl:

Villaépítés: 2003-ban a tárcavezetõ nem tudott elszámolni egy 93,5 millió forintért megvásárolt budaligeti ingatlan vételárának tetemes részével. Magyar Bálint röviddel azelõtt vett föl kölcsönt a villára, hogy a kormány az állami támogatású hitel maximális összegét 30 millió forintról 15 millióra csökkentette volna.
Cisco-ügy: az oktatási tárca egy utólag több ponton jogellenesnek minõsített szerzõdést kötött a Cisco nevû amerikai céggel, amely korábban a tengerentúlra utaztatta Magyart és több vezetõ tisztségviselõjét.
Sulinet: az oktatási miniszter 2003 nyarán menesztette Majsai Gábor informatikai biztost, majd pár nap múlva utódját, Koltai Pétert, miután a Magyar Nemzet írásos dokumentumokkal igazolta, hogy a tender elõkészítésében is részt vett az a minisztériumi munkatárs, aki a Sulinet-program sokmilliárdos üzletében érdekelt Elender Kft. egyik alapítójának vendégeként nyaralt Balatonkenesén.
Szabálytalan Közbeszerzés: A Nemzeti Szakképzési Intézet közbeszerzési eljárása miatt Sári Lajos helyettes államtitkárnak kellett távoznia, mert a volt SZDSZ-es pártigazgató egyik korábbi üzlettársának referencia nélküli cége nyerhetett meg versenyeztetés nélkül egy csaknem félmilliárdos tendert. Magyar hosszas tagadás után elismerte, hogy a beszerzések nem voltak szabályosak, de ismét elhárította magától a felelõsséget, és a kancellária közbeszerzési igazgatóságát okolta a történtekért.
Megbízás a Wallisnak: ötvenmillió forintos megbízást nyert el az oktatási tárca hirdetéseinek elhelyezésére a tavaly év végéig Kóka János gazdasági miniszter résztulajdonába tartozó Wallis European Management Services Ltd.-hez kapcsolható Wallis-csoport egyik érdekeltsége.

Annyi majom sohasem volt az OMnél, mint most. Inkább a saját környezetüknél nézzenek szét, nem dolgoik-e túl sok fiatal csókos infos a tárcánál, aki erkölcsileg zéró, és kilohatta ...

Shadowkiller
Sub tudja mi az igazság ez is az <#violent>MSZP vergõdése!!

Gavaritye pa Ruszkij? (England and America don't deserves it, too.)
egyébként nem not, hanem doesn't

Trade
irja ujra mindenki!
Magyart is meg meg A MAI TORIT is.
Nekem is felveteli tagy es marhara orultem neki amikor kijottem matekrol hogy ennek vege,johet a fizika.

inkább azon kéne már kondolkozni hogy aki tavaly érettségizett 5 re megkapja a max 30 pontot+ha idén emeltet csinál akkor még kap +7pontot akkor is ha az 3.ez qrva sok többlett pont az idén érettségizettekkel szemben
<#gonosz3>

Unknow
Hát én is pampognék ha nekem újra megkéne írnom. Én ugyan nem szedtem le a matekot a netrõl...én egy kettesre megírtam és kész. Nekem az idegeim miatt lenne rossz ha újra megkéne írnom hiszen ezt a tantárgyat utálom a legjobban. Részemrõl én a humán tantárgyakat szeretem és kész. Azért ez se mindegy. Ne mond már,hogy te nem lennél full ideges ha kiderülne,hogy a Te érettségid érvénytelen és most újra meg kell írnod.
belegondoltatok, hohy mennyi pénz van ezek mogott a bizniszek mogott? ! (nyomtatás, ujranyomtatás, uj tipusu konyvek; felkészitok, stb...)
Pofázik a sok okos, hogy aki meg tudta írni csalás nélkül, az majd most is meg fogja simán írni! Na ez így is van! De nem tudom mi a f.szt szólt volna hozzá, ha neki is még1szer, ráadásul szombaton meg kell írni!?
Üdv! Talán igazad van, de mi van akkor, hogyha megnehezítik a példákat ??? Én a középiskola alatt végig 2-3-as voltam, de úgy érzem, hogy ez sikerült legalább 4-esre.(A kérdéseket pedig nem tudtam elõre). A feladatsor szerintem nagyon egyszerû volt. De mi van akkor ha legközelebb beleraknak olyan feladatokat is, amiket ha megszakadok se tudom megcsinálni ??? Akkor már mindjárt gyanús vagyok h biztos csak azért sikerült jól az elõzõ, mert megvoltak ??? Személy szerint én nem érezném igazságosnak, ha megnehezítenék a matekot. Amúgy ha ilyen szintû marad, felõlem irassák újra....

Sanyix
És még hiszel is ezeknek a geciknek a gyanúsításának is akik 100ezer érettségizõ életét most elbaszták? Hát nem kéne, nem a jobb oldal volt, nem az ellenzék, ez a kormány volt ami most van, csak szokás szerint bûnbakot keresnek. Tisztára mint Hitler hatalomátvétele, vagy mint Sztálin...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shadowkiller
na hi all hallotátok??? csak az írja újra akinek felvételi tárgy

torrente
Nem leszel népszerû ezzel a hozzászólással. Itt nagyon védik a Führert. Egyébként is, nem a jobboldal genyó, hanem csak a Fidesz. Szerintem az MDF képviseli az igazi jobboldali értkeket és nem csak pr-bõl áll a politikájuk. Na lépek is. Ne válaszoljon erre senki, mert úgysem olvasom el.

I don't speak Hungarian !This country not deserves it !

VinylToy
mitszámít?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hagyjuk már az oldalakat!

Bandee1987
na, mentem készülni holnapi angolra, bye, este még benézek..

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nevetséges ez az egész korrupt Magyarország és undoríto
AnuluWork
A barom aki bevezette nem jobboldali volt. Remélem vágod ...

nyereségvágyból elkövetett botránykeltés. Pénzt kértek a tételekért, és persze jó nagy reklámot is adtak az ügynek.
Csalás tavaly is volt, tavalyelõtt is, csak nem voltak ekkora marhák.

VinylToy
bal jobb, bal jobb mennek a majmok ... érettségizni (ja hogy újra megint) 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ranGer2
a magyarérettségit isirják újraa. sõtmég a töritizs haramgggggggyára... ÁáÛÛééák%,555

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?