Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
Senki nem szóbelizett ma??
Na neee!! Vagy nem éltétek túl?!<#wilting>

Bandee1987
hát vmilyen formában megvan, de nem túlzottan jó, azért felrakom

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Zrasf
thx,b1-t is pls :]

Bandee1987
üdv, már fel van töltve az összes a tétel

katze
De legalább te okos vagy.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

katze
"sztem gimiben a javítás is sokkal szigorúbban megy míg másoknál"

Te mirõl beszélsz? Javítókulcs? Ellenõr?

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

menyus77
na volt ma valaki szóbelin?

Zrasf
aham, nekem ezek vannak meg : http://zrasf.atw.hu/infotetelek dobj meg egy mailal hogy neked melyik kell...

Bandee1987
kell a17-es, a18-as tétel? még van b1-esem is...

Zrasf
gondolom sokat jártál utána... jó vagy nem ? <#buck>

mindjárt itt a szóbeli érettségi , én még egy eredményemet sem tudom 😞 ez jó avgy nem ?

Zrasf
Ha vki holnap érettségizik infoból (nem tudom van-e ilyen, lehet csak 9tõl kezdõdik az info...) annak elösször is sok sikert másrészt pls dobjon meg egy mailal a tapasztalatok végett 😄
Ha vki megtudna dobni az a17es, v a18as, esetleg b1es tételel azt is meghálálnám :]
nekem emelt matek: 92% emelt info: 95% többit nem tudom, de tök8...

Sadist
rinya rinya rinya
Nézd meg a javítási útmutatót. Szájbarágósan le van írva, hogy mire lehet pontot adni, a tanárnak csak droid módjára kell pontozni. Ha meg szerinted rosszul javította, akkor szabad reklamálni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sztem akkoris nagy szívás ez az egész😞
Nagyon igazságtalanok másokkal szemben...
Na mind1 ráadásul sztem gimiben a javítás is sokkal szigorúbban megy míg másoknál....ez a véleményem
Bandee1987
nekem a következõképp alakult:
weblap 30/30(nagyon könnyû volt)
excel 10/15 (1-2 dolgot elrontottam)
access 30/30 (ez is nagyon könnyû volt)
prog 13/45 (na ezaz, ami nem sikerült, mert már nem volt több idõm rá, és az excellel eltököltem picit, ha kapok még 20 percet, több pontot összegyûjtök)

Én személyszerint jobbat reméltem, de ez van, még felelek egyet pénteken, az ötös sztem már megvan, csak még a szóbelibõl kéne vmi normális, könnyû tételt kapni

Nekem is 69% lett az emelt infó és rosszabbra számítottam. Web: 25/30 (nemtom mi bajuk volt vele) Excel 1/15 (a szakértelem) Access 12/30 (pedig ezt se tudom) Prog 45/45 (könnyû volt)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

I.C.ram
Nyiláv nem számotla bele a +7 pontot.
Christiansen
Megkérek minden töri/német/magyar emelt szóbelizõt, hogy írják meg tapasztalataikat!!! Sok sikert a holnap szóbelizõknek!!!

Sadist
Sry, akkor elcsúsztam egyel. Akkor még könnyebb emelt szinten a 30 pontot összeszedni 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Christiansen
û nélkül kap.

Christiansen
60-64 között már 31 pontot kap.û
65-nél már 32!

Sadist
60-65% között kapsz 30 pontot. 90%-nál már 37-et.

azt hiszem, ha 5-ös az írásbeli+szóbeli együtt, akkor
de ez nem tuti

CaviaR
Középszinten hány százaléktól lehet megkapni az ECDL bizit? Ha lehet egyáltalán..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

I.C.ram
írta, hogy 30 pontos 😄
Christiansen
Jó, én 90% felett értettem.

Sadist
Az már 60%-tól megvan.

Christiansen
Hát aki emelten 30 pontos 5öst írt annak tényleg taps, azt nagyon nehéz.

boldogok a lelkiszegények...

Shogun
talan te tavaj erettsegiztel?
mert akkor tuti az irigyseg beszel beloled<#rolleyes>

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
hát most jonagy huyleseget mondtal de sztem ezt te is tudod...

Az a baszott féreg... Kh@oSz

KeKKSZike
Gratulálok!

Bár sztem nem olyan nagy érdem így leérettségizni! Minden második hülyének ilyen a bizije...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Anna
Kint vannak valahol az Informatika közép szóbeli tételek kidolgozva? Köszi

Sin City life don\'t let the system get you down

Christiansen
Grat, téged innentõl felvettek...
További sok sikert!

matek 90%
töri 94%
magyar 92%
földrajc %91
+angol középf. nyelvvizsga
Bandee1987
nekem az emelt inf 69% lett, hát jobbra számitottam, mivel access., excel, és a weblap nagyon jól sikerült, csak a proggal rontottam le. Még szóbelit meg kell csinálnom, de az ötös megvan sztem.
A magyarom 78%lett, szal örülök neki, remélem szóbeli jól sikerül, mert akkor még 5-ös is lehet.

A többit csütörtökön tudom meg.

katze
Az lesz, nekem pont azt nézik vagy az egészségügyi ismereteket, de abból már esélyem sincs az ötösre... Mert ha még maximálisra is csinálnám a szóbelit, az 50 pont... nekem meg pont 51 pont kéne 😄D
Angol szóbelin azt hiszem 33 pontot lehet elérni.

Christiansen
Mindegy már, szerintem koncentrálj rá a törire, ha 90 felett maradsz
30 pont!!!
Az angolod is jó,bár az már nem lehet 90 feletti, mivel a szóbeli csak 30 pont asszem.

katze
Mellesleg, még nem is az esszémbe írtam, hanem abba, mikor egy fórumon kellett válaszüzenetet írni... Szóval szerintem az "irodalmiasságába" se köthet(ne) bele.

katze
Ja, ezt én is számolgattam... És ha még tényleg rá is hajtanék meg ilyenek... De bármiért levonhat plusz egy pontot... És ez gáz. :/
Na mindegy. Azért gondoltam hogy megkérdezem hogy ti helyesnek tartjátok vagy nem, mert én se értettem mért kellett aláhúzni és ofõ mikor látta az enyhén értetlenkedõ fejemet, akkor megmutattam neki, erre úgy nézett rám mintha az anyámat öltem volna meg, hogy ilyen nincs, ez értelmetlen, ezt nem is érti, szerinte én se értem, hogy mit írtam... Na mondom ez hülye...

joebacsi
ha csak 2 pontot fogsz veszíteni a szóbelin, akkor megvan az ötös, de látva, hogy milyen a viszonyotok a magyar tanárral, ez sztem elég lehetetlen, de azért gl 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aquir
k😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
71esre válaszoltál, nézd meg, tévedsz 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Christiansen
Értem, Ok, csak ITT ÍRTA EL.
Bocsi.

Christiansen
Ööö...mi?? Ez komoly?
MagunkBAN a jó?!
Hát ez nem Magyarország...

Aquir
csak azt montam hogy a jót javítottad ki ugyanarra 8)

Christiansen
Áhá mégse jót írtál.
Amúgy 50-bõl 48 pontost kéne szóbelizned az ötösért.

Christiansen
Akkor holnap fel kell hogy lebbezzen, számít minden egyes pont, a
szóbelik miatt!!!

katze
Már kijavítottam mert itt meg belebakiztam. De akkor mégis értelmes...
150 pont.. hmm... na az jó... Csak akkor már csak a terv szerint kéne teljesíteni...

Aquir
õ is ezt írta 😊