Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
mekkora egy balfasz újreg vagy te.......
legszívesebben az összes rohadt májusi reget törölném...
még a kurva válasz gombot sem tudja használni, de pofázik....

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sadist
Hagyjad, biztos direkt azért regelt, hogy kötözködjön.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lee86
basszus 2 darab hsz-od van (jójó, én is 1000 alatt vok :$) és nincs jobb dolgod, minthogy leoltsál... ki vagy Te jóember? 😊

¡Hala Madrid!

mik derülnek itt ki... 😄

lee86
huhh.. ezt mire kaptam? ez nem az érettségi topik? 😄

¡Hala Madrid!

Nagyon gáz, hogy van aki még a zenei stílusnál van leragadva, a trensz legalább akkora fos, mint a rokk.....gyerekek, vissza az oviba.érettségi , ugyan már!!!
villar
Sikeres vizsgát a maiaknak!

lee86
egyértelmû.. ez még mindig alap. 😄

¡Hala Madrid!

Nh Shevits
lol nálunk az osztálytársam hozott discman-t és elfelejtette kikapcsolni és a táskájában volt és vagy 1 órán át hallgattuk a szaros rockot, elõször mindenki azt hitte kintrõl jön (bezárt táska, érdekes hangzás, nem volt tiszta), aztán tanárnak furcsa volt hogy mi ez a muzsika aztán mondta hogy akié kapcsolja ki! engem kurvára idegesített,(de nem akartam megszólalni, még a végén valami faszságot a nyakambaakasztanak) legalább ha valami jó kis trance/house ment volna de nem...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Bandee1987
Nos, számomra nehezebbnek tûnt ez a mostani, de csak a feladattípusok szempontjából. Amúgy egész jó lett, sajnos a halmazost elbasztam vmiért, talán a fáradtságtól. A többi feladat egész jó lett, remélem 5-ös lesz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

de azért aMB-nek a kuva annyát
katze
No, akkor elég hasonló az osztályaink átlaga 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

katze
De nemis. A feladat egy-egy láda almára vonatkozott. Szóval tök mindegy összesen hány kiló volt.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Nálunk 8/30 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Trade
hogy irtad fel?540 kg alma volt osszesen,ebbol jon. azt hiszem 120.
kedvezo/osszes?

én az almásat hagytam ki, koordináta-geometriás feladat c) részével szenvedtem rendesen, de végül csak sikerült😊

nálunk 20/27 volt az újraírás

katze
Hm. Kissé elegánsabb lett volna 😊

katze
én úgy gondoltam, hogy jonatánból 25%kal több van, és...
szóval: jonatán: 125%
másik: 100%
====> így kaptam egy 5-4-es arányt, összes lehetõség 4+5=9, kedvezõ: 5 => 5/9 az arány, remélem érthetõ mit akartam leírni, csak kissé nem matematikusan 😊

I.C.ram
Fellehetett írni x-es törttel, amibõl, kis csinosítás után kiesett az x-es tag, és így kijött az 5/9-ed.
I.C.ram
5/9
Trade
es mi volt a valoszinusege annak hogy jon. alma esett ki?

katze
tok~tök

katze
Már rájöttem. Pedig mien jót mosolyogtam, nini, beugratós feladat... Áhh, akkora hülye vagyok néha pont az ien tok általános dolgokon csúszok el.

I.C.ram
Bevételt kérdezte! Nem pedig a profitot.
katze
Annyi.

katze
Oh 😊
Suli szintû arány meg 28/ 3 osztály...

Trade
100 pontos volt a doga?Nem tudom

katze
Mármint a zöldségeses? Hát a bevételesen kívül a többi része sikerült 😊 Oda meg lazán odaírtam, hogy nem tudjuk kiszámolni mert nem tudjuk mennyiért vette az almák kilóját. A kördiagramomat meg olyan csodálatosan kiszineztem, legalább azért adjanak pluszpontot 😄
A köröset nem csináltam meg, amikor megláttam hogy az utsó feladat halmazos, na mondom, skodálatos, azt szeretem, jó móka kilogikázni...
Csak ott se lett volna a valószínûségszámítás! :/

én meglepõdtem hogy milyen sokan írják újra
nálunk 20/34 kb

90? <#ravasz1>

Trade
hany pontig 90%?

Trade
nekem az nagyon jo lett!
A koordinata geometriassal volt gondom mert mar regen tanultam.
Sajna nem jutott eszembe hogy metszem el a ket kort egymassal.
probaltam osszeadni a ket egyenletet meg ugy hogy ha x=0 akkor y=vmennyi.
Sajna nem jott ki egesz eredmeny

katze
Gartulálok 😊
Én inkább nem bízom el magam.... Ha jobb max örülök. Meg akkor vmit bizonyítok a tanárnak (is).
Nálatok osztályszinten mennyien voltatok akik újraírták? 7/28 volt az arány.

kombinatorika nekem is betett😊 ha jól számolom 92% vagy 93%

katze
Hát nemtom... Én mellõzve a minden matematikát ötlöttem ki... Szal szerintem ez (is) józan paraszti gondolkodás.

katze
Tegyük aztatot! Legalább valamivel jutalmazzák azokat, akik kétszer rohadtak matekon 😊
Huhh, hát sztem alapvetõen nem volt nehéz, csak az a hülye kombinatorika tett be nekem, nálunk szinte mindenki így járt.
Próbáltam számolgatni, hetvenvalamennyi pontom van, ha minden jól megy *lekopogja*...
Azt azért megjegyeztem, hogy bevétel nem egyenlõ nyereséggel... :/
27 ember ír vasárnap? Ekkora faxságot!

Trade
lobbizzunk a plussz pontert'

I.C.ram
Értem 😄 Csak józan paraszti ésszel nem így gondolkozna az ember.
én szokásos öltöny, bár mielött elkezdtül mindenki nekivetkõzött
Zakó, nyakkendõ le, ing köldökig kigombol... <#nevetes1>

szóbeli lessz érdekes 1 hónap mulva 40 fokban

ment valaki susogósban? 😄

na benne voltál? 😊
Nem láttalak <#nyes>

Az a szemölök az osztálytársad volt? <#wow2><#wilting><#idiota>

Trade
Koveteljunk plusz pontokat!
A tanarok is kapnak plusz penzt a tuloraert.
Aki emeltszintut irt az meg mar el is huzott a +7 pontjaval

Sadist
Gondolj bele, ha azt mondod, hogy mindegyik, az azt jelenti, hogy az összes feladat. Annak a tagadása a nem mindegyik. A nem mindegyik, meg azt jelenti, hogy nem az összes, hanem annál kevesebb. Ha azt mondod, hogy semelyik, akkor az egy szûk halmaz, amire igaz, hogy nincs benne az összes elem. Ha viszont azt mondod, hogy "van olyan", akkor az a lehetõ legbõvebb halmaz, amire igaz, hogy nincs benne mindegyik elem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
igazad van, csak én nem tanultam matematikai logikát, csak félig meddig, így próbáltam józan paraszti ésszel gondolkozni 😞
lee86
sztem meg az egész feladat hülyeség, mer már az tételmondat is egy fasság!!<#idiota><#bohoc>

&#161;Hala Madrid!

Sadist
Akkor is a B a helyes. Ezt logikából tanulnotok kellett volna, hogy a mindennek a tagadása a van olyan.

Scape
Jó neked!! Nekem számít és vesztettem 12 pontott a kombinatorika miatt.

Nh Shevits
nemtom mit parázok nekem sehova nem kell a matek. <#vigyor>
csak idegesít ez a szaros példa, még ki is röhögtem...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Scape
Az is lehetett volna a tagadása, hogy Nem minden érettségi feladat egyszerû.