Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végy egy lábast, bele 3 liter vizet, melegítsd meg, és tegyél bele egy kék csirkét. Vegyél egy csomag száraztésztát, törd kisebb szálakra, és szórd bele. Sárgarépával, zellerrel, ínyencek babérlevéllel tálalva fogyaszthatják. Jó étvágyat kívánok!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ti meg lázadjatok!!!!!!!!!! <#integet2>#integet2>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Semmi sem történik véletlenül.
Magukra vessenek, h kiszivárogtak a tételek a szervezés felületessége miatt. És amúgy meg sztem ki lehet szûrni azokat a sulikat, ahol nagy számban tudták a tételeket.
Pi***ba az eégsszel...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
birkát lövök ebédre"
/IHM/
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem vagyok biztos benne, hogy csak a matekot kell majd újraírni. Remélem nem lesz igazam, mert tényleg kibaszás és idõpazarlás lenne azokkal, akik tisztességesek voltak, és úgy írták meg. 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ugye, hogy így is el lehet olvasni?
kinek van traktorja? az olyan jó félelmetes... vagy vegyetek a kezetekbe ceruzakat, attol is hogy megijdenének má'...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az OM meg kiemelten baromságokat mûködött. Jövõre február-márciusban lenne (lett volna) az érettségi! Az jó lesz? Karácsonyt végigtanulni? Hogy jut el majd a jónép a tananyag végére? Annak a tananyagnak a végére, amit korábban úgy számoltak ki. Pl. történelembõl? Vagy kimarad Trianon, meg a XX. század elsõ fele???
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezzel az a gáz hogy szerintem qrvára sokan viszik a matek jegyet --> a full ország ismételhet köztük én is
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
SZEMÉT BANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#gun>#gun>