Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
U.i.: Ha én szerinted magológép vagyok, mert egy évekkel ezelõtti érettségit meg tudtam írni kitûnõre... hát... ez téged minõsít. Egyetem elsõ év végén, egyetlen tárgynál annyi anyagból vizsgáztunk, mint a magyar és töri érettségi együtt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
1 az hogy saját maguk idézték elõ ezt a helyzetet, met csak felbirták volna fogi, hogy ha az egész iskolának a megvan elõre a feladatsor akkor azt ugy is ki fog derülni, és végül érvénytelen lesz az egész.
Puskázás az én idõmbe is volt, de ott a saját eredményedet kockáztattad, s nem kurtad el ez egész ország eredményét, ha lebuktál. És érdekes mód ha lebuktál akkor tényleg annyi volt az érettséginek. De ugy látszik a kollektiv "bûnözés" mentesiti az embert a bünei alól, vagy legalább is kissebbnek érzi a lehendõ következményét.
Az OM meg ott hibázott nagyon NAGYOT, hogy nem tiltotta le a matek érettségit amikor már biztossá vált hogy kiszivárgott a matek. Mondjuk olt bennük 1 jó nagyadag naivság is, de ez abszolute nem mentesiti õket a hiba alól.
Mondjuk ezt még nem tudják, de hol van ez az egész érettségi, a fõsulis vizsgaidõszakhoz képest. Komolyan mondom nevetséges. Higyétel el 1 fél év mulva ettõl 100x jobban fogtok szivni a fõsulin (persze nem a büfészakokon).
Amikor csak azért basszák ki az évfolyam felét mert rosz napja van az oktatónak, pedig 2 hét alatt magoltál be annyi anyagot mint amit a gimiben 1 év alatt tanultál. S amikor már 3-jára basznak ki vizsgán mert nem jössz be a tanárnak, és következhet a rektori vizsga... na az már tényleg idegesitõ.
De az hogy meg kell irnotok egy olyan érttségit amit még 1 "ovodás" is meg tudna irni....ne is beszélve arról hogy eddig is 2x kellet irni annak aki matékkal akart tovább tanulni csak azt központi felvételinek hivták, és az hát azért nem 1 szintü volt a mostani a középszintü értteségivel.
És érdekes mód senki nem irogatott peticiót, meg fenyegetõzött tüntettésel, hogy az értteségi után mit baszogatják az embert még ilyen központi dolgozattal,mert hogy mi lesz a kis fiatal lelkünkkel, meg idegeinkel.
Ha van egy autód és ellopják, akkor ki a hibás? Aki ellopja, vagy te, amiért vettél autót és lehetõséget adtál a tolvajnak, hogy ellopja?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ILyen egyszerû nemértem mit nem értessz még mindig.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Ill be back !!!!
1 kiadós futás talán eredményesebb lenne, de ahhoz fel kell kelni a géptõl.. 😊
Érdekes módon viszont õket valahogy senki sem akarja kibelezni. Bezzeg a politizálás az megy...
jók ezek a fórumok, viszont egyetlen hátránya,hogy Magyarország internethasználóinak igen nagy hányada NINCS FELKÉSZÜLVE KULTURÁLT, ÉRTELMES "VITÁRA",BESZÉLGETÉSRE EGY ADOTT TÉMAKÖRBEN és ezt akármennyire is akarjuk, nem lehet kiküszöbölni, és ezért megy a süllyesztõbe sok topik...
Valaki lenyúlta a kérdéseket, kikerült, nincs mit tenni újra kell írni a „verseny” tisztasága miatt. Akinek fontos a matek és nem látta a kikerült tételeket az örülhet, mert nem ezen fog múlnia a felvételie. Akinek tök mindegy a matek annak nem kell újraírni, aki meg hülye a matekhoz és csak ennyi volt az esélye a felvételire hogy a kilopott kérdéseket beseggeli az meg szívjon.
Szóval nyugodjatok már le. Forradalmat akartok ennyi miatt? Mi lesz velünk/veletek 10, 20 év múlva amikor sokkal nagyobb gondok, igazságtalanságok miatt fogtok szenvedni? Nem mindig a másikat kell hibáztatni és fõleg nem kéne mindenbõl politikát csinálni, fõleg nem tizenévesen. Legyünk már intelligensebbek a mostani 40-50 éveseknél akik vérre menõ vitákba képesek belemenni minden szar miatt, csakhogy szapulják a nem szimpi oldalt.
ÉBRESZTÕ FIATALOK!
<#help>#help>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
=> az egyetemek abba nem szolhatnak bele.
Én egyszer írtam meg, trükközések nélkül, kitûnõre.
itt egy igazi hazafi, aki ebbõl az egészbõl annyit fogott fel,hogy fujjondjunk ha mindenki fujjog, és szidjuk Magyar Bálint felmenõit, pedig itt korántsem errõl szól a dolog
mellesleg énsem védem õt, teljesen elítélem amiatt mit léttrehozott, de ez már más tészta
D😄D😄😄😄 mindja aláírok vagy 10 et 😄😄D Legalizálják a klórgázt XD
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ill be back !!!!
attól,hogy van véleménye és "konyít" valamit hozzá, már ne lesz politikus az ember...
a másik szenny dolog,hogy sok ember csak azért regisztrált,hogy elmondhassa közvetett formában Magyar Bálintnak,hogy *************************************************
ezért teljesen fölösleges volt ennyi embernek idetódulnia
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Mennyi kisokos jár ide, de az érettségit nem bírják újraírni, politizálni ahhoz nem kell ész igaz?"
<-Hogy lehet ilyen faszságot összehordani? Nem bírják megírni mi? Normális az hogy 2szer kell éretsségiznie egy embernek? Gondolom te se 2szer csináltad (vagy ha igen azért meg meghúztak).
Kherály. <#shakehead>#shakehead><#gonosz3>#gonosz3>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
1. A 2005. május 10-én megtartott matematika középszintû írásbeli érettségi vizsgán a vizsgadolgozatát leadó vizsgázó választása szerint =>
1. kérheti, hogy a középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzatát ismerjék el középszintû matematika érettségi vizsgaeredménynek,