Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Azért nem volt olyan vészes.
A szövegszerkesztésnél nálam sem müködött a tabulátor, de egyszerûen megoldottam. A szöveg betöltésénél már voltak tabulátorok azt kijelöltem és másolgattam ahová kellet.
A prezentációnál meglepõdtem, animációt nem is kellett csinálni?
A weblapkészítés nem volt nehéz, bár a FrontPage nem mindig azt csinálta amit én alartam, de átugrottam Code nézetbe és beírtam amit kellet és úgy jó is lett.
Excelben egy részt nem tudtam.
Az adatbázisról meg fogalmam sincs, mert annyira nem értek hozzá. Bár elvileg mindent megcsináltam...
Kiváncsi leszek az eredményre... 5 pontot biztos vesztettem + még a figyelmetlenségeim...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Joule az kg*(m^2/s^2) ->kg*(m^2/s^2)*s^2=kg*m^2
Szal végülis jah, egyenlõ.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kérdésem lenne, hátha tudja valaki
1 kgm^2 = ? Ws^3
(1 kilogram-méter-négyzet = ? watt-szekundum-köb)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Adva volt egy dat kiterjesztéssel elnevezett, de valójában szöveges fájl, amelyben 51 hét nyerõszámai voltak benne, minden egyes hét számai 1 sorban voltak, szóközzel elválasztva. Olyan feladatok voltak pl. hogy bekérni felhasználótól 5 számot, az 52. hetiket, és ezt egy késõbbi feladatban hozzáfûzni a fájlhoz. Meg hogy a felh beir egy számot 1 és 51 között, és az azon a héten lévõt megjeleniteni, meg amiket felh bepötyögött 52. heti lottószámokat, azokat emelkedõ sorrendbe rakni, meg még olyan volt (amire már nem volt idõm), hogy van -e olyan szám, ami nem fordult elõ egyszer sem az 51 hét alatt, meg még vmi primszámos feladat is volt. Végülis nem volt nehéz. Én turbo pascal 7.0-ban csináltam, de volt még fenn a gépen freepascal meg delphi 6 is.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
nékünk oszt'még nem kötelezõ...
amúgy több nappalis lejött közénk hogy elkerülje a nyelvet, meg mivel könnyebb azért estin,bár így is napi 3nap és a feladatok is ugyanazok voltak.
a föci 65 pontos lett, az infó nem tudom de még most is remeg a lábam....
vicces hogy a weboldalszerkesztés jobban ment a szövegszerkesztésnél...
hála a sok sexbanneres oldalamnak))))))
ja és tényleg oda volt írva hogy északi szélesség 41fok, így csak róma magassága lehet, óceáni nem....de nálunk is csak én írtam, a többiek nem vették észre a fok kiírást((((
Összeszámoltam, és 83 pontos lett a 100-bõl. A vulkános dolog elbasztam nagyon a végén 😄 Egyébként az eredeti földrajz sokkal könnyeb lett volna... Mi érettségi elött megírtuk próba szinten az eredetit, és sokkal könnyebb dolgok voltak benne, alig volt benne természetföldrajz.
viszont volt egy nagyon szép pitvarosi lány is, kár hogy mi estisek vagyunk, így jóval idõsebbek, mert ismerõs érzéseket kelltett bennem)))) ájlávjúúúú ismeretlen pitvarosi lányka!!!
Megoldanám gyakorlásnak.
Szóval az öt feladat közül a szövegszerkesztés sikerül a elgrosszabbul 😞Nem tudom, hogy mi a francért kellett táblázat ahoz a plakáthoz.....
sehogy nem tudtam tabulátort üzemelésre bírni a táblázatban, vagyishogy egyikünk se, így pötyögtettünk...
weboldalszerkesztésre nvu-t használtunk, az ment, bár csak én csináltam, senki más(((
prezentáció mindenkinek hellyel-közel....
gáz hogy volt aki még betölteni, menteni fájlt sem tudott...
A magyar oktatás csõdje???
Rövid és tömör!
Így kell ezt csinálni!
\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini