Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mennyi kisokos jár ide, de az érettségit nem bírják újraírni, politizálni ahhoz nem kell ész igaz? 😄DD
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Sok embernél elszabadultak a lovak, lengetik a f...ukat rendesen :-) olyan iramban haladt a topic, hogy mire visszatértem a fõmenühöz, újabb 5-10 üzenet került ide! és a legtöbb lázítás, pocskondiázás, vádaskodás és szpem!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ill be back !!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
szerintem azért véded õket mert neked apuci is biztos "politikus" és bevagy tanítva hogy védjed õket!!
GGMU
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Pont nem
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
Szerintem jó ha egy párna kmegvan a nyolcáltalánosa!!!
GGMU
Az évvégi matek jegyedet számolják 2x...
Nem tudjátok, mennyibe kerül a teszkóban a szilvalekvár?
Anyu, adj enni a kutyának, estefelé viszem futni!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ill be back !!!!
Hoppá ez nem a majális topic:-)
Mondom, itt már mindenrõl lehet beszélni.
Kicsim, ha ezt olvasod, lejöhetnél elém a suli elé, és elmehetnénk moziba. Szeretlek!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A magyart is fenn volt bassza meg!!!!!!
Csak azért nem akarnak semmit kezdeni vele mert nincs még rá bûnbak majd ha lesz akkor azt is újkra íratják!!!
Amúgy ezt nagyon bírom hogy már tudták vasárnap hogy fenn van a MATEK A TÖRI ÉS A MAGYAR, akkor miért nem léptek valamit!!
Biztos azt hizzék hog nem fog sok ember kezébe eljutni!!!
De pedig eljutott!!!Ezt beszopták!!!És szerintem a 3 hét múlva megirandó matek is kifog szívárogni mert valakik azért is kifogják szivárogtatni!!!Mert ugyebár ezek a mai "POLITIKUSNAK" nem mondható valakik olyan jóban vannak!!!
GGMU
Pont azok nézték meg jobban akik olyan gyökerek, akik nem képesek egy nyamvadt 2-est összeszedni!!!!Sztrájk!!!!!!!!!!!
Lemondott hétfõn Jitka Pohanková, a cseh Centrum az Oktatási Eredmények Felmérésére igazgatója. Az intézet által létrehozott „Érettségi Feketén” program ugyanis hibákat észlelt a történelem tesztek ellenõrzése során.
Petra Buzkova Pohanková cseh oktatási miniszter szerint az igazgató ráadásul késõn érzékelte a hibákat, és azokról feletteseit sem tájékoztatta. A tárca vezetõje szerint a teszteket elõre kitöltötték, és a kérdések is rosszul voltak feltéve, amelyeket nagy hibának tart.
Korábban Csehországban az „Érettségi Feketén” programot éppen azért hozták létre, hogy az idõben feltárja az új rendszerû érettségi esetleges gyenge pontjait. Kiderült: a hibára már februárban figyelmeztettek a csehországi tanárok, akik szerint legalább húsz fordult elõ a tesztben.
Csehországban is az új típusú érettségi két részbõl áll: egy minden iskola számára használható közös részbõl és egy emelt szintbõl – adta hírûl a ctk cseh hírügynökség."
Miért van az, hogy ha vki vhol hibázik, lemond, itthon meg ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
hwsw rulz 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ifgood - hajó
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Chairwhitecastle - Székesfehérvár
Redone'shouse - Veresegyháza
Beaverfieldshoppingplace - Hódmezõvásárhely
Mezõpuszta-Fieldwherenobodylives
Maszturbáció - Dick-out fighting or Vagina Massage