Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki akar most tanulni?
fõleg, hogy csak pénteken érettségizek németbõl
BADE
Legegyszerûbb,ha mindenkit felvesznek,ahova menni szeretne😄
Akkor kezet csókolok bálintkának,vagy inkább mégse?😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ez a tüntetés-téma nagyon nevetséges! Le kell ülni 28-án és meg kell írni. Ennyi. Aki nem elõzetes "tudásból" írta meg, annak mennie kell, hacsak nem lesz baromi nehéz... De bízzunk bennük... 😊
SoDI---
A régi rendszerek mûködnek. Nincs bennük haladó maszlag, de legalább megbízhatóak.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

nem hiszem,ez a középszintû szint
Gabesz amd64
ne itt osszátok az észt inkább menjetek tanulni

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Én is ezt mondom, h sokan a becsületesek közül is azért vannak felháborodva, mert lehet hogy ezúttal nehezebb dolguk lesz...

Bocsi! Nem voltam soha sem jó, én ennek nagyon is örülök, tisztában vagyok vele, hogy könnyû volt. Nehezebbet fognak szerintetek összeállítani?
Bismarck-ot a magyar trónra!!!

sorry matekot
Gabesz amd64
mit kell ennyire felhuzni magatokat?

Tüntetés?!! LOL<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Joodeet ez gáz, mert elég könnyû volt
SoDI---
Legyen.
"VISSZA A POROSZ MÓDSZERT!"-transzparenshez mit szólsz? <#ravasz1>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

A törit nem is kell újraírni! Megõrülök! Most néztem meg a matek javítási útmutatóját! 53 pontom lett!!! 40-59-ig 3-as!!! Vááá! Egy bajom van. Nem kizárt, hogy kicseszészbõl nehezebbet fognak összeállítani. Szerintetek?
szanics
Tüntetés vazze, ti nem vagytok normálisan (mármint egy páran).
Szépen elmentek, és megírjátok másodszor is. Most éppen azok akarnak tüntetni, akiknek megvoltak a tételek, és csak emiatt írtak jót.
Akik tanultak, azok meg tudják írni még egyszer jól.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Trade
lesz akkor tuntetes?

Bocsi, félreolvastam a válaszodat 😊

Gabesz amd64
mi ez itt!?<#vigyor1>

tiszta óvoda<#nyes><#vigyor>

Tök nagy kicseszés volt ez az egész hercehurca. Engem nagyon zavart. DE nem kell újraírnom a törit, mert emelt szinten mentem.
Kösz SoDi, ez kedves, arra nem gondolsz, hogy sokan félnek attól hogy esetleg nehezebb lesz ?

The Garrett
az lehet, de mi az emeltszintu angolrol beszeltunk. 😮

olvasottszövegértelmezés2win.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Én közép szinten fogom írni az angolt, és ott úgy tudom a levélírás részéhez lehet használni majd szótárat

SoDI---
De azért milyen vicces már.

A nagy lendületben feltaláltuk az egyetemre nem jó, és az egyetemre jó érettségi jegyet.

Ezek után aki nem hajlandó még egyszer megírni a matekot, az a büdös életben nem mossa le magáról, hogy a lúzer csaló.

Én legalábbis ennek tekinteném õket, ha munkaerõt keresnék.

Idén akinek nem jött be az éket 2x érettségizik.Fasza...

The Garrett
szerintem ez korrekt. Akinek kell a jegy az irja csak meg ujra, es vegyék fel egyetemre tisztán. Akinek meg nem kell, csak le szeretne már végre érettségizni, annak nem kell fölöslegesen ujraírni. CSak vigyázni évvégén.

parizer
hát ez hihetetlen! vazze akkor már írja meg mindenki újra! ez milyen már?!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Amadeus
Én nem vagyok egy ilyen nagyon verekedõs gyerek télleg , de aki kiadta az érettségi feladatsort, annak leszakitanám az egyik lábát és beleállítanám a hátába, aztán addig rugdosnám amikor már a fájdalomtól sincs már ereje kiabálni.

Nh Shevits
mégeccer: csak azért rakta fel hogy megmutassa milyen faszagyerek. Annyit ért el vele hogy most az ajtót döngeti a SWAT és "Open the door!" kiáltásokat hall!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
az a nyelvi mûveltségi elsõ lapja volt, de semmit nem lehetett látni mert a gyerek telirakta csíkokkal. csak annyit lehetett belõle tudni hogy a gyereknek megvolt.. de nem volt netrerakva semmi...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sadist
És az a kép mi volt, ami miatt indult az egész botrány?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The Garrett

Nh Shevits
nem volt semmi konkrét csak egy csávó beírta ebbe a fórumba a saját szavaival hogy mi lesz... szerinted hitt neki valaki? ... 50-nél több ember nem tudhatott róla szerintem.

The Garrett
nem lehet vinni szotarat Egyik nyelvi emeltszintû érettségire sem.

Nh Shevits
ez nemigaz

Sadist
Nem olvastad? Mateknál így van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha neked ez örömöt okoz, akkor gratulálok!

parizer
év végi jegyet érettségiként? ugye most viccelsz?

Sadist
Az újraíratásra visszatérve:
Az lenne a legkorrektebb, ha az irodalmat is újraíratnák úgy, mint a matekot. Aki meg kéri, megkapná az év végi jegyét érettségiként. Mindenki tudja, hogy az irodalom tétel is már kint volt a vizsga napja elõtt.

Én beszívtam. Kellenek a szerzett pontok, meg kell írom újra. Nem örülök. Ki tudja, milyen feladatsort állítanak össze???!!!
Nem most tanulok, mayer vagyok csak jó lenne tudni hogy cipeljem-e fölöslegesen!!!
SoDI---
CSÖNDEBEN MEGOLDANÁM ESETLEG 1-2 BARÁTTAL ÉS KÉSZ

Most gondolj bele... Akkor elmulasztottuk volna azt az élményt, hogy Magyar Bálintot szakmája legalján lássuk kínlódni 😄

😊 visszaolvashatna néha-néha ha annyira édekelné.De annyira van csak esze hogy benyögjön egy "légyszi küldjétek már el a holnapi..."

MEGVILÁGOSODTAM😄DDDDD
oké megvan, elkaptam!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

parizer
ha jól értettem, akkor az még folyamatban van. még csak most alkotja!

Nh Shevits
SZÁNALMAS. TANULJÁ' PÜRÉFEJ!

Nh Shevits
"ÉN ÍRTAM! 😄DD" -- a feltöltött feladatlapra reagálva. ha így sem érted akkor szerintem feküdj le és estére már józan leszel! vagy egyél, az felszívja.<#ravasz1>

Jóvanna megint😄
akkor aztat linkejje be! mer arra is kiváncsi vagyok!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

parizer
hehe, újabb botrányt akar a csávókám!

Nh Shevits
Köszönöm!<#kacsint>

parizer
nekünk még anno lehetett...