Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lovári középfokúra felkészítõ nyelvtanfolyam hossza: 3 hónap
Az a szörnyû, hogy sok FELSÕoktatási iskolában elfogadják a diplomához a lovárit meg az eszperantót (ez utóbbi a 3. legnépszerûbb nyelvvizsga). Gondolhatod mit ér a diploma. Orvosi az más. Régen iszonyodtam még a betegségek hallatától is, de mostanában egyre jobban érdekel a szakma. Lehet hogy egyszer beiratkozom orvosira? Isten mentse Magyarországot! <#hehe>#hehe>
Az a szörnyû, hogy sok FELSÕoktatási iskolában elfogadják a diplomához a lovárit meg az eszperantót (ez utóbbi a 3. legnépszerûbb nyelvvizsga). Gondolhatod mit ér a diploma. Orvosi az más. Régen iszonyodtam még a betegségek hallatától is, de mostanában egyre jobban érdekel a szakma. Lehet hogy egyszer beiratkozom orvosira? Isten mentse Magyarországot! <#hehe>#hehe>
Most elvonulok élelmet szerezni meg zsákmányszerzõ hadjáratokat indítok, mire visszaérek remélem lesz itt vagy 30 ember... wáháhá
csáó
csáó
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy ebbõl hányan érettségiznek. Nem is hallottam errõl eddig... Tudom a tájékozatlanság meg ilyenek
nem mert pont beszéltem rajta és nem láttam hol vannak
KÖZÉRDEKÛ INFO: faipari alapismeretek tárgyból érettségi idõpontja: 2005. május 20. - 14.00
<#vigyor5>#vigyor5>
KÖZÉRDEKÛ INFO: faipari alapismeretek tárgyból érettségi idõpontja: 2005. május 20. - 14.00
<#vigyor5>#vigyor5>
amikor jöttem haza kb. 8 db "jó külsejû fiatalember" volt a lépcsõház elõtt... én meg telefonnal a kezemben. már azt hittem elbúcsúzhatok a drágámtól de sikerült elosonnom fû alatt 😊
béplusz, jöhetek be még egy szombaton ügyelni. Köszi!
Ez így van!
A középszintû írásbeli matematikai érettségi vizsga új vizsganapja 2005. május 28. délelõtt 10 óra. A vizsgákat az eredeti helyszínen kell megszervezni.
Mi van 23-án?
most itt kell unatkoznom május 28-ig. király. fáj is a fejem annyit ülök gép elõtt. valaki írjon már valami jót!
mind1 az angolnak vége lesz 1kor, utána biztos jönnek majd ide keresni a németet majd lehet jókat röhögni...
richtig nincs fenn senkim msn-en. szarrá unom magam mi a büdös francot csináljak 1 lakásban 1edül??? 😞((
Látom elmenekült mindenki... <#wink>#wink>
Nagyon helyes biztos mindenki a könyvei fölött tanul...
Nagyon helyes biztos mindenki a könyvei fölött tanul...
engem már a saját kereset vonz, bár ha az leszek ami lenni szeretnék nem lesz túl sok pénzem, bár ez az ami legkevésbé tud izgatni. Csak ne kelljen már itthon lakni...
majd kiderül. ilyen helyem nekem is van: ELTE jog apám unszolására, de ha felvennének se mennék oda, 5 évig nem fogok méág anyámékkal élni...
errõl van szó 😞
komolyan unatkozom itthon. Ma pedig már bementem a sulimba dumálni, de nem bírom ezt a magányt... 😊
thx😊 elöbb vegyenek fel...😄
na tenyleg pápá es kalappal mindenkinek aki meg szopik vmiböl😊
na tenyleg pápá es kalappal mindenkinek aki meg szopik vmiböl😊