Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem én vagyok a hülye megint bocs...
az "én írtam" és az " én kitöltöttem" az nekem ugyanazt jelenti😄
najó, hagylak titeket békén inkább, az nektek is jobb lesz😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hello!
nem tudja valaki véletlen a német feladatokat?a péntekit?kösz link
Nh Shevits
olyan jogon hogy a fél országnak meg volt elõtte és ez sok emberrel szemben nem fair (pl akiknek nem volt meg)...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

parizer
nem töltött ki semmit. megírta a poén feladatsort, és kész. ennyi, nincs tovább.
új gondolat: most ír egy újat. nos? érthetõ-é?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

geri15
Miért most készülsz fel az érettségire? Nem volt rá elég a negyedik év?????
Egyébként tudtommal nem lehet használni.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Ez kibaszás most néztem a matek megoldását és tudtam egy csomót, én nem akarok újat írni, elég para volt már így is. Milyen jogon akarnak velünk 2 matek érettségit írtani ?
VAlaki légyszíves! Holnapra kell szótár?
Nh Shevits
Parizer magyarázd már el neki lécci mer én hozzá kevés vagyok! Tényleg mingyár összeállítok egy másikot most ihletem one!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
"Hol van az amit kitöltöttél, melyik? (nem tudom, nem olvastam lejjebb, ez nekem túl sok!)"

MIVAN???

De mit szólnátok ahhoz, ha TÉNLYEG ez lenne a teszt??? 😄DDDDD

Jóvanna! 😄

Hol van az amit kitöltöttél, melyik? (nem tudom, nem olvastam lejjebb, ez nekem túl sok!)

Figyu holnap emelt angolon használhatunk szótárat? Mert az én debil tanáraim nem tudják! 😄DD
Ja, sorry😄

Nem olvastam véégig semmit, csak úgy belinkeltem, én csak az elõbb jártam ott.

Nh Shevits
én írtam a kretén feladatsort ott lenn... én csak ezt mondtam

lol

parizer
nézd meg, hogy mire válaszolt!

Nh Shevits
feltöltöttem a galériámba. meg lesz még egy jó fake-em azt még elkészítem ha sikerül jó képeket szereznem akkor elég vicces lesz...

Azt mondtad írtál, erre én azt hogy hogy sikerült (amit írtál).
Vagy mit írtál???? 😄

Nh Shevits
pontosan

Nh Shevits
mármint mi?

parizer
szerintem arra célzott, hogy Övé a szerzemény!

És hogy sikerült?

Nh Shevits
ÉN ÍRTAM! 😄DD

parizer
így utólag megnézve a matekot(emelt szint) azt hittem nehezebb lesz... mindegy.

Nekem is van ilyen könyvem....de én akkor is izgulok ha vágom.
Egyébként nekem nem volt meg a matek,de kurvajót írtam! És most megint be fognak baszni valamit állati nehezet! Kész...ez a mai töri is olyan szar volt. Az esszé oké,azt kiröhögtem,de a forrásos az gány volt absolutely!
The Garrett
mm nekem van ilyen emeltszintu angol erettsegire felkeszito konyv... beleneztem... nemizgulok. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Én is írom holanp az emelt angolt! Nagyon izgulok,Ti? Szerintem lehúzzák majd a színvonalát mert próbaérettségin mindenki gányt írt! Amúgy tudtok róla valamit? Én utánnanéztem de sehol semmi.😊
Kreténrõl lett lopva, de azért sztem naon jó😄

<#nevetes2>
The Garrett
nincs kalapom, de azert thx 😊

jah így már értem akkor egy kalappal
The Garrett
de van , de bölcsész szakra felvetelizek, ahol nem váltja ki a nyelvvizsga. hanem meg kell írni mindenkinek az angol emeltszintût.

(ez alapjan rangsorolnak)

garrett nincs nyelvvizsgád?
joebacsi
ismerõs 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hm.. jó kinek mi
jam 😊

The Garrett
mm en holnap írok angolbol. (egyetemi felveteli miatt)

Nagyon sok ismerosom viszont írt, és aztmondták hogy aki emelt szintet választott, mert bízott a tudásában, ( vágta az adott tantárgyat rendesen) az körberöhögte a feladatsort.

parizer
máskor nem is írhatott, hisz' most van elõször!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

garrett most írtál emeltszintût? sztem azért annyira nem volt könnyû
parizer
ugyan ugyan. lány létedre Te is elõítéletes vagy!

büszkén jelenthetem hogy én emeltszintûztem a kissebséghez tartozom.
The Garrett
MErt azthitték az emeltszint követelménye irreálisan magas lesz, egyrészt, másrészt pedig nem követelte meg minden egyetem/fõsuli az emeltszintet, hasonló okok miatt. Nem így lett, és érvényesült az aki mer az nyer c örökbecsû közmondás. 😊

hát nem tudom elég messze áll tõlem lehet pont mert lány vagyok maradok a babánál a mérnökösködést hagyom a fiukra
(Mellesleg aki már annyira rugózni akar a kétszintû érettségin és MB-on, az arról közölhetne eszmefuttatásokat, hogy vajon miért jelentkeztek ilyen kevesen emelt szintû érettségire. A rendszerrel kapcsolatos igazi problémák ugyanis itt kezdõdnek, nem ott, hogy valami barom lenyúlja és közzéteszi a tételeket.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The Garrett
mm azt.

parizer
ugyan miért? én nagyon szeretem(bár lánynak lenni elég hátrányos, de nem baj)

😊 ja én Petõfit írtam.te?

nah én nem tanulnék semmi olyannak amiben szerepel a mérnök szó 😊
Ezt magyarázd a tanár szakon végzetteknek, akiknél már az is pozitívumnak számít, ha kapnak egy nevetséges fizuval járó állást.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."