Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a mai oktatásnak: <#mf1>, enyire szar szerintem. Az intenzív 2év alatt töribõl pl.1könyvvel le vagyunk maradva!

Sadist
Szeged TTK progtervmat

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

parizer
az viszont nagyon jó! az idegenforgalom eléggé felkapott és hazsnosítható!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Nem semmi, én még a némettel hadilábon állok, lehet nyáron meglesz. még gondolkodok rajt

parizer
de doktorátust nem csak ott lehet szerezni! - jó sok idõ lesz, azt ugye tudod?

Én a Szombathelyen idegenforgalomra

Sné Zsuzsa
igen, Közép

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Az igazság az, hogy nekem csak egy diploma meg egy bizonyos dr-i megkülönböztetés kell 😊 onnan bárhova indulhatok ...ha van nyelvtudás, meg talpraesettség, akkor mindegy mi vagy....de azért sokat jelent egy "DR"

Canon 450 D

Zsuzsa: mit irtál? angolt?

parizer
hát... nem könnyû. meg sok értelme nincs is... már ha. minek akarsz tanulni? ügyvédnek?

Sné Zsuzsa
Debrecen - Jogi

Oda nehéz bejutni?

Canon 450 D

Hogy ment a mai valakinek,itt közületek?

parizer
no ha már itt járunk, hadd kíváncsiskodjak: ki hol szeretne(már ha szeretne) tovább tanulni?

Sné Zsuzsa
Ja amúgy nekem most az a kérdésem, hogyha matek évvégit kérek, azt hogy fogják százalékolni? Vagy az itt nem számít ugye, ha nem felvételi tárgy? Jaaa....érettségi átlag...leesett 😊 Most már minden tiszta 😊

Na aakor én mentem is, bye.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Nah, megvoltam...hát ez a magnóhallgatás kiidegelt...az elsõ feladatoknál röhögtem, hogy ilyen gyenge feladatokat raknak be ennyi pontért, de a magnó dolog...hát ez a nehézségem...pffff....
Na mind1, ha azt leszámítjuk, akkor talán mondhatom, hogy egész jól sikerlt, majd eldõl. És nektek hogy tetszett?

Canon 450 D

Hali mindenkinek! Hál' kezd elmenni a vihar. Mit tudtok milyen lesz holnap a német? Ma nem mentem me' nem vagyok fizikás. Majd szerdán föcibõl nyögök.

torrente
Nem azért mondom, de 1998-2002 között is szakadéknyit hanyatlott az oktatás színvonala. Ez egy folyamat. De a mostani 20 alattiak színvonala is közelít a Jackass-ben látottakéhoz.

Szövegértés hiánya áll fent! Látszik, hogy õk (a suliban) nem most írtam magyar érettségit! 😊
Dacid
Ami om.hu-n van az elég érthetõ számomra, számunkra. ...szerintem. Közben kiderült, h a sulinál kavartak be valamit. Barátnõmnek nem matek a felvi tantárgya, úgyhogy mehet neki az évvégi. Viszont az h kevesebb pontot számítottak volna neki, ez nem világos honnan bújt elõ nekik...

yokasno1
vagy nem kap pontot... hát nem édesek? 😞

yokasno1
akinek kell a felvi pont, annak újra KELL írnia

A www.om.hu-n minden rajta van elég érthetõen. Bár sok embernek zavaros egy cseppet. (Bevallom, nekem is.)
yokasno1
nem. aki az évvégi jegyét választja zt nem fogják beszámítani a felvételibe

Dacid
Hali!

Szeretnék kérdezni kicsit a topic nevébõl adódó témához. Tudtok ti valamit arról h megváltoztattak valamit a tegnap közzé tett állásfoglaláson? Barátnõm most hívott, hogy a sulijában azt mondták, hogy mindenképpen újra kell írnia a matek középszintût, mert ha az évvégi jegyét kéri és duplázná, akkor valamiért azt kevesebbnek számítják be. Vagy a sulinál ennyire f*szok és õk találták ki? (ki tudom nézni belõlük) Azt mondják h így értelmezték a levelet amit kaptak.

Errõl vki tud mondani vmit? Mert ugyebár azt 100%-ig biztosnak lehet venni azt a döntést amit hoztak. És akkor fû alatt azt, aki az évvégi jegyét választja lehúzzák pár ponttal?

Nh Shevits
vagy rendõr...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
politikus

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Aquir
huh látom sok az újreg 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

off
amit én láttam: családi veszekedés a forgalmas buszmegálló közepén, elõször az anya nevezte részeges disznónak és semmirekellõnek az apát, aztán az apa büdös k-zta le az anyát. Aztán hangnyomási versenyt rendeztek, majd elcsattant néhány pofon is. A gyermekek végignézték. Mi lesz az ilyen gyermekbõl?

Nh Shevits
hala istennek kezd kifulladni a topic.. már csak 10 percenként jönnek az üzik..<#ravasz1>

akinek nem inge...

I.C.ram
én szeretem a politikát, de ehhez a szüleimnek semmi köze 😊
yokasno1
és fõként nem a másikra mutogatni... mert az már szánalmas is.

yokasno1
Mindenesetre nem szép amikor apa és anya veszik össze a gyereke elõtt az utca közepén... szerintem. talán ezen kéne változatni, a politikusoknak fõleg nem egymást szidni, hanem végre dolgozni.

nem beszélve arról, hogy ez nem is politikai kérdés. De a szülõk egyre több "kis pöcs" fejét beszélik tele azzal, hogy egyik-másik honatyánk mekkora szemét gazember, talán ennek köszönhetõ, hogy az sg-t is ellepték a politikuspalánták.

Gorvik
Ha valaki felrakja a netre a tételeket ostobaság. Ha pedig a TV adóknak is elküldik, valamint a politikai pártoknak, onnantól lejáratás, akárki akármit is mond. Csakhogy ezzel nem Magyar Bálintnak, hanem az érettségizõknek ártottak.

Remélem ebben egyetértünk.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

yokasno1
Valaki mostmár télleg írjon valami értelmeset, ha már én nem vagyok rá képes... 😊 UTÁLOM A POLITIKÁT
Rengeteg emberi kapcsolatot tesz tönkre a politika

PResident Evil
látom te is bõbeszédû vagy...

AnuluWork
Politikai terrorizmus. Pff. Röhögnöm kell ...

Mellesleg Kövér - igen, az a Kövér - nyilatkozta a Hír TVn:

"Hát Magyar Bálinttal annyiban kétségkívül egyetértek, hogy akik ezt a – mondjuk így – kiszivárogtatást elkövették, azok bûncselekményt követtek el a szónak a jó értelmében is és bûnt követtek el a gyerekeinkkel szemben, akiknek több éves munkáját tették tönkre adott esetben azzal, hogy elhiteltelenítették az érettségi folyamatot. Hogy ez mennyiben politikai? Hát annyiban politikai, amennyiben Magyar Bálintnak köze van hozzá, és ha már bûnrõl van szó, meg politikáról, akkor ami a politikai bûncselekmény kategóriájába tartozik, az – megítélésem szerint – Magyar Bálint egész három éves tevékenysége. Tehát ha bûnözõket kell keresni, akkor azt keresse meg a rendõrség, hogyha politikai bûnösöket, akiknek szemlátomást szisztematikus, elõre kigondolt törekvése a magyar oktatási rendszer teljes vertikumának a szétverése, akkor azokat viszont a kormánykoalíció oldalán kell keresni, egészen pontosan Magyar Bálint személyében, az SZDSZ holdudvarában, azok között a szakértõk között, akik nemcsak 1994 és 1998 között tették azt, amit tettek, hanem ezt folytatják gyakorlatilag az elmúlt három évben is; dacára annak egyébként, hogy az MSZP annak idején szentül megígérte a saját tagjainak és a saját szimpatizánsainak, hogy még egyszer az nem fordulhat elõ, hogy az oktatási tárcát az SZDSZ-nek játsszák át, hiszen azt is mondhatnánk, hogy ég és föld választja el mondjuk a polgári oldalt az MSZP társadalompolitikai elképzeléseitõl, de ha van valami, amiben egészen biztosan közel állt, közelebb állt mindig is az MSZP szakértõinek vagy érintett szimpatizánsainak a véleménye a Fidesz táborának a véleményéhez, akkor ez mondjuk éppen a közoktatás volt, és ez messze nem volt köszönõviszonyban azzal, amit az SZDSZ-esek errõl gondoltak."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

yokasno1
Mi?

yokasno1
Marha jó! A hugom most regelt yokasno2 néven. Ez röhej. Nem igaz, hogy nincsenek saját gondolatai. Hihetetlen. Még csak véletlen se keverjetek össz vele

PResident Evil
még mindig ez a top téma ?!

AnuluWork
Nem fog beigazolódni, és nem én csináltam ezt sem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

yokasno1
Ajánlom mindenkinek ezt az összeállítást 😊 <#wink>

yokasno1
Én speciel farmerszoknyában és rózsaszín felsõben fogok menni

yokasno1
Nekem errõl az a véleményem, hogy én már leérettségiztem. Számomra az egész tárgytalan. Bemegyek és gyakorolom a matekot. Ennyi

Amúgy nem tiltja vmi jogszabály azt h tényleg kínai pizsamában menjünk érettségizni? Mert ha jól tudom az érettségi szabályzatban benne volt h kötelezõ az ünneplõ ruha. Tehát elvileg akkor kizárhatnak...? Úgysem teszik, de elvileg igen?
nem Neked köszi, hanem annak a barbárnak, aki ezt kitalálta. Ugyanis tartalék ügyelõ tanár vagyok az érettségin...

yokasno1
Végre emberek!!! Gyülekezzünk és unatkozzunk közösen!

torrente
Ha beigazolódna a politikai terrorizmus, csinálnál akkor is egy plakátot?

Az érettségivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom egy kortárs zenészcsapat, a LogaRitmus új számait, fõleg a természettudományok kedvelõinek 😊 A két szám és azok dalszövege a LogaRitmus honlapján érhetõ el... Mindenkinek nagyoooon ajánlom! <#crazya>