Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Te mirõl beszélsz? Javítókulcs? Ellenõr?
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Ha vki megtudna dobni az a17es, v a18as, esetleg b1es tételel azt is meghálálnám :]
nekem emelt matek: 92% emelt info: 95% többit nem tudom, de tök8...
Nézd meg a javítási útmutatót. Szájbarágósan le van írva, hogy mire lehet pontot adni, a tanárnak csak droid módjára kell pontozni. Ha meg szerinted rosszul javította, akkor szabad reklamálni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nagyon igazságtalanok másokkal szemben...
Na mind1 ráadásul sztem gimiben a javítás is sokkal szigorúbban megy míg másoknál....ez a véleményem
weblap 30/30(nagyon könnyû volt)
excel 10/15 (1-2 dolgot elrontottam)
access 30/30 (ez is nagyon könnyû volt)
prog 13/45 (na ezaz, ami nem sikerült, mert már nem volt több idõm rá, és az excellel eltököltem picit, ha kapok még 20 percet, több pontot összegyûjtök)
Én személyszerint jobbat reméltem, de ez van, még felelek egyet pénteken, az ötös sztem már megvan, csak még a szóbelibõl kéne vmi normális, könnyû tételt kapni
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de ez nem tuti
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
mert akkor tuti az irigyseg beszel beloled<#rolleyes>#rolleyes>
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Bár sztem nem olyan nagy érdem így leérettségizni! Minden második hülyének ilyen a bizije...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Sin City life don\'t let the system get you down
töri 94%
magyar 92%
földrajc %91
+angol középf. nyelvvizsga
A magyarom 78%lett, szal örülök neki, remélem szóbeli jól sikerül, mert akkor még 5-ös is lehet.
A többit csütörtökön tudom meg.
Angol szóbelin azt hiszem 33 pontot lehet elérni.
30 pont!!!
Az angolod is jó,bár az már nem lehet 90 feletti, mivel a szóbeli csak 30 pont asszem.
Na mindegy. Azért gondoltam hogy megkérdezem hogy ti helyesnek tartjátok vagy nem, mert én se értettem mért kellett aláhúzni és ofõ mikor látta az enyhén értetlenkedõ fejemet, akkor megmutattam neki, erre úgy nézett rám mintha az anyámat öltem volna meg, hogy ilyen nincs, ez értelmetlen, ezt nem is érti, szerinte én se értem, hogy mit írtam... Na mondom ez hülye...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
150 pont.. hmm... na az jó... Csak akkor már csak a terv szerint kéne teljesíteni...