Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, mûködni fog a susimelegítõs érettségi?
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. <#hehe>#hehe>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Mellesleg nagy fasságnak tartom a dolgot, és kíváncsi vagyok hogy mien feladatokat kapnak.
Resurrection!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Regisztráció idõpontja: 2005. 05. 10.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Sokszor tudás se kellett volna...csak józan ész.
Tehát rohadt könnyû volt,tényleg. A bajnuk azzal van,hogy mindenkinek jó lett,
és így óriási verseny lesz a felsõoktatásba kerülés(ez a felvételi is),pláne
aki tudta elõre a magyart(akkor 95-100%...),annak újra se kell írnia.
Szóval hiába könnyû, azt veszik fel akinek több pontja van...<#wilting>#wilting>
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
http://www.om.hu/
mango is a delicious fruit;)
Sin City life don\'t let the system get you down
Az a baszott féreg... Kh@oSz
semmi mas nem volt<#szomoru2>#szomoru2>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Informatikai alapismereteknel a tesztelos reszben a fontos tudnivaloknal annyi allt hogy nem hazsnalhatsz semmi segedeszkozt!
Odahivtam az igazgatohelyettest es megkerdeztem van-e minsuzpont es kirohogott majd aztmondta ha nincs leirva a fontos tudnivaloknal akkor biztos nincs.
Erre ma nezem a javitokulcsot es ott irjak hogy ha egy feladatnal 2t tudok 2 rosszul akkor az 0 pont. Es ezzel meg vesztettem egy vagon pontot. Mas tantargyaknal se volt ez a minuszpontozgatas valamint mas tantargyaknal tobb oldalon irtak le a GYPs hulye szovegeket hogy micsinaljon meg mit ne az ember.
Eddig nem voltam OMellenes de msotmar elmehetnek a ***** ***** -ba es <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Ennyit arrol hogy a diakok erdekeit szolgaljak.
Tetves banda
Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
nektek ki vannak dolgozva? ha egyenként próbálnám saját magam összeállítani õket akkor szeptemberig se végeznék, úghogy remélem neten találok majd 1-2 segédanyagot 😊
Az Oktatási Minisztérium közlése szerint 40 ezren döntöttek úgy, hogy nem veselkednek neki ismét a vizsgának, és év végi jegyüket kérik az érettségi bizonyítványban feltüntetni. Az érettségizõk a vizsga megismétlésére vonatkozó szándékukat szerdán délután 4 óráig jelezhették. Ezt az eddigi, nem végleges adatok szerint mintegy 42 ezren tették meg. A pótérettségizõkre vonatkozó végleges adatokat a tárca hétfõn közli.
A szaktárca vezetõje május 11-én jelentette be, hogy a tételek idõ elõtti nyilvánosságra kerülése miatt érvénytelen a matematika középszintû írásbeli érettségi. Azoknak a diákoknak, akiknek a felvételijükbe számít ez a tárgy, május 28-án tíz órától meg kell ismételniük az érettségit. A többi diák eldönthette, hogy újból vizsgázik, vagy azt kéri, hogy év végi matematikaosztályzatát tüntessék fel érettségi bizonyítványában."
Se idegrendszer,se hormonális sz.,se táplálkozás,se kiválasztás,se rendszertan.Bezzeg zárvatermõk szaporodása volt,a többség orvosira készül,biztos,hogy nem növényeket fognak boncolgatni!Én úgy tudom,hogy érettséginek az a célja,hogy mindent átfogóan kérdezzen,hát ez nagyon selejtesre sikerült,inkább botrányosnak mondanám!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#mf3>#mf3>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem