Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem amilyen forgalom van ebben a topicban, senki nem olvassa el a másik véleményét, csak szajkózza a magáét, ezért leírom a húsleves receptjét.
Végy egy lábast, bele 3 liter vizet, melegítsd meg, és tegyél bele egy kék csirkét. Vegyél egy csomag száraztésztát, törd kisebb szálakra, és szórd bele. Sárgarépával, zellerrel, ínyencek babérlevéllel tálalva fogyaszthatják. Jó étvágyat kívánok!

óóó ez a sok lázító elem teszi tönkre a társadalmat

Sanyix
Hát igen velem is kibasztak, nem lennék ilyen ideges ha énis láttam volna a feladatlapot, de így lehet írtam egy 3-ast?? Persze 3-asból egybõl le lehet szûrni hogy puskáztam... De sajnos még ilyenen sem gondolkodtak (nincs is mivel) hanem jóvan gyerekek dögöljetek bele az érettségibe és szívjatok mint a torkosborz...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

azt hiszem megyek pihenni,kicsit lefáredatam
Ti meg lázadjatok!!!!!!!!!! <#integet2>
datango
igazad van!

mér te jól hallasz???

The Garrett
sok lettt az ujreg errefele...<#miaz>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
ne kiabálj!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ranGer2
ki fog kerülni 😄ddd ez 100 --> lefok esni a teherótóról...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Aquir
mi ez a szpemtopic? Close topic now

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Trade
nekem a tavalyi matekom 4 de nekem 5 KELL.
Mert ezert aldoztam fel vmit.

semmi.

Semmi sem történik véletlenül.

ÉS az a egjobb az egészben, h aki szenvedett, dolgozott vele tegnap, az is írhatja. Én pl 2-es voltam évvégén, és sztem a 4-es meglett volna tegnap!
Magukra vessenek, h kiszivárogtak a tételek a szervezés felületessége miatt. És amúgy meg sztem ki lehet szûrni azokat a sulikat, ahol nagy számban tudták a tételeket.
Pi***ba az eégsszel...
már beszerveztem a nagyapámat... <#wave>
Sub
???Ja és mi a grancia rá hogy ha 3 hétig basszák az eget nem kerül ki újra a feladatlap???

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

datango
áll még az az állapot hogy akinek nemlett tul jo meg nem ter el az evvegi jegyétõl annak nem kel ismételnie?

"ki az utcára, ki a rétre,
birkát lövök ebédre"
/IHM/

ranGer2
<#taps> ütyesek fatytok...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punkerwork
PartyFace-t kérdezd, hétfõ délután óta eltünt 😞

AnuluWork
Amúgy szörnyû az egész. Én mondjuk jóideje túl vagyok rajta, de röhej, hogy valaki még ebbõl is pénzt próbált csinálni. Vannak dolgok, amik tabuk. Pl. ilyen volt a piros gomb a hidegháborúban, és ilyennek kellett volna lennie pl. az érettséginek, mert ha vkivel ki lehet jól szúrni, akkor az a diákság, pont azért, mert kurvára kiszolgáltatott helyzetben van. Ez nem warez vagy más, ami csínytevés, és kiscsávó ha kell neki a progi pénzt ad érte, hanem pillanatnyi elmezavar, ami egy baszott nagy lavinát indított el, ami maga alá temette a 2005-ös érettségit.
Nem vagyok biztos benne, hogy csak a matekot kell majd újraírni. Remélem nem lesz igazam, mert tényleg kibaszás és idõpazarlás lenne azokkal, akik tisztességesek voltak, és úgy írták meg. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

fifûgyeljétek az esti hirakat...benne leszek... <#buck>
A száz lelépés programja már majdnem negyedéig kész.

The Garrett
Szavazzunk meg egy indítványt, hogy szavazásra bocsáthassuk a tüntetés lehetõsségét? 😊

datango
mi a helyzet ?

ranGer2
ÉS EJCSÉTEKK EL ECCERRE WOoooooohohooo 😮OOO

BANDITIZMUS!
Ugye, hogy így is el lehet olvasni?

hA MOST AZT LÁTJÁK, HOGY IGY SZORAKOZHATNAK VELUNK, AKKOR MÉG ENNÉL SZIVATOSABB DOLGOKAT IS MEGENGEDNEK MAJD MAGUKNAK!!!!!!!! É sakkor nézhetunk és sajnálhatjuk magunkat.....
Sub
MAGYARORSZÁG R.I.P. világ szerencsétlensége 😞((

The Garrett
ez jóóóóó

kinek van traktorja? az olyan jó félelmetes... vagy vegyetek a kezetekbe ceruzakat, attol is hogy megijdenének má'...

ranGer2
Goooofy gooooooooooooberssss.sd go gogooo

akkor mennyél jó nagy transzparenssel rajta hogy hülye vagyok

Pyx
ne itt szmájlizz, hanem indulj

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mennyé, b+

Tüntetést akarunk!!! :oD
Sanyix
én egy ak47-el meg a hátamon egy rpg-7-el szívesen tüntetnék a szemét banda ellen<#vigyor1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tényleg menjunk. Szarják ossze magukat!!!!!!!!!!!
Golyo69
M<#boxer><#gun><#mf3><#levele>
Menjünk Tüntetni!!!

GGMU

ranGer2
<#vigyor><#vigyor><#idiota><#vigyor><#idiota>

Arra vagyok kiváncsi, hogy miert ilyen mulya ez a magyar nép!!!!!!!!!?????????? Az orrunknál fogva vezetnek....És mi persze hagyjuk, mert igy tanitotak minket az 50es evektol kezdve.
na milyen ifjú barátom

BANDITIZMUS!BANDITIZMUS!BANDITIZMUS!

Punkerwork
kiváncsi vagy milyen belülrõl a nagy fekete autó?

grizzly21
hogyne lenne politika ember?
A tételeket az egész szervezést szerinted ki csinálta?

AnuluWork
21 ember lépett eddig le. Vsz MB lesz a 22. Ilyenkor a legtöbb tisztességes helyen, ha szarul dolgoznak új választások vannak.

Az OM meg kiemelten baromságokat mûködött. Jövõre február-márciusban lenne (lett volna) az érettségi! Az jó lesz? Karácsonyt végigtanulni? Hogy jut el majd a jónép a tananyag végére? Annak a tananyagnak a végére, amit korábban úgy számoltak ki. Pl. történelembõl? Vagy kimarad Trianon, meg a XX. század elsõ fele???

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

össze kéne fogniuk a diákoknak. De komolyan. Attol megijednek (lsd. traktoros tuntetes...)
The Garrett
hm elkezdõdött a ki tud nagyobb betûkkel írni versenyM? 😊

Sub
http://www.om.hu/main.php?folderID=764&articleID=5444&ctag=articlelist&iid=1
Ezzel az a gáz hogy szerintem qrvára sokan viszik a matek jegyet --> a full ország ismételhet köztük én is

Egy szoval: ROHADJANAK MEG!!!!!!!!!!!!!!
SZEMÉT BANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#gun>
Golyo69
Hol lehet levelet írni a köcsög Magyar Bálintanak????

GGMU

BANDITIZMUS!!!!!!!!!!!!!!