Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Jaja :) az egyes szám a médium :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

parizer
jahj... szakmai dolgok(kommtech mérnöknek tanul)

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

a média már többesszám ezt nekem is hányszor elszajkózták..
parizer
pedig így volt! mindenki várta aranyat, meg jókait talán, és azok is voltak betervezve! elõzõ nap este valaki feltette... ennyi.

Nem, egyáltalán nem.

Csak arról, hogy a gimnázium/felsõoktatás az valami nagyon kúúl és mászthev dolog, a szakmunkás meg mind buta és valójában valami kényszermegoldás a szakoktatás.

Csak hát ugye aki csak fekete-fehérben hajlandó látni a világot, az valami mellett érvelve csak arra tud gondolni, hogy az az egyetlen üdvözítõ dolog, a másik meg száksz és fel sem merül benne, hogy esetleg a kettõ együtt is jól megférhet egymással.

U.i.: Már végzett, diplomás vagyok, köszönöm. Legközelebb tartsd meg magadnak a feltételezéseidet, mert az interneten nem ismerve a másikat könnyen pofára lehet esni a könnyelmû kijelentésekkel...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The Garrett
na ja azóta van hírtéjvé, meg sok olyan riporter aki bele akarta magat vesni a törikönyvekbe ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sadist
sry, nem minden média, hanem csak simán média :)
(volt médiatanárom megölne, ha meglátná :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

igen de akkor nem egy uj rendszernek kellett megmutatnia mit tud..
Mondták hogy megváltoztatták, vagy csak hamisat raktak fel?
parizer
amúgy nem értem a vitát... aki akar tanulni, az tegye meg, aki meg nem, az felejtse el. mit kell itt szapulni egymást?!

The Garrett
nekemis 4.65 lett tavalyi átlagom, de nem is hallottam pl ilyet hogy kiderültek volna tételek :D

ez msot komolyan meglepett.

Sadist
De akkor nem kerítettek ekkora feneket neki és nem ettõl zengett minden média.

parizer
nem? mit gondolsz miért változtatták meg az érettségi napján? mert aznap este felkerült a hivatalos fórumra!

jah szerencse hogy az emeltet békén hagyják
Nem tudom, de személy szerint én ismerek olyat :)
parizer
jó, hát én négy és féllel végeztem, nem esett nehezemre, de azért igen erõs hidegzuhany volt mindenkinek!

joebacsi
nah reszemrol vege az erettseginek!
háát érdekes volt, a lényeg, hogy a jokis matek emeltemet nem b@szogatják :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Na látjátok! Régebben is volt csalás, most is van. Csak akkor nem volt senki olyan hülye, hogy nyilvános helyre föltegye, így nem lett belõle botrány.

The Garrett
tavalyi tökjó volt :)

Nem is, de senki ne mondja, hogy úgy (vagy úgy sem) fogok élni, mint egy szakmunkás egy fõiskolai diplomával. Ez nonszensz.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

de ez durvább mert ezek komplett feladatsorok.
The Garrett
az minek csalt volna :DD:DD:D:D

parizer
és kémia? az nem került föl?

amúgy elmondanám, hogy tavaly ugyanez volt a magyarral, és aznap reggel módosították a tételeket. mi meg szopikáltunk!

Sadist
Egyszerûen csak nem kell lenézni a szakmunkásokat.

Azért azt nem hiszem, a kormány nem fizetett semmit ki, össze-vissza hülye adókat akartak minden gépre tenni, meg sorolhatnám a mézen keresztül egész sokáig. Persze a nagyvárosi emberek nem értik ezt meg, de ha mi nem lennénk, akkor kíváncsi lennék, hogy õk hol tartanának! Az érettségit is azok szívják meg így a legjobban akik nem csaltak, úgyis azok csaltak akiknek nem kell a felvételihez!
Sadist
Mi történt itt? Refresheltem és nem jött egy új üzi sem :DDD

Most arról akarod meggyõzni a jónépet, hogy senki ne menjen egyetemre/fõiskolára, mert az szar?
Hogyne, igazad van, sõt, egyenesen rosszat is tesz.
Tippelek: neked nincs ilyesfajta papirosod, és hadd tippeljek még egyet: nem azért nincs, mert nem szerettél volna.
Bocsáss meg, ha rosszindulatúnak tûnök, de röhej, amit sokan csinálnak: utcaseprõ hajléktalanok ugatják nap mint nap, hogy EJJ MINEK AZ A DIPLOMA TOROLNI A SEGGET ÉÉ! Szerintem igenis könnyebb elhelyezkedni vele, és nem kéne arról gyõzködni az embereket, hogy bármit csinálnak, ugyanolyan szar lesz nekik. Mert ez nincs így.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sadist
Nem Budapesten élek. Hidd el, hogy a kétkezi munkával is lehet nagyon jól keresni. Persze szakértelem is kell hozzá, nem csak annyi, hogy elvégzel egy gagyi egyetemet vagy fõiskolát.

The Garrett
ujat mondtál?<#fejvakaras><#taps>

<#help>

DZSÍNÓ
Aha egész nyáron egy festõnél dolgoztam összesen 5en voltunk és a Daf hungarotruck épületét festettük ki , kb 180nm ért kapott 9 millát, ha adót meg a mi fizunkat levonjuk belõle még mindig marad neki 5 milla a 3-4 hetes munkára :D

Hoppá ez nem a majális topic:-)

tuti hogy ujraírják a matekot megsemmmisítik a közepeket
Ha így gondolkodna mindenki, még mindig a mamutokat hajkurásznák állatbõrben.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

VinylToy
Egyszer volt hol nem volt...vasárnap este egy link a magyar tételsorról, hétfõn már a matek is fenn van, tegnap a töri is felkerült sokak szerint, úgy néz ki újraíratják a matekot, röviden ennyi.

A bûnös az: akit elítél a bíróság! :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ez rohadt nagy tévedés, ami abból fakad, hogy szerinted aki diplomás, az könnyebben elhelyezkedik.

A jelenlegi diplomás munkanélküliség pont arra vezethetõ vissza, hogy orrba-szájba képeznek tömegeket az egyetemen anélkül, hogy a végzettségüknek valós munkaerõ-piaci értéke lenne. (Nem véletlen, hogy a sokat szidott bolognai rendszer is ezen akar változtatni: ad felsõfokú végzettséget, de differenciál az ilyen végzettségek között azzal, hogy lehetõség van a mester-fokozatra.)

Egy egyetemi emberi viszont már csak a legutolsó utáni esetben megy el szakmunkásnak.

U.i.: Egy ismerõsöm asztalosként dolgozik, mert az apja is az. Néha lekezelõen bánnak vele, mert úgymond "szakmunkás", egészen addig, míg kiderül, hogy olasz szakos tanári diplomája is van. Csak õ a fõiskola után látta, hogy az apja mellett dolgozva messze jobban tud keresni asztalosként, mint tanárként.

nah szal mindent ujra írnak a holnapi közép angolt is
Sadist
:DDD

Taibi: Igen, az összes érettségit átdolgozzák, amiket még nem írtak meg.

The Garrett
Arrol nem is beszelve, hogy aki itthon kitanul valami szakmát, legyen az asztalos pl, kimegy vele angliába dolgozni(legtöbb nyugat eu -i országban hiány van a szakemberekbõl és keresik õket!) , és betegre keresi magát. ( diplomásokból ott is sok a "felesleg")

// de ez mar telleg nem ide tartozik//

Azt hiszem elmegyek demontstrálni, egyszer már bejött
grizzly21
nem hiszem, tudom. te bp-en élsz, én nem, és csomoó haverja van apámnak, aki éhbérért dolgozik hidd el. te max TVben látsz ilyeneket, meg amcsi filmekebn...

parizer
mindent, mindent! teljesen le vagyok maradva - még nem voltam otthon, itt pedig nincs senki akit érintene a dolog!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Most akkor a holnapi angolt is megváltoztatták? Mármint a feladatsort.

VinylToy
a jobboldali vagy a baloldai véleményeket szeretnéd hallani válogathatsz :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

parizer kijutottak a feladatok a netre és ujra kell írni a matekot..
The Garrett
++

Lanamaci
Éhbérért én dolgozom, a kis cipész, akinek tök jól menõ üzlete van a környékünkön, naon jól keres, de meg is érdemli, mert rendes kis manusz<#vigyor2>

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Jó, de nem nõ
szerintem lehet szidni azokat akik ferakták ez már az elején el lett szúra én személy szerint annak a kevés 3000embernek vagyok a része akik emeltet írtak szerintem teljesen jogos hogy ne a középszintû csaló kerüljön be helyettem az egyetemre a max 30pontjával
parizer
öö... hadd kérdezzem már meg, hoyg mi történt(nem vagyok képben sajnos - én már tavaly túlestem az érettségin)?

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

The Garrett
SZerinted :)

Megírtam az emelt törit, de rohadtul nem volt nehéz! Bár szubjektív lesz a pontozás! Ha nem tetszik a kézírásom, akkor - 10 pont!:))))<#rinya>