Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
minden

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Scape
Azért a B a megoldás, mert ha már találsz egy olyan esetet ami az állításnak ellentmond, akkor az már nem igaz. Legalábbis nekem így tanították...

I.C.ram
János.
Nh Shevits
miért ki volt a gyorsabb?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

menyus77
ezek a nyelvhelyességi ficsulák engem is beszivattak

I.C.ram
Ja meg én azt írtam, hogy 30. másodpercben elõzi meg az egyik paraszt a másikat. Közben 30. másodpercnél kellett volna írnom.
I.C.ram
Az is szopatós volt, mikor megkellett határozni, hogy 35. másodpercnél ki votl a gyorsabb... Alig lehetett megállapítani a meredekségek közti különbséget. 😞 Szerencsére jót írtam.
I.C.ram
Megnéztem a megoldásokat, egész jó lett. Olyan 85-91-92 pont között lehet az eredményem. Sajnos az elsõ részben sikerült elbasznom 1,5 feladatot 😄
Nh Shevits
vagy ez megint valami Magyar Bálintos humordudorcsokor az érettségi feladatok közé... nincs április elseje kérem!

Nh Shevits
ezt nem hiszem el hogy nem az A, ha meg valami csoda folytán igen, akkor az egész országot beszopatták vele...

énis A-t írtam <#sir>
így végigolvasva a megoldásokat -9 pont tuti, a többi már csak a javítókon múlik, a végeredmények kijöttek

Döntse el, hogy az alábbi felsoroltak közül melyik mondat a tagadása a következõ állításnak!

Minden érettségi feladat egyszerû.

A: Minden érettségi feladat bonyorult
B: Van olyan érettségi feladat, ami nem egyszerû
C: Sok érettségi feladat bonyorult
D: Van olyan érettségi feladat, ami egyszerû

Magyarázd már el nekem, hogy miért az a helyes...
Én qrvára nem vágom.

Ha valakinek születése óta az anyanyelve a magyar akkor az az A-t jelölte meg.
Az állításban a mondat elején hangsúlyozva van a minden, szal ha tagadjuk akkor azt is tagadni kell...

Viszont a B tagadásból "Van olyan érettségi feladat, ami nem egyszerû" arra lehet következtetni, hogy a feladatok többsége könnyü de van 1-2 nehéz is

Szal sztem hülyeség és az A a helyes...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

menyus77
bár lehet, hogy lencsvégre kaptak, de nyilatkozni nem nyilatkoztam

menyus77
én nem, de jó pár évfolyamtársam igen

I.C.ram
Tudtam, hogy nem az A a helyes, csak rábeszéltek 😞
Sadist
Pedig tényleg az a helyes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A <#idiota>
Amúgy már kintvannak a megoldások OM-en...
Ott viszont B-t írnak... (sztem hülyeség)

A 45 perces részben volt egy olyan, amit tagadni kellett. Ott melyiket választottátok?

Nh Shevits
bennnnne leszel a Tééééévééééében? <#gonosz3><#ravasz1>

menyus77
Engem csak a tv2 stábja zavart a kezdés elõtt. A második része tényleg nehezebb volt, mint az elõzõ feladatsornak, de remélem azért jó lett...

Megszopaták rendesen a népet ezzel a mai matekkal.
Üzenem Magyar Bálintnak, hogy csak egyszer ez életbe kerüljön ilyen helyzetbe.
<#mf3>
De ez is attól függ,h kienk mi az erõssége matekból..
Hááát nem is tom mit mondjak...mivel nem vaok egy ész matekból erre is azt mondom,h nem lett vmi jó..kis apróságok miatt gyûlnek a hibák..de majd meglátjuk..sztem azért nehezbb volt egy picivel..sõt nálunk sokan mondták ezt!!
Nh Shevits
Nekem ez jobban tetszett!

bigfoot
az osztályom szerint is...

Shogun
szinten😄
leglaabbis remelem hogy szinten😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
jaja sztem is

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Szerintem csak az elsõ része volt könnyebb a második talán egy picivel nehezebb.

Sadist
Na ennek is vége. Elég primitív volt. Egyedül a koordinátageometria volt nehezebb, de aki kicsit is figyelt év közben órán és/vagy tudja használni a négyjegyût, annak gyerekjáték. Ha ez a dogám nem lesz 100%, akkor semmi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az én esetemben tuti a 2. 😊 mivel egyiket se tudtam elõre

egyértelmûen könnyebb volt az elõzõ
I.C.ram
Nekem is jobban tetszett, de nem tudom, hogy ez annak tudható-e be, hogy kiszívárogtak a feladatok ,vagy annak, hogy tényleg könnyebb volt.
I.C.ram
KB 90%-a azonos típusú volt. Kördiagrammos, Halmazos, Egyenletes, háromszög is volt benne, még az elsõ részben.
jaja, nekem is jobban tetszett az elõzõ...
azok a típusfeladatok inkább testhezállóak voltak

Hát, azért ez jóval nehezebb volt!
Nem is volt benne 3szög pl (csak az a szar koordinátás).
Szinte semmi nem volt benne ami az elõzõbe!
Rohadjanak meg a magyar bálinték.
Na én is megírtam. Kb ugyanolyan nehéz volt mint a múltkori, sztem ez is négyes lesz. Az elsõ része elég egyszerû volt, a 2.ban már volt 1-2 elgondolkodtató rész.

War. War never changes.

I.C.ram
az votl a baj, hogy kurvanagy számok voltak. Nem nagyon egyszerûsítettem, csak beütöttem a számológépbe, remélem nem vonnak le pontot.
I.C.ram
Egy sima törttel fellehett írni.

Számlálóba az került, hogy 28 alatt az 5 * 32(?) alatt az 5. Nevezõbe pedig a két osztály összege, 32 alatt a 10.
ehh nekem az nem ment 😞

I.C.ram
én meg csináltam. 26% jött ki, vagy valami ilyesmi.
juppíííí
Vége az írásbelinek ! <#smile>

az 18-as feladat utolsó részét (A, B osztály, valószínûség) csinálta valaki? azt hogy kellett?

nekem se lett rossz, nem azt mondom
de a másik szerintem jobb lett volna...

I.C.ram
Blikk meg még olvasottabb, akkor biztos kurvára hiteles 😄 Röhögnöm kell ezen. Sok hülye meg azthiszi, hogy, amit egy köztudottan baloldali újság is az biztos nem részre hajló. Nemzetre is ugaz ugyanez.
I.C.ram
szerintem annyival nem. Tán egy nagyon kicsit. Nekem ez is jól sikerült, úgy érzem. Reményekedem a 90+ pontszámban.
nehezebb volt!! <#rinya>

negyed 12:16-kor végeztem a matekkal.
Hát ez nagyon ottvolt 😊
Az elsõ lapon vesztettem kb 2 pontot
A másodikon kb 10-et <#idiota>

VinylToy
ezt ne itt jó? menj máshova politizálni

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

villar
ja én a szabadföldet járattam sok éven át, aztán a választásoknál teli lett zsidózással,kommunistázással...le is mondtam...
azért fura hogy a fidesz teli van kommunistákkal, pozsgaí+szûcs és mégis nemzeti pártnak tartja magát..fura
meg mindakét világháborúba õúk ugrasztottak bele, trianmont is nekik köszönhetjük, mégis az õ szájuk jár leggjobban....
csak az a sz@r hogy nincs ténylegesen a munkások meg a fizetésbõl élõk sgítését felvállaló normális baloldali párt,mert hogy a mszp nem az az fix, az is olyan mint a fidesz, egykutya, nem véletlenül riogatnak nagykoalicíóval.