Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem most fordul elõ elõször a csalás, csak most kapott ekkora visszhangot, a #6341-es üzenetben leírt okok miatt...

Biztosat a bizonytalanért el ne hagyd, mert ez lesz belõle,ennyit az OM-rõl
Sadist
Vannak nagyon jól keresõ kõmûvesek, asztalosok is. Nehogy azt hidd, hogy éhbérért dolgoznak!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az 30 ezer újraérettségizõ nevében köszönet annak a seggfejnek, aki felrakta netre a matektételeket.
Bár engem nem érint az idei érettségi, röhejesnek és felháborítónak találom ezt az egészet - és kívánom, hogy forduljon ki a belük azoknak, akik feltöltötték a képeket az ominózus helyekre.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Jól van lehet, hogy 3-as is meglenne most neki, de ki tudja milyen feladatok lesznek,
VinylToy
inkább diplomával a kezében megy a Mekdöncibe, juhhééé

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Már ne haragudj, de ez legalább olyan ostoba álláspont, mint az, hogy a móri mészárlásért az Orbán-kormány a felelõs, hiszen akkor még õk voltak hatalmon.

De ha neked jólesik, ám legyen.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Caby
szakadjon meg minden egyes ember (állat) aki csalt szemetek EGYTÕL EGYIG....
Oda a tök jól sikerült matematika érettségim ...
Köszi... <#action>
Ilyenkor lehet mondani hogy ha ekkora májer vagy kidobsz még1 ilyen jót... De akkor is megint el lesz baszva egy napunk emgint az a szájb@b@szot vizsgadrukk...
Kerüljenek a kezeim közé azok akik csaltak... VÁÁÁÁ <#mf3>
És szerintem nem csak én vagyok vele így

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

grizzly21
jaja, ez jó! sõt130001 mert én is fogok jövõre!

grizzly21
persze szted manapság ki szeretne cipéz lenni, meg villanyszerelõ? éhbérért dolgozni

Na mind1, reménykedjünk benne, hogy legalább ha már újra kell írni a matekot, ne nagyon nehezítsenek rajta <#wink>

Ez abból is következik, hogy akik most érettségiznek, a legközelebbi választásokon már szavazni fognak. Szóval 130ezer ellenszavazat már most biztos.

grizzly21
el: ha egyetemi végzettséggel ilyenek a kilátások, akkor szakmunkásképzõvel gondolhatod milyen szarok

Az a gáz, hogy a matekérettségit le lehetne tenni általános iskola után kettesre, úgy van összeállítva. Ha totálisan síkhülye idióta debil az illetõ, akkor is meg tudja csinálni kettesre. Ha csak felírod a tényeket, esetleg kreálsz hozzá némi egyenletet, geometriánál rajzot, akkor már bõven megvan.

Szóval aki megbukik....
Lanamaci
Pont ezért, lehet cipészkedni, villanyt szerelni, asztalt készíteni, stb, nem kell mindenkinek egyetemre mennie, régen sem ment, szabad a két kezetekkel dolgozni, kérges tenyérrel keresni a pénzt, és lehet, hogy többet, mint az egyetemi diplomával.

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Sadist
Ezt a botrányt nem lehet egy emberre rákenni és azt mondani, hogy õ volt a hibás. Az egész nézõpont kérdése. Mindenki másra mutogat. De legnagyobb részben szerintem is azok miatt lett ekkkora balhé, akik ahol csak lehetett (akár pénzért is) terjesztették.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

na az a lényeg nekem, hogy a jelenlegi kormány szépen megbuktatta magát a következõ választás
... amelybõl ráadásul egyre kevesebb van, mert ugye valamiért nagyobb a preztízse a gimnáziumi végzettségnek.
Aminek persze elõbb utóbb az lesz a vége, hogy vajon melyik a cikibb: tisztességes , dolgozó szakmunkás vagy munkanélküli diplomás?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ha a matekon, infón, fizikán, kémián kívül a többibõl 3-as 4-es 5-ös, akkor miért ne?
The Garrett
mm elarulnad az összefüggést a szakma és a frissdiploma között ?<#nemtudom>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

grizzly21
hogy mondhatsz ilyet,amikor Magyarországon a felmérések szerint 5 frissdiplomásból (egyetem!) 3 munkanélküliként kezdi. szép kilátások...

Csak ezek közül valahogy egyik sem érettségi tantárgy ugyebár...

18 éves korig meg lehet szórakozni, csak azt felejtik el sokan, hogy az érettségi után lesz még rá vagy 60 éve, ezt a pár évet kibírhatná a s*ggén.

Arról nem is beszélve, hogy egy egyetemi társaság, az egyetemi buliélet szerintem nagyságrendekkel királyabb bárminél, amit középiskolában el lehet érni.

Lanamaci
Akkor nem kell érettségiznie, rengeteg becsültes szakmunka van a világon.

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

The Garrett
ezen raersz akkor agyalni.

Valóban nem politizálni kellene, hanem elgondolkodni, hogy miért kellett így történnie, szvsz MB is ludas, de ez más kérdés. Az a baj, hogy a botrány legnagyobb részben annak köszönhetõ, hogy a sok kis gyógyegér teljesen nyilvánosan, már szinte az OM épülete elõtt kuncsorgott a feladatsorok után, és voltak olyanok, akik ugyanitt közzé is tették. Így nem csoda hogy lassan már a sarki kis boltban is beárazva lehet kapni az érettségi feladatsorokat.....

nem lehet mindenkinek jó az agya, hiába seggeli akkor se megy neki
Sanyix
Tudom, hogy újraírták, de amilyen balfaszok ezek, lehet hogy az is kikerül.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Valóban nem politizálni kellene, hanem elgondolkodni, hogy miért kellett így történnie, szvsz MB is ludas, de ez más kérdés. Az a baj, hogy a botrány legnagyobb részben annak köszönhetõ, hogy a sok kis gyógyegér teljesen nyilvánosan, már szinte az OM épülete elõtt kuncsorgott a feladatsorok után, és voltak olyanok, akik ugyanitt közzé is tették. Így nem csoda hogy lassan már a sarki kis boltban is beárazva lehet kapni az érettségi feladatsorokat.....

Lanamaci
Magyar Bálintot én is fikázom, de nem csak az érettségi az oka, hanem az egész összezagyvált, eszement oktatáspolitikája, ezért vagyunk most itt, ahol tartunk!<#falbav>

Már ne haragudj, de ha már érzéke nincs hozzáa, azt egy kis s*ggeléssel lehet pótolni. Még ha nem is lesz ötös, de akkor sem kell azon paráznia, hogy megüti-e a kettes szintet.

Tanulta a bioszt, abból sokkal jobban áll, a matekot nem tudja felfogni, sokszor én segítek neki belõle, pedig 3 évvel fiatalabb vagyok
az már elég necces... de végülis igyis úgyis újraírja

Ill be back !!!!

VinylToy
öööö...nneeeemmm....magyarázd el mégegyszer, vagy írd le újból 😄DDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
te nagyon hülye én BME.re felvételizek 5ös vagyok matekból Mber. Csak van akinek nem kell, ezért örül a kettesnek. Én pl bioszból vagyok 2 mert leszarom. Érted már?

akkor sry

mind1 , csak elõre szólok hogy ne érje esetleg meglepetésként........... hogy jééé a földrajzot is...??!!

Ill be back !!!!

grizzly21
gondolom erre több válasz is van:
szórakozott
jól érezte magát
játszott
ivott
nõzött
stb

VinylToy
hát ha neked elég a megfelelt akkor tényleg észlény vagy!

Lanamaci
És ha látta õ is elõre a tételeket, de csak így is 2-lett, akkor is elég érett?<#wow1>

The Garrett
de azt nem kérdezte...😊

Sadist
Igen, ez bizony tény. Nekem csak az nem tetszett, hogy mindenki elkezdte fikázni Magyar Bálintot, az Oktatási Minisztériumot, a kormányt, az ellenzéket, mindent. Az ilyenek elmehetnének a francba. Tanuljanak meg értelmesen fórumozni!

grizzly21
öreg a 2es az megfelelt ennyi, hogy jön ide hogy én milyen vagyok?

Pfff...

Csak egy kérdésem lenne: az elmúlt 4 évben mit csinált?

kaposvár v. gödöllõ v. debrecen ezekben az agrár + a halászat vagy mi
VinylToy
De ez direkt van így, és a pontot csak azért raktam, hogy kitöltsem a teret, egyébként egybe írjuk 😄DD

sõt a németet is fizikát is földrajzot is.........

Ill be back !!!!

az F és az I, a NY és az Á, valamint a K, O, S között nem kell a pont, mert a rövidítés egyazon szavából származnak. Helyesen: FI.R.NYÁ.KOS lenne.
Csak hogy kötekedjünk már megint. :-)

VinylToy
szóval te IQ betyár vagy!?

nem ért a matekhoz ez van
Sub
hova magy tovább?

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead