Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Bár engem nem érint az idei érettségi, röhejesnek és felháborítónak találom ezt az egészet - és kívánom, hogy forduljon ki a belük azoknak, akik feltöltötték a képeket az ominózus helyekre.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De ha neked jólesik, ám legyen.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Oda a tök jól sikerült matematika érettségim ...
Köszi... <#action>#action>
Ilyenkor lehet mondani hogy ha ekkora májer vagy kidobsz még1 ilyen jót... De akkor is megint el lesz baszva egy napunk emgint az a szájb@b@szot vizsgadrukk...
Kerüljenek a kezeim közé azok akik csaltak... VÁÁÁÁ <#mf3>#mf3>
És szerintem nem csak én vagyok vele így
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Szóval aki megbukik....
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aminek persze elõbb utóbb az lesz a vége, hogy vajon melyik a cikibb: tisztességes , dolgozó szakmunkás vagy munkanélküli diplomás?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
18 éves korig meg lehet szórakozni, csak azt felejtik el sokan, hogy az érettségi után lesz még rá vagy 60 éve, ezt a pár évet kibírhatná a s*ggén.
Arról nem is beszélve, hogy egy egyetemi társaság, az egyetemi buliélet szerintem nagyságrendekkel királyabb bárminél, amit középiskolában el lehet érni.
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ill be back !!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ill be back !!!!
Csak egy kérdésem lenne: az elmúlt 4 évben mit csinált?
Ill be back !!!!
Csak hogy kötekedjünk már megint. :-)