Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Valaki itt kurvára vicces akar lenni <#wilting>
mongyon le :-)

Tényleg, mûködni fog a susimelegítõs érettségi?

katze
Szted ez nem volt eddig is egyértelmû?

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

grizzly21
MB annyira azért nem bolond, hogy ilyet csinálna. Az a hülyegyerek meg aki "beöltözött", az ne poénkodjon...

AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. <#hehe>

mit keresel itt? 😄

Nh Shevits
lõdd már fejbe magad embeer!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

katze
Te mit csinálsz most szombaton?...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Nos?
katze
Vanhát.

katze
Igaz mert vannak embertársaink akik szombaton nem csinálhatnak semmit. Biztos nagyon áttudja érezni ezen emberkék helyzetét oktatási miniszterünk.
Mellesleg nagy fasságnak tartom a dolgot, és kíváncsi vagyok hogy mien feladatokat kapnak.

villar
shalom,shalom..lalalala...

mango
Ez ez most komoly???<#wow2>

mango is a delicious fruit;)

a kis fogalmazási hibákon kívül, PONTOSAN 😊

maozedong
az tényleg igaz hogy vasárnap is akarnak pót érettségit tartanak, mert vallási okokból szombaton nem lehet mindenkivel megiratni? láál

Resurrection!

ranGer2
woooooooooooohooOoo!OOO44

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bandee1987
Biztos a botrány után elkezdett önmaga nyomozni az sg-n 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

😄

Regisztráció idõpontja: 2005. 05. 10.

Ha valakinek valami gondja van, csak szóljon bátran...
Punkerwork
a bios-osok amiatt panaszkodnak, hogy teljesen hiányoztak a szakirányú kérdések, szal aki orvosira/állatorvosira akar menni az egyértelmû hogy nem a növényekre koncentrál maximálisan.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

parizer
hm. értem. csak itt a sok panaszkodó ember, hogy jaj de nehéz volt, meg szivatás, meg hasonlók... bár az egyértelmû, hogy most azok vannak elõnyben, akik újra érettségiztek, illetve akiknek nyelvvizsgája van. amúgy mint már említettem volt, a felsõoktatásba nem bejutni nehéz, hanem bennt maradni(ez persze a gyurma, büfé szakokra nem igaz!)

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Christiansen
Parizer - Minden tantárgyból ez volt a követelmény idén.
Sokszor tudás se kellett volna...csak józan ész.
Tehát rohadt könnyû volt,tényleg. A bajnuk azzal van,hogy mindenkinek jó lett,
és így óriási verseny lesz a felsõoktatásba kerülés(ez a felvételi is),pláne
aki tudta elõre a magyart(akkor 95-100%...),annak újra se kell írnia.

Szóval hiába könnyû, azt veszik fel akinek több pontja van...<#wilting>

parizer
nekem egyik volt osztálytársam újraérettségizett emelt biológiából, és Õ azt mondta, nem volt túl nehéz. alkalmazni kellett a megszerzett tudásodat, nem elég ha csak beseggelted, mert gondolkodtató kérdéseket adtak fel. nem értem, mi ezzel a bajotok?

Anna
Oké, elsõ a suli, köszönöm 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

mango
Szerintem a suliban érdeklõdj, ahol írtad, én csak az emelt szinû vizsgákról tudok nyilatkozni, azok állítólag június 6-án derülnek ki.Végõ megoldásként az OKÉV regionális igazgatóságát tudom 'ajánlani'!<#wink>
http://www.om.hu/

mango is a delicious fruit;)

Anna
Középszint (informatika) eredményekért mikortól lehet édeklõdni és hol? Lehet, hülye kérdés, bocsánat 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

Shogun
amugy mar irtam az omnek ezzel kapcs hogy miert volt ez majd kivancsi leszek milyen kodosito valaszt kapok, ha kapok egyatalan<#szomoru1>

Az a baszott féreg... Kh@oSz

valaki nem tud nekem technikus vizsga feladatokat 2005-öst?
Shogun
a tudnivaloknal annyi volt hogy segedeszkozt nem hasznalhatok es ennyi
semmi mas nem volt<#szomoru2>

SoDI---
ha tényleg nincs leírva a tudnivalóknál a mínuszpont, akkor fellebbezhetsz

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

valaki nem tud nekem technikus vizsga feladatokat 2005-öst?
MiloShee
Teljesen jogos... Az egész egy halom szívás volt, nem egyértelmû kérdések stb... Pl.:... felsoroltak közül egy hibás, húzza alá a helyes választ. Már értem mit akartak ezzel mondani, de ott abban a szituban 3 percbe tellett...

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Shogun
az info alapismeretek is eleg szopokas volt😞

Shogun
Nah most van ki a t*kom az egesz ******* om-mel!!!
Informatikai alapismereteknel a tesztelos reszben a fontos tudnivaloknal annyi allt hogy nem hazsnalhatsz semmi segedeszkozt!
Odahivtam az igazgatohelyettest es megkerdeztem van-e minsuzpont es kirohogott majd aztmondta ha nincs leirva a fontos tudnivaloknal akkor biztos nincs.
Erre ma nezem a javitokulcsot es ott irjak hogy ha egy feladatnal 2t tudok 2 rosszul akkor az 0 pont. Es ezzel meg vesztettem egy vagon pontot. Mas tantargyaknal se volt ez a minuszpontozgatas valamint mas tantargyaknal tobb oldalon irtak le a GYPs hulye szovegeket hogy micsinaljon meg mit ne az ember.
Eddig nem voltam OMellenes de msotmar elmehetnek a ***** ***** -ba es <#mf3><#mf3><#mf3>
Ennyit arrol hogy a diakok erdekeit szolgaljak.
Tetves banda

dorkapocok
Sziasztok! Hát én is megirtam a bioszt!Én az egész embertant átvettem,megtanultam mindent erre kapok egy kõmûvesméhet,ahogy kihányja a nektárt a mézgyomrából😄DDDDD hát nevetséges.... szóbelim egy hónap múlva lesz! Minden kedves szóbelizõ érettségizõnek,jó pihit kívánok a nyárra,és sok sikert a szóbelikhez!😊 majd benézegetek még,ha kell valakinek valamilyen tétel..az irjon nekem😊nekem például töribõl nagyon kéne a Nácizmus.. ha valakinek megvan ,akkor dobja már át a [email protected]! köszi szépen!

Sziasztok! :-)

Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
Elkéne kezdeni a felkészülést szóbelire, ami nekem 80 db tételt jelent + a német vizsgát 😞

nektek ki vannak dolgozva? ha egyenként próbálnám saját magam összeállítani õket akkor szeptemberig se végeznék, úghogy remélem neten találok majd 1-2 segédanyagot 😊

Punkerwork
mondjuk anno tesómat is megszivatták biosz felvételin szóbelin, esõerdõk pusztulását kérdezték tõle, annak is sok köze van az orvosihoz.

Punkerwork
gyakorlatialg akkor a felvételiben semmi olyan nem volt ami a szakodhoz tartozna, frankó rendszer tényleg 😞

Punkerwork
<#sir>

Punkerwork
"Mintegy 42 ezer diák jelentkezett a május 28-án megismétlendõ matematika középszintû érettségi vizsgára - közölte az oktatási tárca sajtóirodája nem végleges adatok alapján pénteken.
Az Oktatási Minisztérium közlése szerint 40 ezren döntöttek úgy, hogy nem veselkednek neki ismét a vizsgának, és év végi jegyüket kérik az érettségi bizonyítványban feltüntetni. Az érettségizõk a vizsga megismétlésére vonatkozó szándékukat szerdán délután 4 óráig jelezhették. Ezt az eddigi, nem végleges adatok szerint mintegy 42 ezren tették meg. A pótérettségizõkre vonatkozó végleges adatokat a tárca hétfõn közli.
A szaktárca vezetõje május 11-én jelentette be, hogy a tételek idõ elõtti nyilvánosságra kerülése miatt érvénytelen a matematika középszintû írásbeli érettségi. Azoknak a diákoknak, akiknek a felvételijükbe számít ez a tárgy, május 28-án tíz órától meg kell ismételniük az érettségit. A többi diák eldönthette, hogy újból vizsgázik, vagy azt kéri, hogy év végi matematikaosztályzatát tüntessék fel érettségi bizonyítványában."

I.C.ram
Földrajznál is ez volt. Az eredeti érettségi egyértelmûen társadalomföldrajzra épûlt, gazdasági jellegû kérdésekkel.. a mostaniban pedig több feladat is vlt, ami csak természetföldrajzra vonatkozott.
BADE
Remélem,aki összeállította a bioszt elevenen fog megégni,a rohadt mocsokja!!!
Se idegrendszer,se hormonális sz.,se táplálkozás,se kiválasztás,se rendszertan.Bezzeg zárvatermõk szaporodása volt,a többség orvosira készül,biztos,hogy nem növényeket fognak boncolgatni!Én úgy tudom,hogy érettséginek az a célja,hogy mindent átfogóan kérdezzen,hát ez nagyon selejtesre sikerült,inkább botrányosnak mondanám!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Aquir
emelt biosz megvolt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

parizer
már vége is?!

Szivatás volt a biosz
<#mf3>
Ja, emeltinfó😊

Tud valaki a Jelátalakítás és kódolás témakörhöz anyagot adni?

Sadist
Jah, így már ismerõsebb 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
tehetelenségi nyomaték

N0 TXT TLK PLZ!4!