Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
NA jo akkor leirom ujra amit ma mar 1234523r4x .

Azert irod ujra mert az a 2-3 ezer ember aki tudott a feladatokról, jobb eséllyel indul a felvételin, és lehet hogy épp a TE helyedet veszik el az egyetemrõl.

A holnapi angol feladatsorokat pedig már ujraírták lásd om honlapja.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dehogynem, csak a biológia a fõ, meg a matek kell még sajnos hozzá
teljesen igaz 😄

Ill be back !!!!

grizzly21
2essel pont elég érett...

Lanamaci
Akkor a tesód nem még nem elég érett, tanuljon többet!

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Sub
2essel remélem nem tanul tovább

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

VinylToy
mutass most már te is valamit!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

a tesómnak is ez a baja, épp meglett neki a 2-es, erre meg írhatja újból! és ha megbukik a következõn? sz. ez az egész ahogy van
VinylToy
köszi

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
ez is értelemes volt

szóltam.
Spicli vagyok, lõjetek.

Igen, ebben egyetértek, de valahol OM akkor is hibázott, de ezt párttól független...

Sadist
Nem valószínû, mert mostmár az érettségikért az igazgatóknak kell menniük minden reggel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rendben

Rá tudsz mutatni, ki írta meg azalapján és ki nem?

Akkor is ez lenne a véleményed, ha egy ilyen trükkös csávó jut be helyetted az egyetemre?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ne aggódj abból is nyomtatnak a nap folyamán másik tételsort, úgyhogy... meglátjátok (nyelvvizsga rulz)

Ill be back !!!!

Sub
nem lehet 1értelmûen bizonyítani hogy ki látta és ki nem. én sem láttam de fasz se hinne nekem

Sadist
Akkor is a tolvaj, mert õ követett el bûncselekményt.
Attól hogy el lehetett lopni a tételeket, még nem volt muszáj ellopni! Fõleg nem feltenni netre! Inkább sunyiban terjesztette volna az illetõ haveri körben és most nem lenne ekkora balhé.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

VinylToy
nem 17, jövöre érettségizek, ez a topik a beugró feladatom.

Ne hari, ne hari....szerintem te rohadék vagy és a sátának dolgozol!!
ne hari ne hari<#violent><#violent><#nyes><#nyes>

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Sanyix
Ezaz, hogy miért kell annak is újraírni, aki nem látta a feladatlapot??? Én már azthittem, hogy túl vagyok rajta, de nem. Sõt lehet hogy a holnapi angolt sincs értelme megírni mert kitalálnak valamit, és azt is újrairatják.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sub
köszi az általános 1etértést.

grizzly21
te jó ég, egyre cifrábbakat írsz. Elõször próbálj meg koncentrálni egy-egy hsz elõtt. HÁny éves vagy12?

Lanamaci
Egyetértek!!!! Magyarországon már csak csalással lehet érvényesülni???

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

igen mester megértettem.......
.pfff

Ill be back !!!!

Mellesleg az ilyen "tételeket elõre" dologgal túl sokat kockáztat az ember, szóval tanulás kiváltására totálisan alkalmatlan, max. a hangsúlyok helyezésére.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The Garrett
hat akkor aki nemakar éhenhalni az írja meg ujra a matekot. ennyi....

Sadist
Max baráti körnek továbbadnám. De hogy sms webre vagy P2P-re nem raknám föl, az hót ziher.

VinylToy
pedig érdekes

VinylToy
98-as évjárat van érdekel valakit?

Esrohnoil
Ne hari ha nincs idõm visszanézni néhány ezer hozzászólást. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sub
???

VinylToy
te normális vagy-e? Mert akkor minek neked az érettségi, hiszen olyan okos vagy le tudsz úgyis érettségizni.

Sanyix
De ki nem akar ma már továbbtanulni??? Ha nincs elég papírod, megdöglesz ilyen ez az ország...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Dettó.

Különösen hogy az újraírást és az egyetemi felvételimet kockáztatom.

Ezt utóbbiakat kifejezetten ajánlom grizzly21 figyelmébe, mint szempontokat (#6237).

Pyx
(érettségi tételeket priviben, viniltõl)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Oks. Majd mondom a többieknek.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

The Garrett
ezt minek? 😊

VinylToy
dehogy ezen az oldalon még csak 10-szer

grizzly21
én sem raknám fel, de megszerezném.
hogy jön ez ide? lehetek a barátod? normális vagy te?

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

VinylToy
Hát majd inkább priviben a részleteket ha tényleg érdekel, bár ez a topik jó hely ennek kibeszélésére! 😄

VinylToy
Én mivel pártfogó felügyeletre járok és ha valami balhém lenne lecsuknának ezért nem csinálnék ilyet, hanem jelenteném a tanárnéninek 😄

Én kosarazok, de nem valami jól. Még most. Hol van? van valami honlap?

grizzly21
pontosan

VinylToy
lehetek a barátod?

Sub
LENNE EGY KÉRDÉSEM MINDENKIHEZ AHHOZ IS AKI NEM IDÉN ÉRETTSÉGIZIK! HA VALAHOGY SIKERÜLNE MEGSZEREZNED A FELADATSORT ELSÕ DOLGOD LENNE HOGY FELKÚRNÁD NETRE HOGY NEKED MID VAN? ÉN BIZTOS HOGY NEM. CSÖNDEBEN MEGOLDANÁM ESETLEG 1-2 BARÁTTAL ÉS KÉSZ

VinylToy
Fiatal Reménységek Kosaras Tábora

The Garrett
OLyankor az autószalon a hibás, ahol megvetted.

grizzly21
piti dolog? Haverom Franciaországban él és tud róla!

VinylToy
mondjad csak, mondjad csak és hátha el is hiszi mindenki