Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vazze, ha nem politikai ügy, akkor miért csinálnak belõle mégis azt?!

Semmi sem történik véletlenül.

Bandee1987
bár a 20. századi történelmet imádom, szal azt tudom igazán, ezért rákosit dolgoztam ki hosszan...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

maozedong
és amit beletesznek pénzt, azt is csak ilyen kibaszott átalakításra fordítják aminek semmi értelme.
persze, mert minden kormánynak meg kell mutatnia ( egyes pozícióba kerülõ embereknek meg mégjobban ), hogy milyen "jó"újat tudnak csinálni.

Resurrection!

Bandee1987
megnéztem a törit...egész jól sikerült, az elsõ feladatrészben kb. 6 pontot vesztettem...a 45 pontból, szal ez egész jó, remélhetõleg az esszéim jó sikerültek...így 4-es 5-ös az irásbeli rész...gút...pedig 4 évig lófaszt sem tanultam töribõl :)

katze
szégyen vagy.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

bertino
jujdehülyevagyédesfijam <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
sztem még nem. Holnap reggel 10-tõl megtekintheted õket az om.hu-n

Hali! Nem tudja valaki a mai angol vizsgának a megoldásai felkerültek már valahova??
kretyo
ok azért kössz de én nem árulom csak kérdezem ezért nyugi semmi bántódásom nemeshet:)azért kössz mégegyszer legjobbakat hello!

kretyo

Bandee1987
egy olyan fórumon próbálkozol, ami: - teljesen nyilvános
- a figyelem középpontjában van az elmúlt napok eseményei miatt (om, rendõrség folyamatosan figyeli)

ja, és még vmi: mivel a németet ujranyomták ezért nem hiszem, hogy most meglenne a tételsor bárkinek is. Ám ha megvan, akkor sem a jelenlévõknek. Mi tételsorok árulásával, cseréjével NEM foglalkozunk. Próbálkozz máshol (fájlcserélõ hálózatok, irc, stb. , ott több szerencséd lesz)
bár már dc-rõl is simán kibasznak az ilyen kérdés miatt...

kretyo
miért?

kretyo

Bandee1987
pontosan

Bandee1987
itt ezzel ne is próbálkozz

kretyo
sziasztok nemtudja vki a holnapi német érettségit ?mond egy árat és megegyezünk

kretyo

SoDI---
Itt speciális csomagolásról van szó, nem szatyorról, bazzeg.

Azt spórolták le, és emiatt van a botrány.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Nem kell vákumcsomagolás. Elég olyan csomagolás, amilyen az emelt színtûnél volt. A nylon biztos visszapótolható.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sadist
Egy kurva vastag nylon zacskóban voltak, amiket a szemünk láttára az igazgató alig bírt felszaggatni! Szerinted mit kéne még? Egyesével vákuumcsomagolásban szállítani õket?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SoDI---
Tényleg undorító, ha elvonnak pénzt az oktatástól.
Az csak káoszhoz vezethet.

Én már hónapok óta mondom ezt.

És lám, igazam lett.

villar
na egy kis mantra:

http://invitel.hu/galenius/002.jpg

legalább lenyuxanak a kedélyek

geri15
ez undorító
minden

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

SoDI---
Szerinted ezen múlt, hogy nem voltak rendesen becsomagolva a feladatlapok?

Igen.

Hol élsz te ember?

Itt élek Magyarországon.
És tudom, hogy ha következmények nélkül fel lehet nyitni valamit, akkor felnyitják.
Azt is tudom, hogy ha ez meglátszik a borítékon, akkor nem bontotta volna fel senki.

SoDI---
Nem a politika miatt, hanem emiatt másoltam be:

A középszintû érettségi tételek nem kapták meg a megfelelõ csomagolást. Sió László szerint az érettségi eredetileg tervezett 2,2 milliárd forintos költségvetésébõl 1,8 milliárd maradt a megszorítások után. A középszintû érettségi tételek speciális csomagolása a becslések szerint csupán 50 millió forintba került volna.

Sadist
Szerinted ezen múlt, hogy nem voltak rendesen becsomagolva a feladatlapok? Hol élsz te ember?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

villar
szerintem miért ne idézhetne egy pártvezetõ véleményét?
csak az a baj hogy még emlékszem hogy fidesz alatt megfenyegetett a fönököm
hogy ha nem viktatúrára szavazok akkor kirugnak...
azért ilyen most nincs, így akár lerombolják is az országot viktorra nem szavazok akkor meg ki marad?

SoDI---
NEM a politikán a lényeg, te nagyon értelmetlen!!!

Hanem azon, hogy amiatt van a botrány
hogy nem csomagolták be a feladatlapokat

mert elvonta onnan a pénzt a kormány...

Tehát A VALÓDI OKOKRÓL van szó, NEM a politikáról!!!

SoDI---
Akkor most a minisztérium trehánysága miatt szívunk?

Pontosan.

És ezt még maga Magyar Bálint is bevallotta. A Fidesz sajtótájékoztatóján bejátszottak egy riportot, ahol elismeri, hogy a pénzügyminiszter megvonásai miatt nincs pénz normálisan becsomagolni a középszintû érettségit.

Sadist
Eltakarodnál végre a rohadt politikával? Köszi!

Akkor most a minisztérium trehánysága miatt szívunk?
Nem kellene annyit sikkasztani, azt lenne pénz a normális csomagolásra!
Bandee1987
<#eljen>

SoDI---
A Fidesz szerint a kormányzati megszorítások áldozata lett az érettségi, mert a középszintû érettségi tételek nem kapták meg a megfelelõ csomagolást. Sió László szerint az érettségi eredetileg tervezett 2,2 milliárd forintos költségvetésébõl 1,8 milliárd maradt a megszorítások után. A középszintû érettségi tételek speciális csomagolása a becslések szerint csupán 50 millió forintba került volna.

"Itt az ideje, hogy Magyar Bálint megkövesse a diákokat és a pedagógusokat, mert az elmúlt napokban felvetette a tanárok, az igazgatók és a gyerekek felelõsségét is, holott a minisztérium "hibát hibára halmozva" bonyolítja az érettségit. A matematikaérettségire vonatkozó miniszteri döntést a Fidesz szakmai, méltányossági szempontból elfogadhatónak tartja, azonban álláspontjuk szerint törvénymódosításra lenne szükség, hogy a jogszerûséget se lehessen megkérdõjelezni.

"Támogatni fogjuk, akár azt, hogy már a keddi napon sürgõsséggel, házszabálytól való eltéréssel (...) bekerülhessen a közoktatási törvény módosítása a parlament elé, és rendezze erre az egyedi alkalomra ezt a kérdést" - mondta Sió László. Jelezte, a Fidesz akár rendkívüli ülésnapon is részt venne az ügy megoldása érdekében.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint Magyarország ma olyan ország, ahol nem tudnak megszervezni és lebonyolítani egy tisztességes érettségi vizsgát. Orbán szerint nem pártkérdésrõl van szó, a minisztériumnak az a feladata, hogy megszervezze az érettségit.

SoDI---

datango
hehehehe _D micsoda hulyeség :P

Örömmel tudatom h az oldalam mai látogatottsága elérte az 500-as számot :)
- ennyi még soha nem volt ! :) -
Bandee1987
igen, de most nem kezdj bele a ferrari gyalázkodó szövegbe pls, mint mások. Kész, a Ferrarinak is van rossz idõszaka. Csak ilyen utoljára 6 éve volt nekik...

Magyar Bálinttól ? :D
szart ! kérjen õ.. ;]
Sadist
Kérjél bocsánatot! :D

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mit jelent a logo-d?

Ferrari kiüti a Mclarent?
katze
Nám... én a tiltakozást csak oly módon csináltam, h már csakazértis vmi kényelmes skárpéba mentem, abszolutelegántos csíkos zokniban. (Narancs-fekete meg ien szép kombinácókban :) )
A következõ a tele van a tököm felíratú lesz. :))

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

<#gun><#gun>A melegitõ pulcsi alá valami fegyver arzenált?!? <#gun><#gun>
Bandee1987
aha, jöhet. De nem lehetne vmi gépfegyveres változatot is kifejleszteni? :)

Ti is kaptatok, olyan e-mail-t, hogy gyere május 28-án szabadidõ naciban???Tiltakozva a rendszer ellen.
Sziasztok!

Látom megkaptátok az oldalam linkjét :) ..
Hát igen, én csináltam a Bálintbácsit paradicsommal dobálósat, és én toltam fel netre :))
Örülök h teccik, majd még fejlesztgetem..
- Szeretnétek GyurcsiBácsit is megdobálni ? :) -
<#nezze><- tisztára mintabalint
Sadist
Annyira nem nagy gond, csak ne az legyen, mint humoros aranyosban amikor valaki belinkel egy játékot, és a következõ két oldal csak arról szól, hogy kinek hány pontja lett.

Nézd.. elsõ kétszintû érettségi volt. Várható volt a pofáraesés. A média mégjobban felfújta. Abban egyetértek hogy azok tiltakoznak akiknek meg volt a tétel, bár én is tiltakozhatnék mert 94%os matekot kár elvesziteni. Bár amilyen nehézségû volt bármikor máskor írok ugyanilyet. :)
irígyelni tudlak így látatlanban annyit tudok mondani hogy neked szerintem nem voltak meg a kérdések.... ugyanis igazából azok tiltakoznak a legjobban akik csalni próbáltak nekem nem okozott nagy törést inkább csak szomorúságot és csalódottságot...
Hát én nem érzem ekkora súlyát a dolognak. Elbaszták , na és. Sokmindent szivtunk már a politikusok miatt a történelem során. De a választópolgárok mi vagyunk, elvileg demokrácia van. Én nem tartom akkor nagy dolognak az egészet. Inkább az iskolák számára blamázs.
Igen szerintem varázsa van illetve lett volna mert ha majd egyszer felnõssz és talán lesz gyereked és õ is téged fog bálványozni és neki is eljön az az idõ amikor le kell ülnije és meg kell irnija azt a vizsgát ami meghatározza az egész életét ami eldönti a továbbtanulását és amugy is egy mérföldkõ..... akkor megkérdezi tõde : APA , ANYA milyen volt amikor te érettségiztél? és akkor mit fogsz neki mondani hogy egy f@szfej politikus miatt nagy gyûlölködés volt?.....

Ezen érdemes elgondolkodni
Na ilyen véleményt sem hallottam még... az érettséginek varázsa van :DD
Hát nekünk így tök poénra ment az egész mert már a törit is végigröhögtük.
Siralmas a helyzet de ezen akkor is csak röhögni lehet. Tragikomédia...
Nem használtam semmit, csak jó annak akinek az osztálytársa az oldalkészítõ!!!!!

Egyébként akit érdekel, tovább lesz fejlesztve az oldal, és mégjobban meg lehet adni Bábinak!!!

(Sadist:Sorry a képért!!)