Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Canon 450 D
Na aakor én mentem is, bye.
Canon 450 D
Na mind1, ha azt leszámítjuk, akkor talán mondhatom, hogy egész jól sikerlt, majd eldõl. És nektek hogy tetszett?
Canon 450 D
Szeretnék kérdezni kicsit a topic nevébõl adódó témához. Tudtok ti valamit arról h megváltoztattak valamit a tegnap közzé tett állásfoglaláson? Barátnõm most hívott, hogy a sulijában azt mondták, hogy mindenképpen újra kell írnia a matek középszintût, mert ha az évvégi jegyét kéri és duplázná, akkor valamiért azt kevesebbnek számítják be. Vagy a sulinál ennyire f*szok és õk találták ki? (ki tudom nézni belõlük) Azt mondják h így értelmezték a levelet amit kaptak.
Errõl vki tud mondani vmit? Mert ugyebár azt 100%-ig biztosnak lehet venni azt a döntést amit hoztak. És akkor fû alatt azt, aki az évvégi jegyét választja lehúzzák pár ponttal?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amit én láttam: családi veszekedés a forgalmas buszmegálló közepén, elõször az anya nevezte részeges disznónak és semmirekellõnek az apát, aztán az apa büdös k-zta le az anyát. Aztán hangnyomási versenyt rendeztek, majd elcsattant néhány pofon is. A gyermekek végignézték. Mi lesz az ilyen gyermekbõl?
Remélem ebben egyetértünk.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Rengeteg emberi kapcsolatot tesz tönkre a politika
Mellesleg Kövér - igen, az a Kövér - nyilatkozta a Hír TVn:
"Hát Magyar Bálinttal annyiban kétségkívül egyetértek, hogy akik ezt a – mondjuk így – kiszivárogtatást elkövették, azok bûncselekményt követtek el a szónak a jó értelmében is és bûnt követtek el a gyerekeinkkel szemben, akiknek több éves munkáját tették tönkre adott esetben azzal, hogy elhiteltelenítették az érettségi folyamatot. Hogy ez mennyiben politikai? Hát annyiban politikai, amennyiben Magyar Bálintnak köze van hozzá, és ha már bûnrõl van szó, meg politikáról, akkor ami a politikai bûncselekmény kategóriájába tartozik, az – megítélésem szerint – Magyar Bálint egész három éves tevékenysége. Tehát ha bûnözõket kell keresni, akkor azt keresse meg a rendõrség, hogyha politikai bûnösöket, akiknek szemlátomást szisztematikus, elõre kigondolt törekvése a magyar oktatási rendszer teljes vertikumának a szétverése, akkor azokat viszont a kormánykoalíció oldalán kell keresni, egészen pontosan Magyar Bálint személyében, az SZDSZ holdudvarában, azok között a szakértõk között, akik nemcsak 1994 és 1998 között tették azt, amit tettek, hanem ezt folytatják gyakorlatilag az elmúlt három évben is; dacára annak egyébként, hogy az MSZP annak idején szentül megígérte a saját tagjainak és a saját szimpatizánsainak, hogy még egyszer az nem fordulhat elõ, hogy az oktatási tárcát az SZDSZ-nek játsszák át, hiszen azt is mondhatnánk, hogy ég és föld választja el mondjuk a polgári oldalt az MSZP társadalompolitikai elképzeléseitõl, de ha van valami, amiben egészen biztosan közel állt, közelebb állt mindig is az MSZP szakértõinek vagy érintett szimpatizánsainak a véleménye a Fidesz táborának a véleményéhez, akkor ez mondjuk éppen a közoktatás volt, és ez messze nem volt köszönõviszonyban azzal, amit az SZDSZ-esek errõl gondoltak."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB