Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
így végigolvasva a megoldásokat -9 pont tuti, a többi már csak a javítókon múlik, a végeredmények kijöttek
Minden érettségi feladat egyszerû.
A: Minden érettségi feladat bonyorult
B: Van olyan érettségi feladat, ami nem egyszerû
C: Sok érettségi feladat bonyorult
D: Van olyan érettségi feladat, ami egyszerû
Magyarázd már el nekem, hogy miért az a helyes...
Én qrvára nem vágom.
Ha valakinek születése óta az anyanyelve a magyar akkor az az A-t jelölte meg.
Az állításban a mondat elején hangsúlyozva van a minden, szal ha tagadjuk akkor azt is tagadni kell...
Viszont a B tagadásból "Van olyan érettségi feladat, ami nem egyszerû" arra lehet következtetni, hogy a feladatok többsége könnyü de van 1-2 nehéz is
Szal sztem hülyeség és az A a helyes...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy már kintvannak a megoldások OM-en...
Ott viszont B-t írnak... (sztem hülyeség)
Üzenem Magyar Bálintnak, hogy csak egyszer ez életbe kerüljön ilyen helyzetbe.
<#mf3>#mf3>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
azok a típusfeladatok inkább testhezállóak voltak
Nem is volt benne 3szög pl (csak az a szar koordinátás).
Szinte semmi nem volt benne ami az elõzõbe!
Rohadjanak meg a magyar bálinték.
War. War never changes.
Számlálóba az került, hogy 28 alatt az 5 * 32(?) alatt az 5. Nevezõbe pedig a két osztály összege, 32 alatt a 10.
Vége az írásbelinek ! <#smile>#smile>
de a másik szerintem jobb lett volna...
Hát ez nagyon ottvolt 😊
Az elsõ lapon vesztettem kb 2 pontot
A másodikon kb 10-et <#idiota>#idiota>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
azért fura hogy a fidesz teli van kommunistákkal, pozsgaí+szûcs és mégis nemzeti pártnak tartja magát..fura
meg mindakét világháborúba õúk ugrasztottak bele, trianmont is nekik köszönhetjük, mégis az õ szájuk jár leggjobban....
csak az a sz@r hogy nincs ténylegesen a munkások meg a fizetésbõl élõk sgítését felvállaló normális baloldali párt,mert hogy a mszp nem az az fix, az is olyan mint a fidesz, egykutya, nem véletlenül riogatnak nagykoalicíóval.