Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van I.C.ram "nagyon okos vagy". Biztos messze azért a legnagyobb a Népszabadság olvasottsága, mert rossz, mi? Arra nem gondoltál, hogy több, mint egymillióan olvassák? Bármibe lefogadom, hogy életedbe 5 oldalnál nem olvastál több újságot! Általában azoknak a primitíveknek jár így az arcuk.
torrente
A Magyar Nemzet hiteltelen és gyûlöletkeltõ cikkei végeérhetetlen hosszúak. Pedig nem volt ez mindig így.

na lassan lehet indulni matek újraírásra 😊
Reméllem nem szopatnak be egy nehezebb feladatlappal... <#rolleyes>
Sok sikert minden újraíró bátornak 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

I.C.ram
Oké menjél pihenni. Senki nem olvas a családban se Nemzetet se Népet, de te ezt is kurvára jól tudod. Viszont van online portálja mindkettõnek, és tudom, hogy hogy hazudik a Népszabadság mindenrõl.

Ha olyan fene hiteles újság lenne, akkor LittleL, amit beírt biztos, csak kitaláció lenne, mi?! Kurvára nem voltak itt matek tételek, de még csak link sem, semmilyen tételhez, egyetlen magyar érettségi oldal volt bemásolva ide, agyon cenzúrázva.

Megitn kurva okos voltál. Menj inkább tüntetni a fasizmus ellen, hogy kb. azt se tudod ki volt Szálasi... Új Generáció hajrá... bahh.
torrente
Mindenkinek sok sikert kívánok a 2. matekérettségijén!
Tuti hogy mindenkinek jobban fog sikerülni, mert
1. nem lesz nehezebb, mint az elõzõ
2. már tudjátok, hogy nem kell félni az érettségitõl.

torrente
Múltkor azt írtad, hogy egy napilapot sem olvasol. Akkor honnan a faszból veszed, hogy a Magyar Nemzet nem egy katasztrófa, a Népszabadság meg világégés? Ezt hallod a faterodtól mi? Mert saját gondolatok ennyi idõs korban az nagy dolog lenne. /9 éves korom óta olvasok napilapokat./

Nuno Gomes
<#levele><#levele>

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

Nuno Gomes
Ez az egész el van b*szva.... f*ssz*pó OM ! :s :@

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

villar
hát ha voltak is a fidesz rakta fel hogy ráverje a port mbálintra, nem mintha nem érdemelné meg

I.C.ram
1. Népszabadságot olvasni bûncselekmény.
2. Nagy kamu, ahogy minden híre a Népszabadságnak. Még csak linkek sem voltak a matekhoz.
LittleL
Azt olvastam a Népszabadságban,
hogy a MAtek tételeket itt tette közzé valaki . DD

Igaz ez ?
ki volt az ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

sz4bolcs
De azért finom volt az a disznyólábszárpörkött mi? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

lee86
tenksz!

&#161;Hala Madrid!

lee86
na ez igaz!! holnap minket megizzasztanak, kóser polgártársaink pedig kapnak pitiáner feladatsort! 😄D na hát igen! errõl szol a demokrácia, és az esélyegyenlõség, ugye bálint bácsi?<#mf3>

&#161;Hala Madrid!

thx! <#wave>

menyus77
Sok szerencsét minden HOLNAP érettségizõnek!

I.C.ram
Jó lenne tudni, hogy melyik az egyszerûbb 😄 Ha vasárnapi lesz az, akkor legfeljebb majd szorgalmasan shalomozok 😄
valami info? hogy is lesz ez?
öö...hogy is lesz ez? Valaki szombaton írja meg, valaki meg vasárnap? Feltehetõen nem egyforma feladatlapokat írnak a szombatiak és vasárnapiak, de akkor hol az a hangoztatott egyenlõség? Ha meg igen, akkor a szombatiak sz*pnak (én is), és ugyanott vagyunk... :SS
BADE
Az is olyan marhaság,mint a szombat!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Vanek
közép számtech szóbeli mikor lesz?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

<#wilting> ennyire ne legyünk már lusták, 7 commentet kell visszaolvasni...

Holnap mikor kezdõdik a matek? 😊 10-kor?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Akinek nem tetszik mehet vasárnap is!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

maozedong
😄DDDDDDDDd
vajon ki...

Resurrection!

circa
Má a f*szom kivan az egésszel, rég túllennék már rajta, de nem, mennyek be szombaton és irjam meg, ha azt akarom, hogy felvegyenek vhova, az a balf*sz meg aki miatt szenvedünk vígan élvezi a nyarat, kapja be a faszomat!!! Az is biztos, hogy nem öltözök ki rohadjanakmeg!!!

BADE
Vicc ez a szombati vizsga.Ki az a pihentelméjû,aki ezt kitalálta,mondjuk van rá egy jelöltem...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

lee86
ejbazz.. részvétem.. az a legszarabb, ha vki pont nyári hõségben van megfászva! 😞(

&#161;Hala Madrid!

Nh Shevits
így egyszerûbb... ez a topic lett az én kis tudakozóm. mindent meg lehet tudni. Magyar Bálint családi életérõl szóló pletykák, édesanyja rövid jellemzését (egyjelzõs), a várható kérdéseket, a politikai szálakat, idõpontokat, határozatokat, jogviták, minden!...
szal reggel 10. kösz! ha valamit nem tudok elég ebbe a topicba jönnöm!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sadist
Reggel 10-kor. Fönt van az OM honlapján.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nh Shevits
akkor mikor is kezdõdik a matek pontosan?
[biztos akar lenni a dolgában <#lookaround>]

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

bigfoot
#8029 az ilyen luzer ***** miatt kell újra írni a matekot<#boxer>

ja. Hogy írják újra a sírfeliratukat...

ráadásul pont most megfáztam valahol, így holnap 100as zsepivel mehetek... remélem a lázam addigra lemegy talán...

Bandee1987
ja, a kurva anyjukat...
Remélem ugyanolyen könnyû lesz a holnapi is, mint a multkori volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Holnap én is írhatom újra a matek érettségit. Remek. Ahelyett hogy sokkal értelmesebb dolgot csinálok, mint pl elmegyek a haverokkal vagy a bnõmmel szórakozni, strandolni (igen jó idõ lett). Á nem, ehelyett beülhetek és izgulhatok megint fél napot. Köszönöm szépen minden illettékesnek! Remélem egyszer õk is megtapasztalnak vmi hasonlót.

War. War never changes.

a másik chates meg azt mondta, hogy "Vérkulás szépjóreggelt". Ezt is komolyan vetted?
A Fókuasz leleplezõ riportja után én már nem bíznék ezekben a helyedben. A RÉGI tételeket kínálták smsweb alapon ÚJként feltüntetve. Tanulj, mielõtt átvernek.
A bannert nem kell figyelni, az csak díszítõsor.

Bandee1987
úgy látszik, te nem tudsz olvasni...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
Soha nem is volt, nincs is, nem is lesz! Várd meg az Official Release-t!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#banplz>

tud valaki valamit az uj matek érettségi feladatairól ? egyik chates azt monda hogy valahol fentvan

lee86
azta.. lehidalok. már semmit sem értek. mi ez az ország b***szameg?!?!?!

&#161;Hala Madrid!

aha 😊

lee86
mármint ugy gondolom, hogy a #8009 egy full komoly, hivatalos információ? :||

&#161;Hala Madrid!

lee86
május 28, matek ujrairás = szombat. nem? 😊

&#161;Hala Madrid!

"vagy lemardtam vmirõl?"

hát ja... picit 😄

lee86
nem 30ezer ember, és szombaton? vagy lemardtam vmirõl? :$

&#161;Hala Madrid!

Sadist
Esélyegyenlõséget Magyarországon! 😄

maozedong
30 ember fog vasárnap érettségizni <#wilting><#wilting>
ez az abszolut idiotizmus. külön feleadatsor országosan, 30 geci miatt

Resurrection!

Lacc
Jah ez a melegitõs dolog érdekes lenne, ha összejönne, menjetek csak abban 😄