Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert irod ujra mert az a 2-3 ezer ember aki tudott a feladatokról, jobb eséllyel indul a felvételin, és lehet hogy épp a TE helyedet veszik el az egyetemrõl.
A holnapi angol feladatsorokat pedig már ujraírták lásd om honlapja.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ill be back !!!!
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Spicli vagyok, lõjetek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Rá tudsz mutatni, ki írta meg azalapján és ki nem?
Akkor is ez lenne a véleményed, ha egy ilyen trükkös csávó jut be helyetted az egyetemre?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ill be back !!!!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Attól hogy el lehetett lopni a tételeket, még nem volt muszáj ellopni! Fõleg nem feltenni netre! Inkább sunyiban terjesztette volna az illetõ haveri körben és most nem lenne ekkora balhé.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ne hari ne hari<#violent>#violent><#violent>#violent><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
.pfff
Ill be back !!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Különösen hogy az újraírást és az egyetemi felvételimet kockáztatom.
Ezt utóbbiakat kifejezetten ajánlom grizzly21 figyelmébe, mint szempontokat (#6237).
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead